2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

LİNDARK acil dışarı çıkmak gerek bakamadm fotoya silme accuk daha olurmu

hadi hayırlı uğurlu olsun yeni işin lindadrk.
memnunmusun işinden ? bugün haftaiçi niye izinlisin ?

Çok şükür cnm çok çok iyi maddi manevi :Saruboceq:
Böyle giderse çok kısa zamanda ev alabiliriz inşallah :Saruboceq:

Canım bu hafta başladı uygulama . Artık haftanın belirli günleri gececiyim, bugün 5ten sonra orda olucam acildeyim. Ondan evdeyim

maşallah arkadaşım
kız nöbete kalacaksan yat uyusana sonra milletin yanlış dişini çekme gece :roflol:

maşallah arkadaşım
kız nöbete kalacaksan yat uyusana sonra milletin yanlış dişini çekme gece :roflol:

:roflol:

lındark diş çekiyormusun kıs..artık igneler daha agırlaştı degilmi..gecen diş çektirdim ..acımadı..sırnaşık şey

maşallah arkadaşım

Yok yok çekmem merak etme zaten eşim saolsun hiç uykumun gelmesine fırsat vermiyo sürekli yanımda kaydirigubbakcemile3
:roflol:

lındark diş çekiyormusun kıs..artık igneler daha agırlaştı degilmi..gecen diş çektirdim ..acımadı..sırnaşık şey

Yok kıss ne ağırlaşması tam tersi ince uçlu iğnelerle yapıldığı için hssetmiyosun . Tab şölede bi durum var sinire yakın yere denk gelirse birazcık zıplayabilirsin acıdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

son 2 yıldr acı durmadım ama lisede çektirmişdim perişan olmuştum resmenmafoldumben

adam bana hissettirdi çekercen acıyı..saglık ocagındaydı ondanmı acep

son 2 yıldr acı durmadım ama lisede çektirmişdim perişan olmuştum resmenmafoldumben

adam bana hissettirdi çekercen acıyı..saglık ocagındaydı ondanmı acep

Cnm bazen uyuşmayabiliyo. Dişin durumu kötüyse iltihap varsa anesteziyi engelliyo malesef. Ve çekimi o şekilde yapmak zorunda kalabiliyosun.
Durumu bilemediğimiz için yorum yapmak yanlış olur ama sağlık ocağı gibi yerlerden çok alıyoruz böyle şikayet ...
Aslında 3 anestezi ampulü kadar iğne yapabiliyosun . Ama doktorlar sadece tek iğneyle uyuşsada uyuşmasada diğerleriyle uğraşmadan çekim de yapmıyo değil bu birazda şans diyelim anlayışlı bi hekime denk gelmek lazım vereliniortak

kızlar size bir şey danıaşcam. siz evden törenli mi çıktınız gelnilikle? Bir de zaman olarak nasıl çıktınız? Sabah kuaföre gitmeden çıkan var mı?

saat 1,30 falan kuafördeydim 2 ye dogru sacımı yapmaya başlaadılar
sanırım 5.30 da çıktım fotocuya gittik..6 30 gibimi ne evdeydim..kapıda davul zurna çaldı 6,15 de başladı :)))))))))..7 de falan erkek tarafı konvoyla geldi....alkışlarla çıktım:)))
mahallede dolaştk..tüm arabalar müthişti yaaa

kızlar size bir şey danıaşcam. siz evden törenli mi çıktınız gelnilikle? Bir de zaman olarak nasıl çıktınız? Sabah kuaföre gitmeden çıkan var mı?

Benim öyle tören tarzında olmadı sevmiyorum çünkü
Kuaföre gittim , eşim beni almaya geldi , dış mekana gittik fotoğraf çekilmeye ordan eve bıraktı . Zaten çok vakit kalmamıştı gidip anne babasını felan aldı tekrar geldi beni evden çıkardılar kapıda çıkmadan dua edildi sonra arabamıza bindik ve gittik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…