2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar akşama nelervar ymekte
dün nigarımın akıl yardımıyla
makarna yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt domatesli sos ve turşu
karnıbahar salatası da vardı

bu akşam yine kalakaldım valla
kuzu ben de bu akşam makarna yapıcaktım ya fırın vazgeçtim şimdi senden kopya çektim yoğurtlu sarımsaklı yapıcam hafta içi sarımsak yicemm
Yeşil mercimek çorbası yapim birde, ay 3 tane but var buzlukta onları pattisle fırına da atabilirim bol baharatlı kociş tavuğu yer ben pattisini

güle güle kullan kanks Ikisinden de var bende, kek kalııbı çok güzel oluyo, minicik dilim dilim böyle :))

bende bulgur pilavi yapim dioum birde barbunya pilaki
bulaşık makineside yerleşcek daha
2 makine çamaşırı dün hallettim
yemeği yapıp hemen dizinin başına oturmalıyım
dileğimmm benim de bul. Makinem buşaltılacak.. çamaşır yıkanacak 1 makine ve katlanacaklar var ama katlamiycam yaa (

kızlarr şu topikteki kırmızı siyah masaya bittim ben yaa çok hoşş
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/205429-mutfak-resimlerinizi-koyar-misiniz-27.html
..
Sağol arzucum...
ben de bayıldımm, çok şıkk

kızlar birde beyazlar için deterjan sorcaktım neler kullanıosunuz
dün 60derecede vernel ile yıkadım morarmış çıktı ne zman fark edioum zaten
başka renk karıştırmadım içine vernel güzel diilmiş geçen almak zorunda kalmıştım
perwoll bitince ondan memnundum artık hiç toz kullanmıoum ayrıca

ben renkliler için ariel parlak renkler beyazlar için de ariel kullanıyorum onun adını unuttum, hep ariel aldım ben evlendiğimden beridir. Memnunum canım..

Benim en son aldığım deterjan ariel dilekcim. Yumusatıcı da bu güne kadar hepsini denedim yumoş, vernel, bingo hepsi fıss.. Bimden yumuşatıcı aldım misler gibi kokuyor çamaşırlar ben çok memnun kaldım marka aklıma gelmiyor ama bimin ürünü beyaz olanı fiyatıda uygun 4 küsür bişiydi. Çamaşırları kurutma teline serdim salona girip çıkarken misler gibi tavsiye ediyorum dene. Birde morarmaması için domestos koy bi gözüne ön yıkmalaı şekilde 90derecede yıka beyazlarını tertemiz çıkıyor

ben renkliler için ariel parlak renkler beyazlar için de ariel kullanıyorum onun adını unuttum, hep ariel aldım ben evlendiğimden beridir. Memnunum canım..

kuzular saolun ariel aklımdaydı alıyım ben ondan yumuşatıcı yumoş almıştım bi işe yaramıo özgem haklısın
bimden bende alıoum mor pembe hepsini denedim çok güzel kokuları
90da çamaşırların lastikleri falan mahvoluo die (2-3 kere attım ama) 60ta yıkıoum
domestos dünde döktüm ama fıss yani
birde makineye sıvı deterjanı koyuoum akıp gidio gözde kalmıo
nerde bekletio çözemedim
ariel denicem ama

herkese iyi aksamlar kizlar ....

nasilsnz nevar ne yok

ben giremiyorum elvin durmuyor yogun oluyorm bütün gün oglmla ugrasmkla geciyr valla.

ben hep yumoş kullanıyorum, memnunum ben şahsen.. :) 90 derecede de hiç çamaşır yıkamadım, küçültür felan diye çok korkuyorum. Beyazları 60 ta yıkıyorum ben de :)

kızlar bu dediğiniz jel ariel deterjanı dimi
toz benimkisi canım, ben sıvı deterjandan hiç hiç memnun kalmadım.

selam kızlarr iyi akşamlarrr

elfişşş çok sevindim cnm yaaaa sağlıkla doğar büyür inşşşşş.

ahahaaaaa ben de onu alıntılcaktım en çok ona koptumm
Benim gözlerim çok yanıyor özellikle sağ gözüm kapattığımda yaş akıcak gibi oluyor yanıyor
..
Nek geçmiş olsun özel günler çayın yok mu?:26:
yaa 2 gündür bende de oluyor nedense. akşam otururken günde bi kere oluyor ama.gözümün içi yanıyor resmen gözlerimi kapatıyorum yaşlar akıyor bu sefer.nedendir anlamadım, bu ara çok bilg.da falan da diilim aslında...:26:

ben beyazları 60ta normal toz deterjanla yıkıyorum. lk evlendiğimizde almıştım o toz deterjanı, renklilere kullanmıyorum iz yapıyor çünkü beyaz beyaz. e beyaz çamaşır da bizde fazla çıkmadığı için bitemedi bi türlü şu toz.bitsin de sıvı kullanıcam onlara da. rinsonun sıvısı var bence çok güzel kokuyor yumuşatıcıyı bile bastırıyor.

bi de dün markette yumoş'un yeni kokulusu çıkmış onu tanıtıolardı bi tanesi süper kokuo aldım hemen. h.sonu denicem bakalım nasıl.

hı bi de beyazların üstüne çoğu zaman ariel leke çıkarıcı sıvı döküyorum ben onun çok faydasını gördüm .

ben bu ara çok nadir giriyorum haftaya sınav haftası, sınavları da biz hazırlıoz canımız çıktı kafamı kaldıramıyorumm

eşimin istediği isimleri de özelden şeediyorum şimdi size

nekim bnde korkuom küçülür die ama dün çok kötüydü sonuc 2 saat yıkadı ve morarmış çıktı
alishia leke çıkarıcı da döküoum ama birde rinsoyu deneyim

şimdi eve gitmeliyim (annemdeyim) yemek yapcam

Son düzenleme:

omo aktif freshi tek geçiyorum

tuzlu çubuk kraker yiyorum zevkli oluyor..iyi geliyor

bulantı için dr sabah kalkar kalmaz yataktan çıkmadan tuzlu bişeyler yiyin diyor iyi geliyormuış

kızlar akşama nelervar ymekte
dün nigarımın akıl yardımıyla
makarna yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt domatesli sos ve turşu
karnıbahar salatası da vardı

bu akşam yine kalakaldım valla

mercimek yemeği yayla çorbası bezelye yemeği vardı
2 gün önce bezelye yedik diye mercimekle yaylayı yedik:26: bu akşam için ise bilmiyorum

çok güzeller canım nerden takip ediyordun çekiliş topiğinden mi ?

toz deterjan + kosla oxı kullanıyorum..

günaydın kızlar bebişimi görmeme 8 günüm kaldıııı

Bu arada ben sıvı deterjan kullanıyorum ama beyazlar için beyazlatma etkili ari..l leke çıkarıcı var ondan da koydummu kar gibi oluyor 60 derecede tavsiye ediyorum

ben hiç sıvı deterjan kullanmadım gerçekten işe yarıyor mu ?

bide hangi markayı kullanıyorsunuz ?

bide konsantre değil dimi sıvı dediğiniz

bide bide bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…