2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hava ne kadar kötü bugün yaa içim sıkıldı evde aslında yatsam iyi olcak ama evi süüpürsemde hiç fena olmıcak hala halılardan tüy çıkıyo sinir oluyorum alsanaalsanasmile

Bide Cuma günü eşimin doğum günüüüüüü
Onun için bişeyler düşünmeliyimm kızlar fikir versenize bana
Sizce dışarda mı kutlayalım evde mi bişeyler hazırlıyım ??
Önce birilerini davet ediyim haberi yokken eve geldiinde süpriz olsun diye düşündüm sonrada başbaşa olsak daha mı güzel olur diye düşündüm karar veremedim bilmiyorumkismile
Zaten bu aralar hiç yalnız kalamıyorz misafirlerden felan akşam eve gelincede yorgun oluyoruz uyuyoruz boshayallersmile

slm kızlar...

Lindark beni de ekle ben de göreyim olumunekankayizsmile

lindark çok güzel olmuşun canım. allah mutlluğunuzu bozmasın zemuszemus

kesinlikle dışarda olun lındark ben herkesi çagırdım dgoum gnümde gereksiz..

bazı insanlar dediki neden başbaşa kutlamadınız dediler:umursamaz:

mart ayında eşimin dogum gübü dışarda başbaşa kutlıcam..a.s

Evt cnm ama dışarda değilde evde başbaşa olmakta güzel fikir
Mesela eve geldiğinde ben açmasam kapıyı içeri girdiğinde mumlarla süslenmiş salonu görse yemek masası arkada fon müziği opuyorumnanaktan:lepi: Ayyyy kocamı çok özledimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

LİNDARK maşallah canım çok güzel olmuşn:))

cumaya ne kaldı kız
dışarda olabilir canım sizin için özel bi mekanınız varsa iyi olur orası
sonra eve gelincede hediyeni verirsinaklinialirimsmile

güzel fikir...
biz daha hiç mum yakıp başbaşa gecmedik yemek odasına:sinifsinif:

lindadark şöyle bir çözüm önerisi, bence önce evde başbaşa olun yemek falan , sonra eşinden habersiz,ilerleyen saatlerde arkadaşlarınızı ayarla dışarda buluşun ikinci süpriz olsun

lindadark şöyle bir çözüm önerisi, bence önce evde başbaşa olun yemek falan , sonra eşinden habersiz,ilerleyen saatlerde arkadaşlarınızı ayarla dışarda buluşun ikinci süpriz olsun

gece de piyangoaklinialirimsmileaklinialirimsmile
anladın sen onukaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile

güzel fikir...
biz daha hiç mum yakıp başbaşa gecmedik yemek odasına:sinifsinif:

Yap hemen bu akşam alkisalkisalkis

Evet cnm bak bu da olabilr .
İlk tanışıp yemek yediğimiz yerde rezervasyon yaptırıyım ben en güzeliiii :lepi:
Herşeyin başladığı yere davetlimsin diyede kart gönderiyim ofisine kaydirigubbakcemile3
Yada eve gelince söyliyim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…