2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oh maşallah kızlar yine fınsatlar kampanyalar takiptesiniz

tşk ederiz teyzeleri:))

luxxorcum allerji gibi olmuştu ama değilmiş hafif kızarıklıklar vardı işte..

canım yaaa kıyamam ona evet çift durulama yap bakalım ama deterjandan şimdiye kadar olmadıysa dediğin gibi mamadan da olabilir değiştirdik yazmışsın. Meme almıyor mu tatlım hala daha ufacık

Son düzenleme:
2 hesap açmıştım 5 e tamamladım :)

dilek yahoo için tşk ederim

özgecim kampanyayı haber verdiğin için tşk ederim :))

alıyorda canım yeterli değil sütüm çok az yinede olduğu kadar veriyorum işte isterdim sadece süt alsın çok reddettim mamayı ama maalesf sonunda vermek zorunda kaldım napalım aç kalmasında kuzucum..

onun tenini yerim yaa beyaz tenliler her yaşta çok daha hassas olup sıkıntı çekiolar maalesef
yıkama topları nası acaba sanki hiç deterjan kalıntısı olmaz gibi
kızlardan kullanan var mı bilmioum ama

2 hesap açmıştım 5 e tamamladım :)

dilek yahoo için tşk ederim

özgecim kampanyayı haber verdiğin için tşk ederim :))

rica ederim kuzu
ii ettin yıl sonuna kadar geçerli böyle bi fırsat varken nie değerlendirmeyelim ki
baktım abant gezisi var 49 dio 29a düşer yani bence çok hoş

uykum geliyor yatmak istiyorum

canım kıyamamm ben de ilk zaman başımı kaldıramıodum uykudan Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?

alıyorda canım yeterli değil sütüm çok az yinede olduğu kadar veriyorum işte isterdim sadece süt alsın çok reddettim mamayı ama maalesf sonunda vermek zorunda kaldım napalım aç kalmasında kuzucum..

Pompayla sağmayı denedin mi bolcum? Arttırıyormuş

çarşamba günü cinsiyet öğrenmeye gidiyom ben :))))

dün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)

Ayy hadi çok heyecanlı bana da kız gibi geliyor seninki ama burnu büyümüş nedir yaaa Benim burnum filan büyümedi yani kendi adıma
5ci haftadayım canım..uykum geliyor.sadece işe gelince onun dışında bir problem yok luxxorcum

anladım canım Allah tamamına erdirir inşallah Bulantın olmaz umarım

Ayy hadi çok heyecanlı bana da kız gibi geliyor seninki ama burnu büyümüş nedir yaaa Benim burnum filan büyümedi yani kendi adıma

anladım canım Allah tamamına erdirir inşallah Bulantın olmaz umarım

inş.olmaz tatlımmm..doktor ilerleyen günlerde olur dedi de .bende olmayanda var ama dedim

Uff sinir oldum resmen yaa. Patronun akrabasımı nedir burda hep gelir boş boş takılır.. Bana bi tost söylermisin dedi yemekçiyi arıyorum işyeri dahili olduğu için arayamadım önce ofisin içine döndü tlf nasıl olduysa sonra aradım açmıyorlar bu sefer kaç kere aradım açmadılar. Açmıyorlar dedim adam güldü böyle masaya abandı hahahah diyo yemekçi bile bakmıyo diyo dalga geçiyor.. Bende bişi yapmadım dışarı çıktı bu sefer camdan vuruyor arkamdan yemek söyle diye açmıyorlar dedim sinirle, bi daha söyle diyor eliyle işaret yapıyor.

canım kıyamamm ben de ilk zaman başımı kaldıramıodum uykudan Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?

Pompayla sağmayı denedin mi bolcum? Arttırıyormuş

cnm zaten işyerinde pompayla sağıyorum ama yoksa yok işte..

dün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)

cnm hiç alakası yok ya benim karnım öne doğru gidiyodu sivri bi şekilde hiç yaygın değildi herkes erkek diyodu ama güzel bi kızım oldı o inanışlarla alaksı yok bence her insanın vücut yapısında farklı oluyo çünkü..

benimde eski çalıştıgım bir yerde vardı öyel adam sıkılmadan hergün gelirdi.çorba söyle derdi.konuşmasından pek birşey anlamıyordum zaten.ayrıldım ya ordan.senin ora nere acep yoksa benim yermi dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…