30 tl ye bitanesini yada 40 a işte kaça geliyosa..
hepsini almak zorunda mısın..onu sormuştum canım :)
benim ayakkaplarım seninkinin yarısı kadar amaa
1 saat kaldı
burda da kar var, soğuk annem bize gelin diyo.
Gelmem çok soğuk gece nasıl gitcez dedim etli kuru fasulye, kek, kurabiye yaptım.. hamur kızartıcam diyo
gelme küstüm dedi kapattı yaa
gideyim bari :44:
ihtiyacı yok bence60 a dayanacak sayısı bunlarla sanırım
kızlar karnım öyle çok ağrıo ki ve kar sabahtan beri yağıo yerler tuttu eve nası gitceksek
annemde aramış kardan dert yandı
bende sanıoum ki
kızım nası gelcen dicek
eşimi sorcakmış ahhh oğlum taa oralardan nası gelcekse die derdine düşmüş
saol anne dedim kapattım tlfnu
git o zaman yaa kadın çağırmış bak1 saat kaldı
burda da kar var, soğuk annem bize gelin diyo.
Gelmem çok soğuk gece nasıl gitcez dedim etli kuru fasulye, kek, kurabiye yaptım.. hamur kızartıcam diyo
gelme küstüm dedi kapattı yaa
gideyim bari :44:
ihtiyacı yok bence60 a dayanacak sayısı bunlarla sanırım
pişiyi nası yapıosunuz kızlarahahaha
Iyi yapmış annen, sevdim
Gidiceksin mecburen :)) aslında benim canımda pişi çekti yaa... Dışarda hayrına lokma döküyolardı mis gibi koktu :))
hep böyle yapıo aç mı tok mu geldi mi gitti mi uykusu mu varoyyyyyy kıskanççılık yapmışşşşcanım bnm yaaaa
aman araları hiç bozulmasın
benim annem de çok sever damadını, ben de kıskançlanıyorum bazen
kızlar karnım öyle çok ağrıo ki ve kar sabahtan beri yağıo yerler tuttu eve nası gitceksek
annemde aramış kardan dert yandı
bende sanıoum ki
kızım nası gelcen dicek
eşimi sorcakmış ahhh oğlum taa oralardan nası gelcekse die derdine düşmüş
saol anne dedim kapattım tlfnu
benim annem de çok sever damadını, ben de kıskançlanıyorum bazen
kıyamammm
kaynanana söyle döksün, kolay bişe ki :26:
benim bu karda su geçirmicek buzda kaymıcak sıcak tutcak bi bota ihtiyacım var
tüylü olanı ondan istioum
diğer krem topuklu da kaymayan cinsten toplantılarda kış günü lazım gidip gelirken
maviyi de öylesine istioum
o zaman siyahtan vazgeçiyim :44:
pişiyi nası yapıosunuz kızlar
kuzu nerdesin yaww gell bakimmm Eki Görüntüle 343354
siz birlikte oturursanız fena o zaman hep birlik olurlar
selam kızlar. annemlerden yazıyorum. bilgisayar çok eski, takılıyor. o yüzden kısa yazcam. evimizi tuttuk annemlerin yakını9da. yarın sabahtan eşyalarımız da buırdda olacak hayırlısıyla. evdeki kiracı cumartesi günü boşaltacak evi. bizde erken olursa o gün, olmnazsa pzpar günü yerleşmeye başlıcaz.
bu arada doktora gidip kesemizi gördük. yerleşti,kten sonra da kalp atışlarını duymak için gitcez inşallah. görüşmek üzere herkesi öptümmmm
selam kızlar. annemlerden yazıyorum. bilgisayar çok eski, takılıyor. o yüzden kısa yazcam. evimizi tuttuk annemlerin yakını9da. yarın sabahtan eşyalarımız da buırdda olacak hayırlısıyla. evdeki kiracı cumartesi günü boşaltacak evi. bizde erken olursa o gün, olmnazsa pzpar günü yerleşmeye başlıcaz.
bu arada doktora gidip kesemizi gördük. yerleşti,kten sonra da kalp atışlarını duymak için gitcez inşallah. görüşmek üzere herkesi öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?