2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fantazi dünyanız geniş. Daha çok gerçekte var olan şeylerin sınırlarını genişletmek suretiyle kuruyorsunuz hayallerinizi. Kanatlarınız olsun istiyorsunuz mesela… Göz açıp kapayıncaya kadar başka yerlere gitmek istiyorsunuz. Dahası insanların düşüncelerini anlamak, ihtiyacı olanın yardımına koşmak için süper güçlere sahip olmak da… Aslında bunların bir parçasına sahip olduğunuzun farkında mısınız?

At
Sizin güç hayvanınız at. Atlar, diğer canlılarla telepatik olarak iletişim kurabilmeyi, sadakati ve huzuru simgeler. Atlar hassas, barışçıl ve sosyaldirler. Her tür çevreden insanla kolaylıkla arkadaşlık edebiliyorsunuz ancak kalbinizde sizin zekanıza saygı duyan birkaç kişi için özel bir yer ayırıyorsunuz. Karşınızdakilerle empati kurabiliyorsunuz, öyle ki bazen kurduğunuz bu empati nedeniyle diğerlerinin ruh hallerinden aşırı derecede etkilenebiliyorsunuz. Dırdır eden bir insanın tüm gününüzü mahvetmesine izin vermeyin

Tilki
Sizin güç hayvanınız tilki. Tilki, gizliliğin, geceye dair gizemin ve başkalarının duygularını okuyabilme gücünü simgeler. Tilkiler zeki, gözü açık ve algısal yönleri gelişmiş hayvanlardır. Siz daha çok işlerin perde arkasındaki, mutfağındaki, görünmeyen kahramanı olmayı tercih ediyorsunuz, ancak ipler de çaktırmasanız da her zaman sizin ellerinizde oluyor. Bağımsızsınız ancak son derece de sosyal bir insansınız. Tanıdığınız farklı insan çevreleri arasında süzülüyor, zekice tespitlerinizi ya da en son dedikoduları paylaşıyorsunuz.

ayy nekim aynı bende senin gibiyim çok üşeniyorum,üşüyorum valla hiç yapasım gelmiyo eşimde çok kızıyo bana haftada 1-2 olunca cinsel hayatım yok denecek kadar az diye
birde yeni evli sayılırız bol'um

ama napim yaa çok düşkünlüğüm yok evliliğin o yönüne
ben daha çok sarılıyım, tv izliyim.. konuşalımm :))

Son düzenleme:
Tülay
Yalan Dünya'daki karşılığınız Tülay.
Siz kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi kendine yetebilen bir insansınız.
Ancak bir sevgiliniz olmadan kendinizi tamamlanmış hissetmiyorsunuz.
Karşınızdaki kişinin size yalan söylemesi şu hayatta en nefret ettiğiniz şeylerin başında geliyor.
Birisinin yalanını yakaladığınızda sinirleriniz tepenize biniyor ve gözlerinizi karartıveriyorsunuz.

ay nekim bende öyleyim sarılıyım oynaşalım sohbet edelim beraber vakit geçirelim gezelik o yöne gelince ıh mıh

Tilki
Sizin güç hayvanınız tilki. Tilki, gizliliğin, geceye dair gizemin ve başkalarının duygularını okuyabilme gücünü simgeler. Tilkiler zeki, gözü açık ve algısal yönleri gelişmiş hayvanlardır. Siz daha çok işlerin perde arkasındaki, mutfağındaki, görünmeyen kahramanı olmayı tercih ediyorsunuz, ancak ipler de çaktırmasanız da her zaman sizin ellerinizde oluyor. Bağımsızsınız ancak son derece de sosyal bir insansınız. Tanıdığınız farklı insan çevreleri arasında süzülüyor, zekice tespitlerinizi ya da en son dedikoduları paylaşıyorsunuz

kızlar mayısın 2.haftası 2 günlüğüne orduya gidiyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var elbise istiyorum nasıl bişe alabilirim nasıl bişe yakışır bana

hazirandada 2haftalığına yine ailemin yanına gidiyorum ozamnda düğün var yakın komşumuzun kızının hazırlık yapmalıyım ilçedeki düğünde sıfır değilde kısa kollu bişeler düşünüyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum

Tülay
Yalan Dünya'daki karşılığınız Tülay. Siz kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi kendine yetebilen bir insansınız. Ancak bir sevgiliniz olmadan kendinizi tamamlanmış hissetmiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin size yalan söylemesi şu hayatta en nefret ettiğiniz şeylerin başında geliyor. Birisinin yalanını yakaladığınızda sinirleriniz tepenize biniyor ve gözlerinizi karartıveriyorsunuz.

aynı ben:)) sarılmayı çok seviyorum hatta bazen bilerek sarılmamki yatarken ister diye

ayy banada bu çıktı:))

aynı ben:)) sarılmayı çok seviyorum hatta bazen bilerek sarılmamki yatarken ister diye
--
ayy banada bu çıktı:))

koptum buna yaa ister die sarılmıoum dio

herkese tülay çıkıo zaten açılay ve nurhayatın çıkmasını isteyen biri cvpları ona göre seçer çünkü bariz açık açık yazmışlar

ay nekim bende öyleyim sarılıyım oynaşalım sohbet edelim beraber vakit geçirelim gezelik o yöne gelince ıh mıh

Ayy banada bu çıktı:))

:13: Aynııı benn
..
Bana da tülay çıktı

Enkimm, uzun elbise alma, böyle canlı bir renk, dize kadar altına topuklu ayakkabı, saçlar da düz fön at kuyruğu bence şık, sade güzel olur :))

koptum buna yaa ister die sarılmıoum dio

herkese tülay çıkıo zaten açılay ve nurhayatın çıkmasını isteyen biri cvpları ona göre seçer çünkü bariz açık açık yazmışlar

ayy napim canım valla yatağa yatar yatmaz uykum geliyo insan çok üşeniyor helede çocuk olunca:))
enkicim bende neke katılıyorum elbise konusunda

Son düzenleme:

bana da bu çıktı :)

:13: Aynııı benn
..
Bana da tülay çıktı

Enkimm, uzun elbise alma, böyle canlı bir renk, dize kadar altına topuklu ayakkabı, saçlar da düz fön at kuyruğu bence şık, sade güzel olur :))

evet olabilir canım hemde güzel olur ben elbise bakmaya başlayayım bana canlı kırmızı pembe mavi yada duruma göre güzel renkler bakarım

eşimin ayakkabısı geldi limangodan
4 sefer alışveriş yaptım
kendime tepsi
kardeşime tepsi
kendime wok tava kahvaltılık çerezlik
eşime ayakkabı aldım
onların ki geldi benim tepsim kırık die geri yolladım mutfak ürünlerinde de tedarikçi firma yüzünden bi sorun varmış en kısa sürede geri dönceklermiş

Sıçrayan Balık
Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…