Evet süpercim , c.ertesi gece 3,30 da yatıp sabah 9,30 kalkıp, pazar ve p.erteside 1 den önce yatmayınca, vücut uykuya acıkıyo, bende doyurdum işte
Gunaydın kızlar
bugün aranızda en erken uyanan sanırım benim ( bol hariç; onun bebeği olduğu için sabaha karşı uyanmaları olabilir)
4.40 ta gözümü açtım bugün :))))
niye kine o saatte neden kalktın canım?
eşim çalışmak için erken kalkıyor bu sabah biraz gürültülü kalkınca ben de uyanmış oldum iyi oldu aslında duşa girdim saçlarımı fönledim rahat kahvaltı yaptım filan. Ben de gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor diye biliyorum
Gunaydın kızlar
bugün aranızda en erken uyanan sanırım benim ( bol hariç; onun bebeği olduğu için sabaha karşı uyanmaları olabilir)
4.40 ta gözümü açtım bugün :))))
kuzum yaa anlayabilioum seni ama azcıkHayır olsun canım.. Bazen stres sıkıntı rüyalarımıza giriyor işte sende dün yoğundun ya ondandır belki de
Annemlere gitmek istiyorum ben yaa ne zaman oldu araba bozuk diye de gidemedik bu pazar kardeşimleri de özledim. Rüyamda annemide gördüm zaten 2 gündür görüyorumAraba olsaydı gidip geliyorduk ne güzel dolmuşla gitmek istesek 2 dolmuş değiştirmek gerekecek dönüş çok zor ve geç olur. Haftasonu gideriz olmazsa daha 3 gün var
uyku halinde çalışmak kadar kötü bişi yok ben dün öğleden sonra yemeği de yedim bir kötü oldum anlatamam kafamı zor tuttum kış günü uykuya doyamıo insangünaydın kızlar..
sirkencim evt canım belli olmuyo gece uykularımız bazen çok kalkar bazen hiç ama bugün çk uykum var gözümü açamıyorum
neeek dilekkk nerdesiniz
elfi bugün dr gidicekti
sizdemi gittiniz onunla, hade nerde kaldınız :)
kuzum yaa anlayabilioum seni ama azcıkbizdede 1 hftdır araba yok ya
eşimin ailesine hiç gitmedik 12 gün falan oldu alışınca arabaya dolmuş otobüs zor geliomuş insana
ben zorlanmam ama eşim nası mızmızlanıo
sende zuzunun dediği gibi tlfda idare ette hft sonu hasret giderirsiniz artık cmt iş çıkışı git orda kalmaz mı eşin?
Elfi anca girmiştir dr a ...anca öğle yemeğinden sonra yazar bize
ohh ne güzel dinlenmişsinngünayddınnnnnnn uykuculardaha kalkıp gelemedinizmi
ben 12 saatlik uykudan sonra bomba gibiyim :))) dün yemekten sonra 7,30 da koltuğu açtık uzandık, anında uyumuşuz :) sonra çok wc m geldi, kalkcam ama kalkamıyom gözlerim batıyo açamıyom ,zorla gözüm kapalı gittim wcye elimi yüzümü yıkadım biraz açıldı gözlerim, saate bi baktım 11:15eşimi kaldırdım zorla yatağımıza gittik, bide işte sabah 7,30 uyandım
hayır olsun canım, annenleri özlemişsin kıyamammmGünaydın herkeseeezuzum bende dün erken uyudum çok güzel de bir rüya gördüm
bu akşam yaparsın canımnektarrrrrrrrr dün o menünü hiç birini yapamadım kızzzzz
çünkü iş çıkışı telefon geldi..eşimin kardeşi gelmiş memleketten direk onlara gittk.
ay şu sondakine bayıldımm yaa :))))
benim dünkü ruh halim :/günaydın kızlar..
bugün hiç keyfim yok akşam olsada eve gitsem kızımın yanında olsam canım hiçbişe yapmak istemiyor zor geldm zaten(
sirkencim evt canım belli olmuyo gece uykularımız bazen çok kalkar bazen hiç ama bugün çk uykum var gözümü açamıyorum
geldim bennnn :101:neeek dilekkk nerdesiniz
elfi bugün dr gidicekti
sizdemi gittiniz onunla, hade nerde kaldınız :)
Sağol canım hafta içi kalamayız kii işe gelmem çok zor olur 6da kalkıp binmem gerek dolmuşahayır olsun canım, annenleri özlemişsin kıyamammmbi gece gidip kalsanız olmaz mı? madem uzak..
kızlar limango docker 1 saat geçerli 50 tl indirim çeki verio
ama fiyatlar biraz fazla tabi yinede hbr verim dedim
Banada geldi o ama en ucuzu 120 tl' den başlıyor
Banada geldi o ama en ucuzu 120 tl' den başlıyor
özge şu çekiliş sayfasında yazdığın şeye nerden giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?