tşk ederiz teyzeleri:))
luxxorcum allerji gibi olmuştu ama değilmiş hafif kızarıklıklar vardı işte..
evt canım zaten onun deterjanı ayrı çamaşırlarınıda ayrı yıkıyorum durulamayı 2 kez yap dedi doktor beyaz tenli bide çok hassas herşeyden etkileniyo cadı:))
ya ne yürek var sizde hiç uğraşamıyorum şu işlerle ama ne güzel yap canım niye yapmıcan:))
bugün çok çabuk geçti benim için keyfim yerinde yani patronum da yok
uykum geliyor yatmak istiyorum
oh maşallah kızlar yine fınsatlar kampanyalar takiptesiniz
canım yaaa kıyamam ona evet çift durulama yap bakalım ama deterjandan şimdiye kadar olmadıysa dediğin gibi mamadan da olabilir değiştirdik yazmışsın. Meme almıyor mu tatlım hala daha ufacık
evt canım zaten onun deterjanı ayrı çamaşırlarınıda ayrı yıkıyorum durulamayı 2 kez yap dedi doktor beyaz tenli bide çok hassas herşeyden etkileniyo cadı:))
ya ne yürek var sizde hiç uğraşamıyorum şu işlerle ama ne güzel yap canım niye yapmıcan:))
ilk 3 ay öyle olur :) akşamları erken yatarak vücudunu dinlendir..
2 hesap açmıştım 5 e tamamladım :)
dilek yahoo için tşk ederim
özgecim kampanyayı haber verdiğin için tşk ederim :))
uykum geliyor yatmak istiyorum
alıyorda canım yeterli değil sütüm çok az yinede olduğu kadar veriyorum işte isterdim sadece süt alsın çok reddettim mamayı ama maalesf sonunda vermek zorunda kaldım napalım aç kalmasında kuzucum..
çarşamba günü cinsiyet öğrenmeye gidiyom ben :))))
inş gösterir kendini :101:
bakalım kimin tahmini tutacak
canım kıyamamm ben de ilk zaman başımı kaldıramıodum uykudanNasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?
5ci haftadayım canım..uykum geliyor.sadece işe gelince onun dışında bir problem yok luxxorcum
çarşamba günü cinsiyet öğrenmeye gidiyom ben :))))
dün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)
5ci haftadayım canım..uykum geliyor.sadece işe gelince onun dışında bir problem yok luxxorcum
Ayy hadi çok heyecanlı bana da kız gibi geliyor seninki ama burnu büyümüş nedir yaaaBenim burnum filan büyümedi yani kendi adıma
anladım canım Allah tamamına erdirir inşallahBulantın olmaz umarım
canım kıyamamm ben de ilk zaman başımı kaldıramıodum uykudanNasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?
Pompayla sağmayı denedin mi bolcum? Arttırıyormuş
dün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)
Uff sinir oldum resmen yaa. Patronun akrabasımı nedir burda hep gelir boş boş takılır.. Bana bi tost söylermisin dedi yemekçiyi arıyorum işyeri dahili olduğu için arayamadım önce ofisin içine döndü tlf nasıl olduysa sonra aradım açmıyorlar bu sefer kaç kere aradım açmadılar. Açmıyorlar dedim adam güldü böyle masaya abandı hahahah diyo yemekçi bile bakmıyo diyo dalga geçiyor..Bende bişi yapmadım dışarı çıktı bu sefer camdan vuruyor arkamdan yemek söyle diye açmıyorlar dedim sinirle, bi daha söyle diyor eliyle işaret yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?