2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç bir şeyden kazanamamışım yaa millet ne şanslı..
bugün sadece 1 tane glad'im geldi..

alerji filan mı çıkmıştı canım geçmiş olsun

bolcum geçmiş olsun bişe çıkmamasına sevindim yazık onlar daha küçücük bişe olmasın hiçbirine.

olmaz mı canım, en kıymetliniz o sizinn
geçmiş olsun, önemli bişi olmamasına sevindim :))

tşk ederiz teyzeleri:))

luxxorcum allerji gibi olmuştu ama değilmiş hafif kızarıklıklar vardı işte..

elfim soruna burdan cvp verim 10dk dio sinir oluoum
evt ayrı adres lazım bunun için yahoodan bolca adres aldım ben bir kağıda adresleri şifreyi yazdım
tlf no istioum indr kuponu için oraya eksra bi şifre daha gonnderio site
işte sorun orda başlıo aynı noyu yazarsan bu başka üyemizin dio her seferinde ayrı tlf lazım yani
artık tanıdıkların nosunu vermek zorundayız

O zaman hiç uğraşmayayım ben :))

Tütütütüü maşallahh profu olmuş bu işin Onlar çözdler olayı canım zatii çünküm 2 hesap açmış bi kendi bi eşi için anlattığın bizim için geçerli

Tütütütüü maşallahh profu olmuş bu işin Onlar çözdler olayı canım zatii çünküm 2 hesap açmış bi kendi bi eşi için anlattığın bizim için geçerli
yaa ama siz faceten de bir sürü şey kazanıousunuz ne var bennde bu fırsatı değerlendirsem
biraz abartmış olabilir ama olsun imkan varken değerlendirmeliyim

O zaman hiç uğraşmayayım ben :))

kuzum kardeşlerinin nosunu yazarsın sana msj atarlar şifreyi nolcak ki tüm yıl geçerli
yeni uygun kampanyalar falan olabilir bebiş içinde bişiler alırsın bulunur yani nosu verilcek kişiler
tabii sen bilirsin nie bu kadar bunaltıosam seni
konu alışveriş olunca sıyırdım biraz

yahoo dan mail açmayı bilmiyorum ki :) msnden açsam o uzun sürer sanırım

evt canım zaten onun deterjanı ayrı çamaşırlarınıda ayrı yıkıyorum durulamayı 2 kez yap dedi doktor beyaz tenli bide çok hassas herşeyden etkileniyo cadı:))

ya ne yürek var sizde hiç uğraşamıyorum şu işlerle ama ne güzel yap canım niye yapmıcan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…