2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

git canım fazla uzak değildi evleriniz sanırım taaksiyle dönersiniz ben ılsam hamur için giderdim ay bende hamur kızartsam üstünede çikolata sosu ımmmmmm

maşallah baya varmış

Dilek benim annemde öyle benden önce damadını düşünür onun taraf olur çoğu şeyde

git o zaman yaa kadın çağırmış bak
60 olmamıştır yaaa

ahahaha

Iyi yapmış annen, sevdim

Gidiceksin mecburen :)) aslında benim canımda pişi çekti yaa... Dışarda hayrına lokma döküyolardı mis gibi koktu :))
pişiyi nası yapıosunuz kızlar

oyyyyyy kıskanççılık yapmışşşş canım bnm yaaaa
hep böyle yapıo aç mı tok mu geldi mi gitti mi uykusu mu var

benim annem de çok sever damadını, ben de kıskançlanıyorum bazen
aman araları hiç bozulmasın
bende eşime sölüoum böle yaptı die
ooo yavyummm benim dio anneme

benim annem de çok sever damadını, ben de kıskançlanıyorum bazen

kıyamammm
kaynanana söyle döksün, kolay bişe ki :26:

ı-ıhh anneme yaptırırım biara, onun yaptığına benzemez

bi araba dayak gönderiyom sana al

doymadın doyamaddınnn

..

ay bu kız anneleri neden hep damatları tutar :))

pişiyi nası yapıosunuz kızlar

:44: valla işte hamuru kızartıyosun..

ımm nasıldiyim hani lokma şerbetli oluyo ya, bu şerbetsiz, tuzlu oluyo ...
hamurun tarifini bilmiyom, acabaki mayalı hamurdan olurmu pişi

du anneme sorarım ,yazarım ben hamurunu

yumurtayı çırpıosun sütle karıştırıosun unu ekleyip kabartma tozu döküosun krep gibi işte o diilmi?

hayır kız kreple bi ilgisi yokk

bunlar iştee ...

Eki Görüntüle 343362

eltim yapıo o verdiğim tarifle tuz eklio falan suda koyuo mu biraz hatırlamıoum ama maya falan yok yani aynı böyle oluo
ama 2.fotodakini falan bilioum içlerine bişilerde koyuolar hatta dimi
netten baktım da
PİŞİ
Malzemeler
Yarım kg un
1 çorba kaşığı maya(yaş maya da olur kuru maya da)
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar su
Sıvı yağ
Hazırlanışı
Ilık suda mayayı eritin ve un, tuz, maya ve su karıştırılarak yumuşak bir hamur hazırlayın. Üzerini kapatarak hamur iki katı kabarana kadar mayalanmasını bekleyin. İsterseniz
ekmek fırınlarından hazır ekmek hamuru alabilirsiniz.

Hazırladığınız ya da aldığınız hamurdan parçalar kopararak yağlı zeminde elinizle şekillendirin ve kızgın yağda kızartın

ya bide size şunu sorcam
hamur 2 kat olana kadar dio
benim hiç bi zaman 2 kat olmuo
yazın güneşe koyarsam oluo kışın napcam
şunu kullanıoum

selam kızlar. annemlerden yazıyorum. bilgisayar çok eski, takılıyor. o yüzden kısa yazcam. evimizi tuttuk annemlerin yakını9da. yarın sabahtan eşyalarımız da buırdda olacak hayırlısıyla. evdeki kiracı cumartesi günü boşaltacak evi. bizde erken olursa o gün, olmnazsa pzpar günü yerleşmeye başlıcaz.

bu arada doktora gidip kesemizi gördük. yerleşti,kten sonra da kalp atışlarını duymak için gitcez inşallah. görüşmek üzere herkesi öptümmmm

merhaba canım hoşgeldin türkiyeye çok sevindim güle güle oturun evinizde annene yakın olmasıda çok güzel .hadi gözün aydın canım bebişimiz iyi yani maşallah size sağlıkla alırsın kcağına işallah bebeğini herşey çok güzel gidiyor canımallahım bozmasın

canımmm çok sevindimmm hayırlısıyla taşının inşallah kendini yorma sakın...en kısa zamanda topiğe bekliyoruz özledik bebeğinin iyi olmasınada çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım güzel hbrlerle geldin ne hoş
herşey yoluna oturuo inş bebişe de

moralim çok bozuk benimde. eşim gelemedi kar nedeniyle annesine gitti bende annemlere geldim şimdi
ayrıyız yani bu gece

ayy canim hamilemisinnn

tebrik ediyorummm seni

günaydın, dilekcim eşle ayrı bi gece geçirmek zor olur canım ya, biz daha hiç ayrı yatmadık. ama mecbur kalınca yapcak bieş de yok ki işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…