kuzu ben de bu akşam makarna yapıcaktım ya fırın vazgeçtim şimdi senden kopya çektim yoğurtlu sarımsaklı yapıcam hafta içi sarımsak yicemmkızlar akşama nelervar ymekte
dün nigarımın akıl yardımıyla
makarna yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt domatesli sos ve turşu
karnıbahar salatası da vardı
bu akşam yine kalakaldım valla
güle güle kullan kanksbende makarna haşladım üzerine domatesli soğanlı sarımsaklı sos yaptım yanına yoğurt turşu vardı bende de
Makrnanın yarısını ayırmıştım belki onu da fırına veririm bugün üzerine kaşar rendeleyip:44: Başkaaa aklıma bişi gelmiyo evde de yok zaten hemen pişireceğim malzemem.. Daybuyday dan aldığım mehtap kek kalıbım ve krep tavam geldi. Tanesi 2.90a gelmiştiGidince kek kalıbını denerim
fotoları
Eki Görüntüle 352674 Eki Görüntüle 352675
dileğimmm benim de bul. Makinem buşaltılacak.. çamaşır yıkanacak 1 makine ve katlanacaklar var ama katlamiycam yaabende bulgur pilavi yapim dioum birde barbunya pilaki
bulaşık makineside yerleşcek daha
2 makine çamaşırı dün hallettim
yemeği yapıp hemen dizinin başına oturmalıyım
ben de bayıldımm, çok şıkkkızlarr şu topikteki kırmızı siyah masaya bittim ben yaa çok hoşş
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/205429-mutfak-resimlerinizi-koyar-misiniz-27.html
..
Sağol arzucum...
ben renkliler için ariel parlak renkler beyazlar için de ariel kullanıyorum onun adını unuttum, hep ariel aldım ben evlendiğimden beridir. Memnunum canım..kızlar birde beyazlar için deterjan sorcaktım neler kullanıosunuz
dün 60derecede vernel ile yıkadım morarmış çıktı ne zman fark edioum zaten
başka renk karıştırmadım içine vernel güzel diilmiş geçen almak zorunda kalmıştım
perwoll bitince ondan memnundum artık hiç toz kullanmıoum ayrıca
kızlar birde beyazlar için deterjan sorcaktım neler kullanıosunuz
başka renk karıştırmadım içine vernel güzel diilmiş geçen almak zorunda kalmıştım
Evet bende onun için aldım bebeyimgüle güle kullan kanksIkisinden de var bende, kek kalııbı çok güzel oluyo, minicik dilim dilim böyle :))
ben de bayıldımm, çok şıkk
Benim en son aldığım deterjan ariel dilekcim. Yumusatıcı da bu güne kadar hepsini denedim yumoş, vernel, bingo hepsi fıss.. Bimden yumuşatıcı aldım misler gibi kokuyor çamaşırlar ben çok memnun kaldım marka aklıma gelmiyor ama bimin ürünü beyaz olanı fiyatıda uygun 4 küsür bişiydi. Çamaşırları kurutma teline serdim salona girip çıkarken misler gibi tavsiye ediyorum dene. Birde morarmaması için domestos koy bi gözüne ön yıkmalaı şekilde 90derecede yıka beyazlarını tertemiz çıkıyor
ben renkliler için ariel parlak renkler beyazlar için de ariel kullanıyorum onun adını unuttum, hep ariel aldım ben evlendiğimden beridir. Memnunum canım..
