2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim yarınki menümü söylim, belkim fikir olur
domates çorbası ve fırında makarna yanına kornişon turşu

turşusuda eksik olmaz şuna bakın kornişon oh canım çekti çok severim küçüklerindn olsun ama:) makarnayı biz hiç yemeyiz hiç evimde pişmedi.

fırında makarnanın beşamel sosuna ne koyuyosun nekim ben yapmayı düşünüyorum aslında.
Bugün napcağımı hiç bilmiyorum dün babagannuş yaptım :)) Yine közlenmiş patlıcanım var ama ona ne yapsam ki? :26:

bende ezogelin çorba yapıcam.kızarmış tavuk alıcam..

bir de nektar yüzünden kornişon alıcam

turşusuda eksik olmaz şuna bakın kornişon oh canım çekti çok severim küçüklerindn olsun ama:) makarnayı biz hiç yemeyiz hiç evimde pişmedi.
ben bayılıyorum kornişon turşusunaaa evet miniklerinden olucak
aa makarna sevilmez mi canım yaa, kavurma makarna yap bak süper oluyoo

çok mu kaldı ondan. bak şey yapabilirsin, damak zevkine uyar mı bilmem ama
1 kaşık tereyağında (tepeleme) 1 kaşık unu kavur.. 1 bucuk bardak süt dök koyulaşınca ona patlıcanını ekle (katkısız dimmi sadece patlıcan?)
sonraa bu karışımdan gözleme yap.. süper oluyoo

makarna sosum aynı, beşamel yani tereyağ, az un ve süt.. ama mak. beşameli çok koyu olmuyo unu daha az ekliyorum, birde beyaz peynir katıyorum ben fırın makarnaya..

bende ezogelin çorba yapıcam.kızarmış tavuk alıcam..

bir de nektar yüzünden kornişon alıcam

Son düzenleme:

ben makarna yapınca yanına köfte hamburger eti sosis flan gibi şeyler yapmam gerekiomuş gibi düşünüoum hep
aslında makarna kavurması yapabilirim annemde fırında karnıbahar ve ıspanak yapmış

kızlar birşey sorucam ben sat göre 6 hafta 2günlük hamişim.

doktora göre gecen hafta 4 haftalık dedi bu hafta ona göre 5ci haftadayım..

ne oluyor bu hangisi dogru ben hangsini söylemeliyim:44:

ıhh gözleme yapmam Fırında makarna içinde süt almam lazım. Üff karar veremedim makarna kavurması yapiyim olmadı hiç denemedim ama:26:

kızlar birşey sorucam ben sat göre 6 hafta 2günlük hamişim.

doktora göre gecen hafta 4 haftalık dedi bu hafta ona göre 5ci haftadayım..

ne oluyor bu hangisi dogru ben hangsini söylemeliyim:44:

Sat a göre söyle canım. ilk aylarda bebek bi hafta küçük çıkabiliyor ama sonraki ayda sat ın tarihine yetişiyor :)

günayddınnnnnnn uykucular daha kalkıp gelemedinizmi

ben 12 saatlik uykudan sonra bomba gibiyim :))) dün yemekten sonra 7,30 da koltuğu açtık uzandık, anında uyumuşuz :) sonra çok wc m geldi, kalkcam ama kalkamıyom gözlerim batıyo açamıyom ,zorla gözüm kapalı gittim wcye elimi yüzümü yıkadım biraz açıldı gözlerim, saate bi baktım 11:15 eşimi kaldırdım zorla yatağımıza gittik, bide işte sabah 7,30 uyandım

Sat a göre söyle canım. ilk aylarda bebek bi hafta küçük çıkabiliyor ama sonraki ayda sat ın tarihine yetişiyor :)

neye göre konuşalım o zaman canım??

günaydın herkese

ben gece hiç dogru düzgün uyumadım be..ne tatlı gelmiştir zuzu arada öyle güzel oluyor kız.

ne güzel

Ben sabaha karşı kötü rüya gördüm sadece, bi adam sürekli beni kovalıyodu, kaçıyodum ondan ,bağırıyodum falan :18:

Hayır olsun canım.. Bazen stres sıkıntı rüyalarımıza giriyor işte sende dün yoğundun ya ondandır belki de
Annemlere gitmek istiyorum ben yaa ne zaman oldu araba bozuk diye de gidemedik bu pazar kardeşimleri de özledim. Rüyamda annemide gördüm zaten 2 gündür görüyorum Araba olsaydı gidip geliyorduk ne güzel dolmuşla gitmek istesek 2 dolmuş değiştirmek gerekecek dönüş çok zor ve geç olur. Haftasonu gideriz olmazsa daha 3 gün var

Evet süpercim , c.ertesi gece 3,30 da yatıp sabah 9,30 kalkıp, pazar ve p.erteside 1 den önce yatmayınca, vücut uykuya acıkıyo, bende doyurdum işte

Evet özge belkide ondan görmüşümdür ...

Canım çok özlediysen git, boşver dönüş geç olsun... Bizde 2 vesait değiştiriyoruz bazen dönüşümüz gece 12,30 oluyo, ama özlemin diner enazından ...

Yada telde idare et sesini duy, h.sonu görüşürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…