2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay ben öyle banyo günlerinde illa olsun sevmiyorum yaa.. madem banyo yapcam hadi onu da yapim gibi gibi doğal gelmiyo bana

beğendimm

diyene bakk

ya banyoya gircem gel hadi diil ki ama öylesi tabi kötü
bizimki daha bi ormantik

---
beğendin ama eşimden hiç ses çıkmadı onun kartıyla almam gerekio izin almak istedim ama cvp bile vermedi bıktı artık hergün şunu alıyım mı dioum
---
benim hastalğım ama çanta almak tedavisi yok yani

Ya tamam artık aldım 15 tl çok değil o tarz çantam yoktu çoğunluk beğenmemiş gibi ama benim hoşuma gitti nedense zevksizmiyim neyim
Aldım artık almasam içimde kalacaktı.. Artık eşime de yavaş yavaş söylerim bu 2 ay iiçinde dünkiler dahil aldığım 7.çanta Artık çanta falan yokkk önümüzdeki 6 ay

Kartınızdan alışveriş yapıldı diye mesaj gidince arar zaten

Hıhı çok durgun iş yok zatii ama nasıl geçmiş saat 3 olmuş anlamadım Şimdi geçmez artık zaman banada

çalışırken hiç anlamıyodum, öğlen yemekten sonra bi bakıyodum saat 5 olmuş çok iyi geliyodu bana....

ama bu hafta hiç işim olmadı ,sabahtan akşama kadar boş oturuyorum, çok rahatsız hissediyorum kendimi....

sıkılıyorum yaaa gün bitmiyo böle boşboş :85:

bende çok bunaldım ya işim var ama karışık kafamı veremioum zaten
eltimi aradım akşama bişiler yapalım die bize gelin dedi istemioum evde olmayı dışarı çıkalım dedim soğuk dio
oda haklı buz her yer nereye gitcez ki
eşimde geç gelio hiç aktivite yok hayatımızda sabah 9da şuraya girioum 7ye kadar

Alaaddin'in uçan halısı gibi bir halınız olsaydı ne yapardınız?

Dünyayı dolaşırdım
İşe gidip gelirken kullanırdım
Korkardım, uçan halı bir masal ürünü, ne oluyoruz yahu
Arkadaşları toplar, havada bulutların üstünde piknik yapardım

Fantastik
Fantazi dünyanız geniş. Daha çok gerçekte var olan şeylerin sınırlarını genişletmek suretiyle kuruyorsunuz hayallerinizi. Kanatlarınız olsun istiyorsunuz mesela… Göz açıp kapayıncaya kadar başka yerlere gitmek istiyorsunuz. Dahası insanların düşüncelerini anlamak, ihtiyacı olanın yardımına koşmak için süper güçlere sahip olmak da… Aslında bunların bir parçasına sahip olduğunuzun farkında mısınız?

Çok fantastik
İnanılmaz geniş bir hayalgücünüz ve fantastik bir dünyanız var. Gözlerinizi kapıyor ve bambaşka dünyalara yolculuk ediyorsunuz. Rüyalarınız renkli mi renkli… Arada bir gerçek dünyayla fantazi dünyanızın arasındaki sınırlar aşırı geçirgenleşiyor. Gerçeklikle ilişkiniz kesiliyor. Böyle zamanlarda içinize çekiliyor ve tadını çıkartıyorsunuz. Geri döndüğünüzde ise neşeniz dünyayı kendine çekiyor.
bende bu çıktı

Çok fantastik
İnanılmaz geniş bir hayalgücünüz ve fantastik bir dünyanız var. Gözlerinizi kapıyor ve bambaşka dünyalara yolculuk ediyorsunuz. Rüyalarınız renkli mi renkli… Arada bir gerçek dünyayla fantazi dünyanızın arasındaki sınırlar aşırı geçirgenleşiyor. Gerçeklikle ilişkiniz kesiliyor. Böyle zamanlarda içinize çekiliyor ve tadını çıkartıyorsunuz. Geri döndüğünüzde ise neşeniz dünyayı kendine çekiyor.
Balık burcuyum olsun okadar

ayy nekim aynı bende senin gibiyim çok üşeniyorum,üşüyorum valla hiç yapasım gelmiyo eşimde çok kızıyo bana haftada 1-2 olunca cinsel hayatım yok denecek kadar az diye

At
Sizin güç hayvanınız at. Atlar, diğer canlılarla telepatik olarak iletişim kurabilmeyi, sadakati ve huzuru simgeler. Atlar hassas, barışçıl ve sosyaldirler. Her tür çevreden insanla kolaylıkla arkadaşlık edebiliyorsunuz ancak kalbinizde sizin zekanıza saygı duyan birkaç kişi için özel bir yer ayırıyorsunuz. Karşınızdakilerle empati kurabiliyorsunuz, öyle ki bazen kurduğunuz bu empati nedeniyle diğerlerinin ruh hallerinden aşırı derecede etkilenebiliyorsunuz. Dırdır eden bir insanın tüm gününüzü mahvetmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…