lindarkcım gelinliğine ba-yıl-dım çok güzel olmuşsun zarifff....
lindark çok güzel olmuşun canım. allah mutlluğunuzu bozmasın zemuszemus
Hava ne kadar kötü bugün yaa içim sıkıldı evde aslında yatsam iyi olcak ama evi süüpürsemde hiç fena olmıcak hala halılardan tüy çıkıyo sinir oluyorum alsanaalsanasmile
Bide Cuma günü eşimin doğum günüüüüüü
Onun için bişeyler düşünmeliyimm kızlar fikir versenize bana
Sizce dışarda mı kutlayalım evde mi bişeyler hazırlıyım ??
Önce birilerini davet ediyim haberi yokken eve geldiinde süpriz olsun diye düşündüm sonrada başbaşa olsak daha mı güzel olur diye düşündüm karar veremedim bilmiyorumkismile
Zaten bu aralar hiç yalnız kalamıyorz misafirlerden felan akşam eve gelincede yorgun oluyoruz uyuyoruz boshayallersmile
kesinlikle dışarda olun lındark ben herkesi çagırdım dgoum gnümde gereksiz..
bazı insanlar dediki neden başbaşa kutlamadınız dediler:umursamaz:
mart ayında eşimin dogum gübü dışarda başbaşa kutlıcam..a.s
Evt cnm ama dışarda değilde evde başbaşa olmakta güzel fikir
Mesela eve geldiğinde ben açmasam kapıyı içeri girdiğinde mumlarla süslenmiş salonu görse yemek masası arkada fon müziği opuyorumnanaktan:lepi: Ayyyy kocamı çok özledimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlarr
güzel fikir...
biz daha hiç mum yakıp başbaşa gecmedik yemek odasına:sinifsinif:
lindadark şöyle bir çözüm önerisi, bence önce evde başbaşa olun yemek falan , sonra eşinden habersiz,ilerleyen saatlerde arkadaşlarınızı ayarla dışarda buluşun ikinci süpriz olsun
güzel fikir...
biz daha hiç mum yakıp başbaşa gecmedik yemek odasına:sinifsinif:
lindadark şöyle bir çözüm önerisi, bence önce evde başbaşa olun yemek falan , sonra eşinden habersiz,ilerleyen saatlerde arkadaşlarınızı ayarla dışarda buluşun ikinci süpriz olsun
:teselli:
aynen canım hatta biz 3 aydır bikere yemek odasında yemek yedik o da ramazanda annemleri iftara almıştım o bahaneyle:)
gece de piyangoaklinialirimsmileaklinialirimsmile
anladın sen onukaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?