senin neyin var :26:
genel olarak huyu bu evet. kendini vazgeçilmez sanıyor. bizim çocuk için pek hevesli gelmiyor kaynanam. İlk torununu çok seviyor ordada yatağı olacak zaten. orda kalır
O
Rüya gördüm çok güzeldi yaa.. Rüyamda hamileymişim yineDoğuma gidiyoruz çantam hazır değilmiş onu telaş ediyorum.. Ama ben hamile değildim diyorum ama hamile old. biliyomuşum. Çok güzel bir erkek bebeğim oluyordu kızlar Eşimle bana benziyomuş. Ama eşimin ailesinden kimse gelmiyor biliyorlar doğum yaptığımı ama gelmiyorlarmış, Üzülüyorum.. Öyle bir rüyaydı değişik :26:
..
Zuzum nasıl yattın kız 2.30a kadar :)
Özgimm
nasıldı baktığınız ev? Beğendiniz mi?
Filmi çok beğenmedim ben canım, çocuk filmi resmen. Birde +13 koymuşlar.
Ama baş rol oyuncusunu çok beğendimmmmmm
Çorap aldım kendime, atkı aldım kardeşimle yemek yedik, güzeldii :)
Watsons'a girdim okadar baktım ama o ballı saç maskesini bulamadım Dileğin önerdiği :26:
yaptım canım sağolasın.............süperden bi haber varmı
kızlar buharlı temizleyicilerden karcher ın merkezi yerini buldum istedigim modeline 2000 lira dediler taksit de yaparız dediler. Bunun bir de vakumlama özelliği var; diğer tanıtıma gelen arieteye göre. Ayın 20 si için randevu aldım evime gelip tanıtacaklar. Siz olsanız hangisini düşünürdünüz vakumsuz ama güzel temizleyen sadece evde tanıtımla 1600 lira olan bir makineyi mi yoksa vakumlu ismi daha çok duyulmuş ama daha pahalısını mı? şunu bir alsam sizlere bile temizliğe gelirim
kızlar buharlı temizleyicilerden karcher ın merkezi yerini buldum istedigim modeline 2000 lira dediler taksit de yaparız dediler. Bunun bir de vakumlama özelliği var; diğer tanıtıma gelen arieteye göre. Ayın 20 si için randevu aldım evime gelip tanıtacaklar. siz olsanız hangisini düşünürdünüz vakumsuz ama güzel temizleyen sadece evde tanıtımla 1600 lira olan bir makineyi mi yoksa vakumlu ismi daha çok duyulmuş ama daha pahalısını mı? Şunu bir alsam sizlere bile temizliğe gelirim
Özgimm
nasıldı baktığınız ev? Beğendiniz mi?
Filmi çok beğenmedim ben canım, çocuk filmi resmen. Birde +13 koymuşlar.
