2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım evet bilmedeğim kuaför olucak düğün salonu kuaför ismi verdi gidin yaptırın die ama bi kere olcak içimede pek sinmio aslında,başka yere gelin gitmek zormuş,gerçi gelin almadan sonra nişanlımın memlektinde bikac gün kalcaz yani düğün kınadan bikac gün sonra olcak o arada gidip konusuurm diorum kuaförle

benim salonda gönderiyodu ama brn bilmedigim ellere atmadım kendimi

nişanlının kuzenleri falanyokmu canım seninde görüştüğün.onların sürekli gittiği güzel biyer vardr belki

sac çok önemli bişey canım..bana herkes sacın şahane sacın şahane dediler:d

aaa merak ettim eminim cok güzel olmuşsundur hepiniz taze gelinciklersiniz degil mi cok mutlu olursunuz inşalkisalkisalkis onun çevresinede sorayım bi zaten düğün salonunun kuaförü hiç aklıma yatmadı da bi daha masraf cıkarmayayım die pek ses cıkarmadım ama bi defa oluo dimi kızlar

evet canım bidaha nerde giycen gelinlik nerde yaptırcan gelinbaşı
herşeyi gönlüne göre yap bence içinde kalmasın

iyice araştır nişanlının çevresine sor bence fikir olur senin için
çünkü oradaki kuaförler hakkında enufak bi fikrin yok
sorabildiğin kadar sor

tamam canım doğru aslında,dediği kuaföre gider bakarım yaptıgı şaclar varsa vs.. begenmezsem dediğiniz gibi yapıcam,inş sorunsuz gecer içime siner ..öffff stress bastı simdidenneyvahedigeldismile

aminnnnnnnnnn inş.hepimiz tatlım merak ettiysen bakabilirsin tabikaydirigubbakcemile2

gelinlik modellerinde var fotolar..
albümlerdede kınam var

aaa nasıl bakıcam,cahillik zor bu girdiğim ilk forum ögrenirim zamanlaopuyorumnanaktan bu arada petek dinçözle konusmus gibi hissediyorum kendimi cok beğeniyorum o kadını:1hug:

aaa nasıl bakıcam,cahillik zor bu girdiğim ilk forum ögrenirim zamanlaopuyorumnanaktan bu arada petek dinçözle konusmus gibi hissediyorum kendimi cok beğeniyorum o kadını:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ilahi....kıs....

tarif ediyim cnm a kısadan benim profilinden bakabbilirsin açtıgı konulara olarak

inanmıorummmm cok tatlı olmuşsun maşallah Allah nazarlardan saklasın,koltuk takımına bellonadan bizde bakmıştık ama benzerini aldık,yemek takımında en yakın arkadasımda var:))) evinde kendin kadar şeker olmuş tatlım Allah huzurla oturmayı nasip etsin

begenmene çookkkkkkkkkkkk çook sevindim canım..teşekkür ediyorumzemuszemusopuyorumnanaktan

.ende kazasız belasız atlatırsın inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…