canım evet bilmedeğim kuaför olucakdüğün salonu kuaför ismi verdi gidin yaptırın die ama bi kere olcak içimede pek sinmio aslında,başka yere gelin gitmek zormuş,gerçi gelin almadan sonra nişanlımın memlektinde bikac gün kalcaz yani düğün kınadan bikac gün sonra olcak o arada gidip konusuurm diorum kuaförle
bursalı kızlar var evet biri ajıkal..biri gulbum sanırım
aaa merak ettim eminim cok güzel olmuşsundurhepiniz taze gelinciklersiniz degil mi cok mutlu olursunuz inşalkisalkisalkis onun çevresinede sorayım bi zaten düğün salonunun kuaförü hiç aklıma yatmadı da bi daha masraf cıkarmayayım die pek ses cıkarmadım ama bi defa oluo dimi kızlar
aaa nasıl bakıcam,cahillik zor bu girdiğim ilk forum ögrenirim zamanlaopuyorumnanaktan bu arada petek dinçözle konusmus gibi hissediyorum kendimi cok beğeniyorum o kadını:1hug:
inanmıorummmm cok tatlı olmuşsun maşallah Allah nazarlardan saklasın,koltuk takımına bellonadan bizde bakmıştık ama benzerini aldık,yemek takımında en yakın arkadasımda var:))) evinde kendin kadar şeker olmuş tatlım Allah huzurla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?