Ama baş rol oyuncusunu çok beğendimmmmmm
Çorap aldım kendime, atkı aldım kardeşimle yemek yedik, güzeldii :)
Watsons'a girdim okadar baktım ama o ballı saç maskesini bulamadım Dileğin önerdiği :26:
ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLAN CNIM
:) HAYIR OLSUN...SEN BUARALAR ÇOK GÖRÜYON BÖLE RÜYALAR :))
CANIM SORMA DÜNDEN HİÇBİŞEY ANLAMADIK ZATEN... C.ERTESİ GÜNE GİTTİK YA... TAAA ERTESİ SABAH (YANİSİ PAZAR) 6 DA GELDİK EVE...YATMAMIZ 6,30 DU
günaydın kızlar, yarın kürtaja gidicem
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. daha gençsiniz. Rabbim yine verir
ay gençlik işteCANIM SORMA DÜNDEN HİÇBİŞEY ANLAMADIK ZATEN... C.ERTESİ GÜNE GİTTİK YA... TAAA ERTESİ SABAH (YANİSİ PAZAR) 6 DA GELDİK EVE...YATMAMIZ 6,30 DU
çok merak ediyorum nasıl bişey olacak diye. babası kara anası kumral sarı karışım bişey :)) Eşimin babasıda mavi gözlüymüş. gözleri renkli olur gibime geliyor :) Bide bu aralar ya cinsiyet değişirse diye korkmaya başladım bi kaç pembiş bişeyler aldım almıyorum artık :) b dahaki kontrolden sonra başlıcam almaya. Normal doğum olmasını çok istiyorum inş. öyle olur. ikili testi yapmadı doktor direk dörtlü yapalım onun içinde ikilide var dedi. down sendrom riski 1/50000 çıktı iyi dedi doktor. süt içmekte zorlanıyordum nesquik karıştırıp hazırlıyor eşim sıkıysa içme :)) başımda dikiliyor. sigarada içmiyorum allahtan. sen içiyonmuki :44: stres yapmadan duramıyorum malum görümcem sağolsun eksik etmiyo stresi
güzel bişe olur merak etmeeebencede renkli olur benimkide kesin esmer olur zaten ben ulubatu hasan yapcam öyle karar erdim eheheheh aşık oldum adama aleee ne erkek öle amanın
inş.değişmez cnm yakışır kız annesi olmak sana...ikili testi nasıl yapmadı kafam karıştı neyse dörtlü olması iyi olmuş down sendromu riskinde burna e kafa yapısına çok bakıolar zaten...yüz şekli önemli yani sölemiştir doktorun...ben sütü sıcak severdim şimdi hiç içemiyom sıcak illa soğuk olucak günlük süt alıyorum sek veya sütaşın ...
bol bol penir e yoğurt tüket cnm az yağlı olsun daha çok calsiyum oluyormuş hatta light peynir yoğurt ve süt daha iyimiş az yağ kiloda aldırmıyomuş ben light yiyemiyorum ama az yağlı alıyorum yağ bir işe yaramıyor kilodan başka...
haaa bide brokoli e bol bol bulgur tükettt ....Bulgurda olan demir hiçbişeyde yokmuşşş...Eskiler bilirler....
Ne görümce ne kaynana cnm hayatta en önemli şimdi meleğin salla onları gül geç ben artık öyle yapıyorum dün daha laf soktu bende hemen konuyu değiştim oralı bile olmadım tartışsam suçlu olurum gülyorum artık bende espirili laf sokyorum onun silahı ile onu vuryorum ...
şimdi bebek ar die herkes üstüme düşüyor bakalım görücez doğsun umarım sorunlar başlamaz yine..Sende öyle yap takmamaya çalış
....... evet garanti işini konuş zuzu güzel noktaya değindi :))
Sağol canım. Bilmiyorum 2 oldu aynı rüyayı gördüm 1 kerede eşim aynısını görmüştü hatta ilk gördüğümle aynı gün görmüştüYiğenimi görüyorum ya o aklımda kalıyordur büyümüş çok tatlı maşşallah yaa 1. ayını geçti :)
Oo sabah eve geldiniz sizz bu gün işi hiç iyi olmadı desene
ay gençlik işte
ben mümkünü yok 2 den fazla duramam uykusuz.
çok asabi, gergin oluyorum uykum gelince
biz de dün gündüz izledik, küfürle güldüren filmlerden çok hoşlanmam ama bu izlettiriyor kendini.Bizde dün akşam, sümelayı izledik netten...çok çok yarılmadım gülmekten ama sıkılmadımda, keyif aldım yani :)
ay gençlik işte
ben mümkünü yok 2 den fazla duramam uykusuz.
çok asabi, gergin oluyorum uykum gelince
yazmayı unutmuşumm, Özgem hayır olsun rüyan çok güzelmişgelmesin boşver k.validenler
ben de geçen benzer rüya ördüm, oğlumuz oluyo k.validemler gelmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?