2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özelden kabul etmiyosun nese canım

öyle dolu dolu kan gelenini ne duydum nede başıma geldi öyle bi korkun olmasın

acı ya gelince aman aman hiçbişy yok o an oluyo ve bitiyo.

kiminki hmen oluyo kiminki geç oluyo şahsen benim hemen olmadı .ilk gece olmazsa eğer moralinizi bozmayın hiç

esys canım selin başına kına saçına falan karar verdin mi

canım benim 16 ekimopuyorumnanaktan kına saçına tam karar veremedim nişanımda cok düşünmüşüm nasıl yapayım die istedgm gibi olmadı:çok üzgünüm: yanlardan örüp topuz falan yapıolar ya da maşa cok hoşuma gdio aslında sen karar verdin mi

ben kınada yarım toplu istiorum ama düğünde topuz istiorum alttan topuz ama sımsıkı bir topuz deil şunu beeniorum en çok ama bilmem yne de kararsızım güzel dururmu bilemiorum

aaa gercekten çok hoş asil duruyor,duvagın kabarık degilse düğündede cok güzel durur ben az kabarık olsun istiorum ama tabi kararında olacak dediğin gibide cok sıkı olmayan bi topuzla süpeer olurhihoyyyt ama duvak cok alttan olunca kuyruk gibi hoşuma gtmio benimCADIARZU

aynen ben de alttan olunca sevmiorum ama bilemiorum yaa bu resimde kadın biraz başını geriye doru kaldırmış o yüzden topuz çok aşaıda görünüor gibi geldi bana bilemiorum yaa ama biran önce karar vermem lasım benim

evet ama resimdeki kadar alttan yaptırmazsın sende,begenmezsen bozdur canım,ben nişanda bozdurmadım die kızdım kendime,hatta kuaföre biraz erken gtmek lazım bunun içinkaydirigubbakcemile3 inşallah gönlümüze göre olur

önceden prova yapabilirsiniz kuaförün kabul ederse

maggiesottero.com bak bu sitedeki gelinlikler ve saçlar cok hoşşş ben bayıldım şahsenzemuszemus

nişanlım başka yerde ,o yüzden provayı düşünmedim

e peki kuaförü kim ayarlıyor.nişanlın başka yerdeyse düğününde orda olucak ozaman ,bilmediğin kuafördemi yaptırcaksın canım

.
yanlışmı anlamışım yoksa sen nerdesin,nişanlın nerde,düğünün nerde olucak:uhm:

ay çokmu sordum nebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…