Özge, vaseline açıklanamdı mı kuzu?
alerji filan mı çıkmıştı canım geçmiş olsun
bolcum geçmiş olsun bişe çıkmamasına sevindim yazık onlar daha küçücük bişe olmasın hiçbirine.
olmaz mı canım, en kıymetliniz o sizinn
geçmiş olsun, önemli bişi olmamasına sevindim :))
elfim soruna burdan cvp verim 10dk dio sinir oluoum
evt ayrı adres lazım bunun için yahoodan bolca adres aldım ben bir kağıda adresleri şifreyi yazdım
tlf no istioum indr kuponu için oraya eksra bi şifre daha gonnderio site
işte sorun orda başlıo aynı noyu yazarsan bu başka üyemizin dio her seferinde ayrı tlf lazım yani
artık tanıdıkların nosunu vermek zorundayız
elfim soruna burdan cvp verim 10dk dio sinir oluoum
evt ayrı adres lazım bunun için yahoodan bolca adres aldım ben bir kağıda adresleri şifreyi yazdım
tlf no istioum indr kuponu için oraya eksra bi şifre daha gonnderio site
işte sorun orda başlıo aynı noyu yazarsan bu başka üyemizin dio her seferinde ayrı tlf lazım yani
artık tanıdıkların nosunu vermek zorundayız
canım bununla geçmiş olsun deterjanda yapmış olabilir özel bişiler var aslında dimi bebiş çamaşırları içinsaol cnm ya ufacık bişe olsa insan tedirgin oluyo işte..
Dilekk aramıza dönnnn
yaa ama siz faceten de bir sürü şey kazanıousunuz ne var bennde bu fırsatı değerlendirsemTütütütüü maşallahh profu olmuş bu işinOnlar çözdler olayı canım zatii çünküm 2 hesap açmış bi kendi bi eşi için anlattığın bizim için geçerli
O zaman hiç uğraşmayayım ben :))
yaa ama siz faceten de bir sürü şey kazanıousunuz ne var bennde bu fırsatı değerlendirsem
biraz abartmış olabilir ama olsun imkan varken değerlendirmeliyim
kuzum kardeşlerinin nosunu yazarsın sana msj atarlar şifreyi nolcak ki tüm yıl geçerli
yeni uygun kampanyalar falan olabilir bebiş içinde bişiler alırsın bulunur yani nosu verilcek kişiler
tabii sen bilirsin nie bu kadar bunaltıosam seni
konu alışveriş olunca sıyırdım biraz
kuzum kardeşlerinin nosunu yazarsın sana msj atarlar şifreyi nolcak ki tüm yıl geçerli
yeni uygun kampanyalar falan olabilir bebiş içinde bişiler alırsın bulunur yani nosu verilcek kişiler
tabii sen bilirsin nie bu kadar bunaltıosam seni
konu alışveriş olunca sıyırdım biraz
yahoo dan mail açmayı bilmiyorum ki :) msnden açsam o uzun sürer sanırım
çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm
eve gitmek istiyorum, bitmiyo bu gün yaaa
canım bununla geçmiş olsun deterjanda yapmış olabilir özel bişiler var aslında dimi bebiş çamaşırları için
kıyamam ben ona kaşınması falan yoktur umarım
geldim kuzum iş ark yrdmcı oluodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?