2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet olabilir canım hemde güzel olur ben elbise bakmaya başlayayım bana canlı kırmızı pembe mavi yada duruma göre güzel renkler bakarım

ENKİM YEŞİL DE OLABİLİR, YEŞİLİN CIRTLAK OLMADIĞI SÜRECE HER TONUNA BAYILIYORUMM
BENİM KINA GECESİ ELBİSEMİN RENGİNE HERKES BAYILMIŞTII :)

PETROL MAVİSİ, SAKS DA GÜZEL OLUR

..

Sıçrayan Balık
Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.

bu ay tüy alma tarihi belli oldumu kızlar dilek özge haberiniz varmı

olmadı canım daha tarih yok.
ben yazarım olunca
tüyü sorunca onu aydan önermişti o nerelerdeki hiç girmio eşi tarafında da kavga çıkmıştı en son :26:

sana elbise internetten bakarız topluca artık

yeşilde olabilir yeşil bişe istiyodum hep belki elbisem kısmet olur

tamam canım evet aydan önermişti gelmedi bu aralar işallah iyidir.

ayy güzel olur topluca alışverişe gitmişiz gibi

ben bi terziye gidip geleyim

SAKS DA GÜZEL OLUR

bende o rengi bi benimseyemedim iş arkadaşım bayılıo mesela bana soğuk gelio hiç o renkte bişiyim yok ama bazı abiye elbiselerde çok şık duruo beğenioum

zeynep abiye tarzı olmıcak dimi şık bi elbise olacaksa chimayı öneririm ben ordan epey almışımdır arkadaş düğünlerine falan.

Karga Kral :26:
Sizin Kızılderili isminiz Karga Kral. Kargalar, kötü sesleriyle ünlü olabilirler ancak onları özel kılan çok uzun yaşıyor olmalarıdır. Yüzyılların tanıklığıyla getirdikleri bilgiyi zekalarıyla birleştiren, esasen son derece bilge ve karizmatik kuşlardır. Eşsiz bir gözlem yeteneğine sahipsiniz, çevreniz de oldukça geniş. Pek çok konudan haberdarsınız. Çok gereği olmadıkça durumlara müdahale etmiyor, ağzınızdan çıkan tek bir sözle insanları etkileyebiliyorsunuz.

Olay çıkartmak (hiç de billeee)
Herkes bu konuda sizin kadar yetenekli olamıyor. Olay çıkartmak, tartışma yaratmak konusunda bir numarasınız. Canınız isterse her durumda herkesi birbirine düşürebilirsiniz. Mesela öyle bir soru atarsınız ki ortaya cevabı küçük çaplı bir dünya savaşı çıkartacak güce sahip olabilir. Üstelik bütün bunları sanki sıradan bir patavatsızmışsınız gibi rahatlıkla başarıyorsunuz.

Olay çıkartmak
Herkes bu konuda sizin kadar yetenekli olamıyor. Olay çıkartmak, tartışma yaratmak konusunda bir numarasınız. Canınız isterse her durumda herkesi birbirine düşürebilirsiniz. Mesela öyle bir soru atarsınız ki ortaya cevabı küçük çaplı bir dünya savaşı çıkartacak güce sahip olabilir. Üstelik bütün bunları sanki sıradan bir patavatsızmışsınız gibi rahatlıkla başarıyorsunuz

soru soruş şekli ne biçim bu testin ya, anlamayaraktan cevapladım çıkan sonuca bak :44:

Hürrem Sultan
Çekici ve etkileyici bir insansınız. Sizi gören bir daha başını çevirip bakmaktan kendini alıkoyamıyor. İstediklerinize ulaşmak için denemeyeceğiniz yol yok. Çevrenizdeki insanları kısa süre içerisinde etkileyebiliyor ve onlara sözünüzü geçirebiliyorsunuz. Bazı durumlarda kendinizi bir yabancı gibi hissediyor, bazen aşağılık kompleksine kapılıyor ve böyle durumlarda çevrenizdekileri ezmeye çabalıyorsunuz.

yok abiye istemiyorum canım şık bir elbise bakayım canım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…