ben yaşadım...yaşayınca anlaşılır..seninki bir fikir sadece cnmyerimseniben
:1shok::1shok:
Kızlar anca bilgisayarın başına oturabildim,birden bi yoğunluk oldu çnüne geçemedim.
Şimdi ; ben diyorum ki ,ailesiyle tanışıyorum ama öyle çok içli dışlı değiliz,benimki askere gidince ,onlara gitmek zorunda kalabilirim ya da onlar bize gelmek zorunda olabilir,erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum açıkçası,bir de açıkçası hiç asker beklemedim,bazıları diyorlar erkekler soğur nişanı atarlar askerden sonra bazıları diyor kızlar soğur,Arada kaldım eğer benimki soğursa ben naparımbilmiyorumkismile,şu anda tek konumuz evlilik ve bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama yinede bilmiyorum,bu arada benimki sürekli ev almamız lazım diyor,ben diyorum ilk etapta kiraya çıkarız o çok istiyor,hepinizin kendi evimi vardı:1rolleyes:
Kızlar anca bilgisayarın başına oturabildim,birden bi yoğunluk oldu çnüne geçemedim.
Şimdi ; ben diyorum ki ,ailesiyle tanışıyorum ama öyle çok içli dışlı değiliz,benimki askere gidince ,onlara gitmek zorunda kalabilirim ya da onlar bize gelmek zorunda olabilir,erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum açıkçası,bir de açıkçası hiç asker beklemedim,bazıları diyorlar erkekler soğur nişanı atarlar askerden sonra bazıları diyor kızlar soğur,Arada kaldım eğer benimki soğursa ben naparımbilmiyorumkismile,şu anda tek konumuz evlilik ve bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama yinede bilmiyorum,bu arada benimki sürekli ev almamız lazım diyor,ben diyorum ilk etapta kiraya çıkarız o çok istiyor,hepinizin kendi evimi vardı:1rolleyes:
herkese günaydın
super nerdesin kıss ben yaptım bugünkü siftahı:)))
kaydirigubbakcemile3
göremeyince merak ettim kıs
bu bekleme evresinde birbiriniz sevgisini daha iyi ölçmüş oluyorsunuz..
sevginizi büyüklügünü görmüş olursunuz..boshayallersmile
herşey bu zor günlerde anlaşılıyor opu..
sen sevdigin insan güvenmiyomusunda onun bunun lafına bakıyorsun..şüphe duyuyorsun
şüphe duydugun insanı beklemkte hiç dogru bişey olmaz..
boşuna günlerin gecer..bekliyorsan bekledigne degmeli..
nişanlanma fırsatın varsa sen beni dinle nişanlan..
ev istmesi güsel bişey inş.eviniz olur..sizde beraber olursunuz..
sevenler ayrılmasın..opuyorumnanaktan
yapamamışın kıs bak ben öndeyim...
yakaladım seni hemen:roflol::roflol::roflol:
saol canım
1 dakika aralayla
tühh hevesim kaçtıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burun farkıyla öndesin supervereliniortak
Zaten ben onu tam tamına 4 senedir bekliyorum hep o erteliyordu,nelere sabrettim bilseniz,şimdi kendi benden daha çok istiyor ama bakalım şu ekim gelse bir an öncede şu askerlik olayı bir kesinleşse,akannehir
günaydın kızlar. Cumartesi günü düğünüm var. Balayı sonrası ben de aranıza gelecem inşallah =))
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar. Cumartesi günü düğünüm var. Balayı sonrası ben de aranıza gelecem inşallah
GüNaydın kıslarrr nasılsınız bakalım ...
Uzun süredir yoktum ama internet kullanamadım eskisi gibi çalıştığım yerde nete rahat giremiyorum artık.Hatta hiç
Bugün evdeyim ...
Neler yapıyosun neler kaçırdım :çok üzgünüm:
Arsecim bu arada msjını yeni gördüm çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?