2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinirmiş hakkaten

anladım canım hayırlısı sağlıklı olsun da önemli olan o

Sanmıyorum orda 1taneymiş burda en az 3 tane daimi müdavimleri bulabilirsin.
sinirmiş hakkaten
Sinir ki ne sinir almış tostuda ortada yiyor görgüsüz insan.

dün herkes kız dedi :) Kıza benziyormuş karnım genişmiş dik değilmiş burnum büyümüş :) yüzüm şişmiş :)
canları dayak istiyor onların galiba ne biçim moral bozuyolar, kendi tiplerine baksınlar görümcenin laflarına benziyo bunlar sanki..
ay ne gıcık yaaaa

ortamda çok önemli..bir bilsen ben 2011 de ne işler değiştirdim sırf insanlar yüzünden..allaha şükür buldum sonunda.çok yoruldum gir çık gir çık milletin diline düşmüştüm..sende iş değiştiriyorsun habire dediler.bilmiyorlarki ne insanlarla karşılaştıgımı

evt çok uygun oluo fiyatı iki ürün göz makyajı temizleme için bişiler okudum çoğu kişi gözlerimi yaktı dio ama :26:

evt çok uygun oluo fiyatı iki ürün göz makyajı temizleme için bişiler okudum çoğu kişi gözlerimi yaktı dio ama :26:
Ben memnun kaldım canım öyle bişi olmadı bende. Makyajı çıkartmasıda çok güzel pürüzsüzlüğü de Belki ciltten cilde değişiyordur.
Gerçi ben şuan makyaj temizleyici olarak dalin şampuan kullanıyorum memnunum ama fiyatı iyi olunca düşündüm almayı.

Evet bende öyle düşünüyorum ya sabır çekiyorum..

bir işten çıkıp tekrar başa dönmek çok sıkıcı oluyor.daha kötü insanlar çıkabiliyor.beterin beteri olabiliyor..

hayırlısı olsun canım.mutlu değilsen durmaycaksın tabi.işte huzur şart.azcık dayan

başıma müthiş bi ağrı girdi ve nası bi uyku çöktü üstüme evde de sadece tennuri çorbam var
çamaşırlarda toplanıp beyazlar yıkanmalı bakalım halim olursa bazen plan yapıoum giderken anneme uğruoum herşey iptal oluo

aynı durumdayız bizdede tarhana çorbası tek var eşim yeter dedi gerçi

renkliler toplanıp beyazlar atılacak makinaya.

...

dün sözde dayılardan erken kalkıp eve temizlik yapmaya gelecektik onun için yatak odasını darmadağın bırakmıştık dedim bu eve hırsız girse bizden önce birileri girmiş herşeyi almışlardır deyip geri çıkarlar o derece dağınıktı eve gidince hemen yatak odasına girdik önce yatak yüzünü değiştirdik yastık kılıflarını geçirdik yorgan yüzünü geçirdik sonra eşim ılık su yaptı ben toz aldım onunla. o da süpürdü bittikten sonra diyorki oh be içim açıldı :)) bugünde evi temizlicektik ama halsiz oluyoruz ikimizde yapamayız herhalde. haftasonuna kalır.

iyi akşamlar kızlar

ayy geldim çok şükür önemli bişe yokmuş mamayı değişmiştik ya ondan yada çamaşırlarının yıkanmasından kaynaklı olabilir dedi bakalım gözlemlicez artık..

hadi gözünüz aydın canım sevindim kardeşina dına çok zor üniversite yurt işi

önemli bişe olmamasına sevindim geçmiş olsun canım tekrar mamasını değiştiysen ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…