evet agi ile 910 olur, yol parası da kocişten geliyosa gayet iyievet minübüs canım..sorun değil bazen uygun şeyler yiyorum falan:) yol paramı eşim veriyor zaten ona akpil veriyorlar.parasını oda yol parasını bana veriyor:)) allaha şükür iyi böyle..
off sen ne diyorsun canım cmtsi yarım gün bile adama koyuyor ben beş yıl çalıştıgım için diger yerlerde bana cmtsi çalışmk çok zpr geldi..
şimdi iyiyim zaten gecim indirmi ilede 900 olur
iiinşallah olur zamanlazaman gösterir artarmı bilemem ama ben az demiştim söz vermiyim ama bizim için vazgeçlimez oldugunda artar gibi birşey söyledi bayan.hayırlısı..
evet agi ile 910 olur, yol parası da kocişten geliyosa gayet iyi
evde ekmek arası felan yaparsın arada.. ay ben burdaki yemekelri beğenmeyince getiriyorum evden çok da iyi oluyo
iiinşallah olur zamanla
merhaba arkadaşlar
arada bir uğruyorum ben buralara, bazı kızlar tanır beni:) herşey yolundadır inşallah hepiniz için...
yarenay, bebişin oluyor öyle mi ? ben de hamileyim, benim de 7 haftalık, şansa bak :) nasıl gidiyor peki? benimki çok zor geçiyor, bulantılar falan.. geçen hafta rapor aldım okla gidemedim çünkü, yarın başlıycam bakalım nasıl olur... umarım seninki iyi geçiyordur...
bol cum ben de yaptırcam hamileyken gittim yapmadı kuaförüm doğum sonu dedi, şimdi kendimi maddi olarak ayarlayıp gitmem lazım :)
evet agi ile 910 olur, yol parası da kocişten geliyosa gayet iyi
evde ekmek arası felan yaparsın arada.. ay ben burdaki yemekelri beğenmeyince getiriyorum evden çok da iyi oluyo
iiinşallah olur zamanla
inş.canım.evden getirince yiyemiyorum benim ekmeğim her zaman taze olmalı.zaten uygun yerler varki.bir döner ekmek üçlira zaten.misal..
yemene dikkat etmen lazım. her gün fast food olmaz.
yemene dikkat etmen lazım. her gün fast food olmaz.
ne kadara yaptırcan ama kızlar dipleriniz uzadgında tekrarlatıcakmışsınız onu bilginize.
Sende su tursuları kessen iyi olcak bebegi maf ettin
400 ama 300 e yaparım dedi devamlı gittiğim kuaför.
ben kaçar kızlar dersaneye geçiyorum.
canımmm özledik biz senii :26: :26: :26:çok şükür ben de herhanbgi bi sorun yok canım. sana dda çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.
diladcım keremin iyi olmasıına çok sevindim canım. inşallah en kısa sürede sağlıkla getireceksiniz oğlunuzu evinize.
biz daha evimize yerleşemedik annemlerde kalıyoruz. 1-2 yerden haber var iş için yarın gidip biriyle görüşcem olursa 5-6 ay kadar çalışmak istiyorum bakalım artık hayırlısı inşallah. görüşmek üzere
brezilya fönü ben de çok istiyorum şu fırsat sitelerinde, çevremizde felan uygun fiyatlı brezilya fönleri var ya onlar saçı mahfediyomuş. gerçek brezilya fönü 500 tl üzeriymiş, iyice araştırmak lazımmış onu..ne kadara yaptırcan ama kızlar dipleriniz uzadgında tekrarlatıcakmışsınız onu bilginize.
evet güzel oluyo. için rahat burun kıvırmadan tüketiyosun öğününü :))Ben de getirmeye uygun şeyler oldugunda yemeğimi meyvemi evden getiriyorum çok daha güzel oluyor. Yapabilecekler varsa tavsiye ederim.
turşuya dayanamıyorum evet :)
Akşama ne yemek yapıcaksınız kızlaarrrr
biz annemlerdeyiz, annem keşkek yapmış yanına ne yapar bilmiyorum ama en sevdiğim brownie kurabiyeden yapmışşşAkşama ne yemek yapıcaksınız kızlaarrrr
250 iyimiş canım, benim saça 500 alırlar mı acaba belimde şimdi :26:ayy elfi sendemi turşu yiyon bende bayılıyodum ama zor tutyodum kendimi çünkü yaza geldiği için benim ayaklarım felaket şişti ödem yapıyo hep bi süre sonra doktor yasaklıyo turşuyu tuzdan dolayı..
nektarım evt fırsat sitelerindekiler kötü yakıyo hep bizim burdada benimkine 250 falan diyolar para bulsam beklemeden gidecem yani..
saçın çokluğuna,uzun ve kısalığına göre değişiyo aldıkları para..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?