birde yeni evli sayılırız bol'umayy nekim aynı bende senin gibiyim çok üşeniyorum,üşüyorum valla hiç yapasım gelmiyo eşimde çok kızıyo bana haftada 1-2 olunca cinsel hayatım yok denecek kadar az diye
birde yeni evli sayılırız bol'um
ama napim yaa çok düşkünlüğüm yok evliliğin o yönüne
ben daha çok sarılıyım, tv izliyim.. konuşalımm :))
birde yeni evli sayılırız bol'um
ama napim yaa çok düşkünlüğüm yok evliliğin o yönüne
ben daha çok sarılıyım, tv izliyim.. konuşalımm :))
Tülay
Yalan Dünya'daki karşılığınız Tülay.
Siz kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi kendine yetebilen bir insansınız.
Ancak bir sevgiliniz olmadan kendinizi tamamlanmış hissetmiyorsunuz.
Karşınızdaki kişinin size yalan söylemesi şu hayatta en nefret ettiğiniz şeylerin başında geliyor.
Birisinin yalanını yakaladığınızda sinirleriniz tepenize biniyor ve gözlerinizi karartıveriyorsunuz.
aynı ben:)) sarılmayı çok seviyorum hatta bazen bilerek sarılmamki yatarken ister diye
--
ayy banada bu çıktı:))
ay nekim bende öyleyim sarılıyım oynaşalım sohbet edelim beraber vakit geçirelim gezelik o yöne gelince ıh mıh
aynı ben:)) sarılmayı çok seviyorum hatta bazen bilerek sarılmamki yatarken ister diye
Ayy banada bu çıktı:))
koptum buna yaa ister die sarılmıoum dio
herkese tülay çıkıo zaten açılay ve nurhayatın çıkmasını isteyen biri cvpları ona göre seçer çünkü bariz açık açık yazmışlar
tülay
yalan dünya'daki karşılığınız tülay.
Siz kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi kendine yetebilen bir insansınız.
Ancak bir sevgiliniz olmadan kendinizi tamamlanmış hissetmiyorsunuz.
Karşınızdaki kişinin size yalan söylemesi şu hayatta en nefret ettiğiniz şeylerin başında geliyor.
Birisinin yalanını yakaladığınızda sinirleriniz tepenize biniyor ve gözlerinizi karartıveriyorsunuz.
:13: Aynııı benn
..
Bana da tülay çıktı
Enkimm, uzun elbise alma, böyle canlı bir renk, dize kadar altına topuklu ayakkabı, saçlar da düz fön at kuyruğu bence şık, sade güzel olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?