2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar anca bilgisayarın başına oturabildim,birden bi yoğunluk oldu çnüne geçemedim.
Şimdi ; ben diyorum ki ,ailesiyle tanışıyorum ama öyle çok içli dışlı değiliz,benimki askere gidince ,onlara gitmek zorunda kalabilirim ya da onlar bize gelmek zorunda olabilir,erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum açıkçası,bir de açıkçası hiç asker beklemedim,bazıları diyorlar erkekler soğur nişanı atarlar askerden sonra bazıları diyor kızlar soğur,Arada kaldım eğer benimki soğursa ben naparımbilmiyorumkismile,şu anda tek konumuz evlilik ve bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama yinede bilmiyorum,bu arada benimki sürekli ev almamız lazım diyor,ben diyorum ilk etapta kiraya çıkarız o çok istiyor,hepinizin kendi evimi vardı:1rolleyes:

walla ev alabiliyosanız alın tabiki
ama borçlarınız olucaksa hem onları ödemek hem ev almaya kalkmak zor olur ilk sene.

bu bekleme evresinde birbiriniz sevgisini daha iyi ölçmüş oluyorsunuz..
sevginizi büyüklügünü görmüş olursunuz..boshayallersmile
herşey bu zor günlerde anlaşılıyor opu..
sen sevdigin insan güvenmiyomusunda onun bunun lafına bakıyorsun..şüphe duyuyorsun
şüphe duydugun insanı beklemkte hiç dogru bişey olmaz..
boşuna günlerin gecer..bekliyorsan bekledigne degmeli..
nişanlanma fırsatın varsa sen beni dinle nişanlan..
ev istmesi güsel bişey inş.eviniz olur..sizde beraber olursunuz..
sevenler ayrılmasın..opuyorumnanaktan

Zaten ben onu tam tamına 4 senedir bekliyorum hep o erteliyordu,nelere sabrettim bilseniz,şimdi kendi benden daha çok istiyor ama bakalım şu ekim gelse bir an öncede şu askerlik olayı bir kesinleşse,akannehir

tühh hevesim kaçtıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burun farkıyla öndesin supervereliniortak

:lepi: :dance: :sm_cool: :hooray: :roflol:

Zaten ben onu tam tamına 4 senedir bekliyorum hep o erteliyordu,nelere sabrettim bilseniz,şimdi kendi benden daha çok istiyor ama bakalım şu ekim gelse bir an öncede şu askerlik olayı bir kesinleşse,akannehir

Hakkında hayırlısını diliyorum..senin için ne hayırlıysa o olsun cnmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar. Cumartesi günü düğünüm var. Balayı sonrası ben de aranıza gelecem inşallah =))

GüNaydın kıslarrr nasılsınız bakalım ...
Uzun süredir yoktum ama internet kullanamadım eskisi gibi çalıştığım yerde nete rahat giremiyorum artık.Hatta hiç
Bugün evdeyim ...
Neler yapıyosun neler kaçırdım :çok üzgünüm:
Arsecim bu arada msjını yeni gördüm çok teşekkür ederim

günaydınnn:1shok:
kıs sen nerelerdesinnn

bir fotonu bile göremdim ben yaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…