evet olabilir canım hemde güzel olur ben elbise bakmaya başlayayım bana canlı kırmızı pembe mavi yada duruma göre güzel renkler bakarım
bu ay tüy alma tarihi belli oldumu kızlar dilek özge haberiniz varmı
ENKİM YEŞİL DE OLABİLİR, YEŞİLİN CIRTLAK OLMADIĞI SÜRECE HER TONUNA BAYILIYORUMM
BENİM KINA GECESİ ELBİSEMİN RENGİNE HERKES BAYILMIŞTII :)
PETROL MAVİSİ, SAKS DA GÜZEL OLUR
..
Sıçrayan Balık
Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.
olmadı canım daha tarih yok.
ben yazarım olunca
tüyü sorunca onu aydan önermişti o nerelerdeki hiç girmio eşi tarafında da kavga çıkmıştı en son :26:
sana elbise internetten bakarız topluca artık
SAKS DA GÜZEL OLUR
selam fatma, nasılsın nevar neyok
iyiyim şükür..
bebiş nasıl
bende o rengi bi benimseyemedim iş arkadaşım bayılıo mesela bana soğuk gelio hiç o renkte bişiyim yok ama bazı abiye elbiselerde çok şık duruo beğenioum
zeynep abiye tarzı olmıcak dimi şık bi elbise olacaksa chimayı öneririm ben ordan epey almışımdır arkadaş düğünlerine falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?