2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet süpercim , c.ertesi gece 3,30 da yatıp sabah 9,30 kalkıp, pazar ve p.erteside 1 den önce yatmayınca, vücut uykuya acıkıyo, bende doyurdum işte

iyi yapmışsın valla.bizde bazen 9.30 veya 10 da yatarız sırf dinç kalkalım diye severiz uykuyu.

Gunaydın kızlar

bugün aranızda en erken uyanan sanırım benim ( bol hariç; onun bebeği olduğu için sabaha karşı uyanmaları olabilir)
4.40 ta gözümü açtım bugün :))))

nektarrrrrrrrr dün o menünü hiç birini yapamadım kızzzzz

çünkü iş çıkışı telefon geldi..eşimin kardeşi gelmiş memleketten direk onlara gittk.

niye kine o saatte neden kalktın canım?

eşim çalışmak için erken kalkıyor bu sabah biraz gürültülü kalkınca ben de uyanmış oldum iyi oldu aslında duşa girdim saçlarımı fönledim rahat kahvaltı yaptım filan. Ben de gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor diye biliyorum

Kızlar bir sitede gezerken gördüm bunları çok hoşuma gitti ilerde fırsatım olursa bunlardan yapmak isterim size de fikir olsun

sat a göre 6 hafta 3 günlük..

oh ne güzel bende akşam bir güzel fönliyim özledim yaa..
bir haftadır yapmıyorum

Gunaydın kızlar

bugün aranızda en erken uyanan sanırım benim ( bol hariç; onun bebeği olduğu için sabaha karşı uyanmaları olabilir)
4.40 ta gözümü açtım bugün :))))

günaydın kızlar..
bugün hiç keyfim yok akşam olsada eve gitsem kızımın yanında olsam canım hiçbişe yapmak istemiyor zor geldm zaten(

sirkencim evt canım belli olmuyo gece uykularımız bazen çok kalkar bazen hiç ama bugün çk uykum var gözümü açamıyorum

neeek dilekkk nerdesiniz

elfi bugün dr gidicekti

sizdemi gittiniz onunla, hade nerde kaldınız :)

kuzum yaa anlayabilioum seni ama azcık bizdede 1 hftdır araba yok ya
eşimin ailesine hiç gitmedik 12 gün falan oldu alışınca arabaya dolmuş otobüs zor geliomuş insana
ben zorlanmam ama eşim nası mızmızlanıo
sende zuzunun dediği gibi tlfda idare ette hft sonu hasret giderirsiniz artık cmt iş çıkışı git orda kalmaz mı eşin?

günaydın kızlar..
sirkencim evt canım belli olmuyo gece uykularımız bazen çok kalkar bazen hiç ama bugün çk uykum var gözümü açamıyorum
uyku halinde çalışmak kadar kötü bişi yok ben dün öğleden sonra yemeği de yedim bir kötü oldum anlatamam kafamı zor tuttum kış günü uykuya doyamıo insan
neeek dilekkk nerdesiniz

elfi bugün dr gidicekti

canım işlerim vardı onlarla uğraşıoum yaa
elfi ne zaman gelir ki belli bi saati var mıydı

Canım dolmuş zor değil araba yokken nişanlıyken hep dolmuşlardaydık yani. Ama h.içi zor oluyor 7de çıkıyoruz işten ne zaman gidicen ne zaman dönücen Tlfla ararım bugün olmazsa cumarteside gideriz belkim yada pazar.
Elfi ne yaptı acaba:18:

ohh ne güzel dinlenmişsinn

Günaydın herkeseee zuzum bende dün erken uyudum çok güzel de bir rüya gördüm
hayır olsun canım, annenleri özlemişsin kıyamammm bi gece gidip kalsanız olmaz mı? madem uzak..

nektarrrrrrrrr dün o menünü hiç birini yapamadım kızzzzz

çünkü iş çıkışı telefon geldi..eşimin kardeşi gelmiş memleketten direk onlara gittk.
bu akşam yaparsın canım

Kızlar bir sitede gezerken gördüm bunları çok hoşuma gitti ilerde fırsatım olursa bunlardan yapmak isterim size de fikir olsun

ay şu sondakine bayıldımm yaa :))))

benim dünkü ruh halim :/
keşke hiç çalışmak zorunda olmasak, ama hayat şartları işte :105:
inş çabucak geçer bugün canım..

neeek dilekkk nerdesiniz

elfi bugün dr gidicekti

geldim bennnn :101:
tünaydınnn, çok işim vardıı

hayır olsun canım, annenleri özlemişsin kıyamammm bi gece gidip kalsanız olmaz mı? madem uzak..
Sağol canım hafta içi kalamayız kii işe gelmem çok zor olur 6da kalkıp binmem gerek dolmuşa
Ancak haftasonu cumartesi kalırsak kalırız öyle de pazar geç uyanamıyoruz işte o sorun var bütün hafta geç uyanmanın hayaliyle gidiyorum işe. Daha eşimin ailesinede gidilecek geçen hafta araba bozulduktan sonra gitmedik hiç kimseye

kızlar limango docker 1 saat geçerli 50 tl indirim çeki verio
ama fiyatlar biraz fazla tabi yinede hbr verim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…