2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım iki ay önce arkadaşım evlendi oda senin durumunda,ama benim erkek arkadaşım çok güzel hayaller kuruyor,beraber film izleriz,gezeriz yemek yaparız falan diyor çok hevesli seninkide böylemiydi

Evet canim aynen :) ilk zamanlar hep güzel geciyor insan hep sevdigi in sanla beraber uyaniyor bunlar cok özel ve güzel seyler ama belirli bir zaman sonra siradanlasiyor ama bu bizi artik sevmiyor anlamina gelmiyor ama ben simdi de cok mutluyum ve birbirimizi seviyoruz. evlilik güzel bir sey en basta aile olmak karsilikli sevgi saygi icinde olmak

kıslar size bir sorum olucak???

sizce insanın evlendiği kişi..kaderi midir? yoksa kendi tercihi midir?

esys canım düğünün bursada nerde olacak yada nişanlın nerede oturuyor,oralarda bildiğim bi yer varsa önereyim,ya da asana nereye git dedi onu söyle

ay superin sorusu bana
tavukmu yumurtadan yumrtamı tavuktan sorusunu getirdi aklıma ne alakysa

oyyy kızlar bana yardım edin, çok yoğundum yeni duruldum.canım çıktı.
regli oldum bide sancı falan ölüyorum,
akşama evde gram yemek yok, sizce ne yapabilirim CADIARZU

arse cumadan beri yemek yapmadım evde biliyomusun,ilk defa böyle oldu..
bu akşam yapayım dedim eşime face den mesaj attım izmir köfte pilav yapayımmı diye,çok oyalar soslu bi makarna yap yeter dedi,sosisli makarna yaparım yanınada bişeyler uydururum,közlenmiş biber salatası falan filann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…