Uff sinir oldum resmen yaa. Patronun akrabasımı nedir burda hep gelir boş boş takılır.. Bana bi tost söylermisin dedi yemekçiyi arıyorum işyeri dahili olduğu için arayamadım önce ofisin içine döndü tlf nasıl olduysa sonra aradım açmıyorlar bu sefer kaç kere aradım açmadılar. Açmıyorlar dedim adam güldü böyle masaya abandı hahahah diyo yemekçi bile bakmıyo diyo dalga geçiyor..Bende bişi yapmadım dışarı çıktı bu sefer camdan vuruyor arkamdan yemek söyle diye açmıyorlar dedim sinirle, bi daha söyle diyor eliyle işaret yapıyor.
cnm zaten işyerinde pompayla sağıyorum ama yoksa yok işte..
cnm hiç alakası yok ya benim karnım öne doğru gidiyodu sivri bi şekilde hiç yaygın değildi herkes erkek diyodu ama güzel bi kızım oldı o inanışlarla alaksı yok bence her insanın vücut yapısında farklı oluyo çünkü..
olayın yüz temizleme tonik süt flan gibi şeyleri nası bilen var mı
benimde eski çalıştıgım bir yerde vardı öyel adam sıkılmadan hergün gelirdi.çorba söyle derdi.konuşmasından pek birşey anlamıyordum zaten.ayrıldım ya ordan.senin ora nere acep yoksa benim yermi dermişim
Sinir ki ne sinir almış tostuda ortada yiyor görgüsüz insan.sinirmiş hakkaten
Sanmıyorum orda 1taneymiş burda en az 3 tane daimi müdavimleri bulabilirsin.
Sinir ki ne sinir almış tostuda ortada yiyor görgüsüz insan.
yalakalarını yane
canları dayak istiyor onların galibadün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)
ay ne gıcık yaaaaUff sinir oldum resmen yaa. Patronun akrabasımı nedir burda hep gelir boş boş takılır.. Bana bi tost söylermisin dedi yemekçiyi arıyorum işyeri dahili olduğu için arayamadım önce ofisin içine döndü tlf nasıl olduysa sonra aradım açmıyorlar bu sefer kaç kere aradım açmadılar. Açmıyorlar dedim adam güldü böyle masaya abandı hahahah diyo yemekçi bile bakmıyo diyo dalga geçiyor..Bende bişi yapmadım dışarı çıktı bu sefer camdan vuruyor arkamdan yemek söyle diye açmıyorlar dedim sinirle, bi daha söyle diyor eliyle işaret yapıyor.
Kim kime yalaka bilmiyorum patron gibi davranmayı çok seviyorlar.
Kimsede noluyo kardeşim demiyor. Bu gidişle ben bırakrım bu işi!!!
4 ayı geçtine kadardır ordasın ki canım???
4 ayı geçti
daha çok yeni canım,şartları iyiyse dur yerinde..alışırsın zamanla..
ben kullandım canım yüz yıkama jelini ve gündüz kremini çok beğeniyorum hatta limangoda var kampanyası almayı düşünüyorum akşam eşime söyliyim bu iki ürün 8.75 e geliyor kargo dahil çok uygun
Bunu sen mi diyorsun :))
Şartlar iyi ama böyle şeyler olunca tahammül edemiyorum sabrediyorum ama bigün dolup taşarsam nolursa olsun kalmam burda.
Ben memnun kaldım canım öyle bişi olmadı bende. Makyajı çıkartmasıda çok güzel pürüzsüzlüğü deevt çok uygun oluo fiyatı iki ürün göz makyajı temizleme için bişiler okudum çoğu kişi gözlerimi yaktı dio ama :26:
ben diyorum:)) dört ay çalışmışsınn bari yaza kadar takıl..
Evet bende öyle düşünüyorum ya sabır çekiyorum..
başıma müthiş bi ağrı girdi ve nası bi uyku çöktü üstüme evde de sadece tennuri çorbam var
çamaşırlarda toplanıp beyazlar yıkanmalı bakalım halim olursa bazen plan yapıoum giderken anneme uğruoum herşey iptal oluo
Kızlar kız kardeşimi yurda almışlar çok mutluyum :)))
nerdeyse 1 yıldır misafir olarak kalıyordu yurtta ve geçen almadılar müdüre hn. ile tekrar konuşmuş listeleri takip et demiş baktık listeye 1. sırada hemde :))) yarın kayıt yaptıracak :)
ayy geldim çok şükür önemli bişe yokmuş mamayı değişmiştik ya ondan yada çamaşırlarının yıkanmasından kaynaklı olabilir dedi bakalım gözlemlicez artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?