ben hep yumoş kullanıyorum, memnunum ben şahsen.. :) 90 derecede de hiç çamaşır yıkamadım, küçültür felan diye çok korkuyorum. Beyazları 60 ta yıkıyorum ben de :)Benim en son aldığım deterjan ariel dilekcim. Yumusatıcı da bu güne kadar hepsini denedim yumoş, vernel, bingo hepsi fıss.. Bimden yumuşatıcı aldım misler gibi kokuyor çamaşırlar ben çok memnun kaldım marka aklıma gelmiyor ama bimin ürünü beyaz olanı fiyatıda uygun 4 küsür bişiydi. Çamaşırları kurutma teline serdim salona girip çıkarken misler gibi tavsiye ediyorum dene. Birde morarmaması için domestos koy bi gözüne ön yıkmalaı şekilde 90derecede yıka beyazlarını tertemiz çıkıyor
toz benimkisi canım, ben sıvı deterjandan hiç hiç memnun kalmadım.kızlar bu dediğiniz jel ariel deterjanı dimi
ahahaaaaa ben de onu alıntılcaktım en çok ona koptummhamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır
buna güldümmesela ortadan tutarsa ikizleri olur saçma geldi yani
iyiki başka bişi olur dememişler ortadan tutunca
yaa 2 gündür bende de oluyor nedense. akşam otururken günde bi kere oluyor ama.gözümün içi yanıyor resmen gözlerimi kapatıyorum yaşlar akıyor bu sefer.nedendir anlamadım, bu ara çok bilg.da falan da diilim aslında...:26:Benim gözlerim çok yanıyor özellikle sağ gözüm kapattığımda yaş akıcak gibi oluyor yanıyor
..
Nek geçmiş olsun özel günler çayın yok mu?:26:
kızlar birde beyazlar için deterjan sorcaktım neler kullanıosunuz
ben hep yumoş kullanıyorum, memnunum ben şahsen.. :) 90 derecede de hiç çamaşır yıkamadım, küçültür felan diye çok korkuyorum. Beyazları 60 ta yıkıyorum ben de :)
toz benimkisi canım, ben sıvı deterjandan hiç hiç memnun kalmadım.
ben beyazları 60ta normal toz deterjanla yıkıyorum. lk evlendiğimizde almıştım o toz deterjanı, renklilere kullanmıyorum iz yapıyor çünkü beyaz beyaz. e beyaz çamaşır da bizde fazla çıkmadığı için bitemedi bi türlü şu toz.bitsin de sıvı kullanıcam onlara da. rinsonun sıvısı var bence çok güzel kokuyor yumuşatıcıyı bile bastırıyor.
bi de dün markette yumoş'un yeni kokulusu çıkmış onu tanıtıolardı bi tanesi süper kokuo aldım hemen. h.sonu denicem bakalım nasıl.
hı bi de beyazların üstüne çoğu zaman ariel leke çıkarıcı sıvı döküyorum ben onun çok faydasını gördüm .
ben bu ara çok nadir giriyorum haftaya sınav haftası, sınavları da biz hazırlıoz canımız çıktı kafamı kaldıramıyorumm
eşimin istediği isimleri de özelden şeediyorum şimdi size
ben hep yumoş kullanıyorum, memnunum ben şahsen.. :) 90 derecede de hiç çamaşır yıkamadım, küçültür felan diye çok korkuyorum. Beyazları 60 ta yıkıyorum ben de :)
toz benimkisi canım, ben sıvı deterjandan hiç hiç memnun kalmadım.
tuzlu çubuk kraker yiyorum zevkli oluyor..iyi geliyor
kızlar akşama nelervar ymekte
dün nigarımın akıl yardımıyla
makarna yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt domatesli sos ve turşu
karnıbahar salatası da vardı
bu akşam yine kalakaldım valla
Bende makarna haşladım üzerine domatesli soğanlı sarımsaklı sos yaptım yanına yoğurt turşu vardı bende de
Makrnanın yarısını ayırmıştım belki onu da fırına veririm bugün üzerine kaşar rendeleyip:44: başkaaa aklıma bişi gelmiyo evde de yok zaten hemen pişireceğim malzemem.. Daybuyday dan aldığım mehtap kek kalıbım ve krep tavam geldi. Tanesi 2.90a gelmiştiGidince kek kalıbını denerim
Fotoları
Eki Görüntüle 352674 Eki Görüntüle 352675
toz deterjan + kosla oxı kullanıyorum..kızlar birde beyazlar için deterjan sorcaktım neler kullanıosunuz
Günaydın Kızlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?