2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım sen sezeryan ile doğum yapmadınmı? niye o kadar yoruyorsunki kendini. daha dikişlerin yeni. bide koltukları falan çekmişsin. biraz kendine dikkat et

hımm cmt yoktum ya tatlım tamda okuyamamıştım sende epey sıralamışsın cümleyi ama yaşlılar işte çok daha kırılgan oluolar

ayy kuzum o zamanda tlfda bulaşır o yaa

Inş yanlış görmüştür ...

Zaten keyifsiz başladım güne, bide bu haber hiç olmadı (

al benden de o kadar kuzum
ben zaten akşamdan kalma durumdayım berbat sayılırım
elfinin olaya bi gerildim
sonra bolun haberine bi üzüldüm
içim iyice karardı masanın üstüne kafamı koyup akşama kadar hiç kaldırmasam

AY NASIL KOYMUŞ POSTAYI DEMEKKİ HUYU BÖYLE ...

İNŞ KAYNANAN GİDER KALIR...

...

DİLŞAD GÜLDÜM SİZE YA :))) KARI KOCAYIZ BİŞEY OLMAZ

aman elfi siz şu görümcenden biraz uzaklaşın da nefes al; var annene uzak ol altınızda araba gider gelirsiniz istediğiniz zamanlarda. Ama görümcen size uzak olursa ha deyince kendini aldırıp bıraktıramaz.

günydın herkesee...... elfida çizelgeyi nasıl yaptın.........

ayy senin kzında güzel olur şimdi hade şöle yeşil gözlü şirin bir hnfendi doğurda görelim kızın taliplisi yoksa biz talibiz...

kaçıncı taramaları yaptırdın?? nasıl görünyo merak ediyorum kız bebekleri ben kız die die erkek yapabildim zati benden kız çıkmaz oğlan annesi höt höt tipi var bende

son aylar nefes almak biraz daha güçleşiyorda sen normal doğum nasıl yapacan öyle derse ozman nefes önemli..hayırlısı bakalım ...

bol süt ve süt ürünleri tüket taaammmı..sigara içmiodun zaten sen güzel besleniyodun yaptığın yemeklerden hatrlıyom bana bak stress yapma kimseyi takma bebeğin önemli salla herşeyi...

Inş yanlış görmüştür ...

Zaten keyifsiz başladım güne, bide bu haber hiç olmadı (
senin neyin var :26:

iş yerindekilere de evdekilere davrandığı gibi davranıyosa "ohh be kurtulucaz" demiştir insanlar

ha bu arada cumartesi yorulduğum yitip çektiğim için galiba, yeniden kanama başladı.
dilşad , niye bukadar yordun ki kendini.. az az yapardın :26: ay Allahım bukadar yüklenme bir daha kendine..
bebiş nasıl? var mı haber Keremden?

beeğendinmi ahhh totom kalktı dur indirimmmm...özüme döndüm laa miray neydi ölee...

Sen iste fizana gelim kelebekim benim....buarada ayşe aradı beni çok sevindirik oldum

Bugün bize geçmez

aman elfi siz şu görümcenden biraz uzaklaşın da nefes al; var annene uzak ol altınızda araba gider gelirsiniz istediğiniz zamanlarda. Ama görümcen size uzak olursa ha deyince kendini aldırıp bıraktıramaz.

Haklısın canım. Ne kadar uzak o kadar iyi oluruz.

AY NASIL KOYMUŞ POSTAYI DEMEKKİ HUYU BÖYLE ...

İNŞ KAYNANAN GİDER KALIR...:

genel olarak huyu bu evet. kendini vazgeçilmez sanıyor. bizim çocuk için pek hevesli gelmiyor kaynanam. İlk torununu çok seviyor ordada yatağı olacak zaten. orda kalır

saol canım
ne kadar çok yormuşsun kendini bi süre daha dikkat etmen gerekir bak kanaman olmuş
mutfak falan neyse rafları düzenlemişssin ama o halıları falan nie kaldırdın koltukları falan
beden temizliğini kendin yapamıo musun artık eğilemio musun yani ayy valla bende utanırdım yaşamak istemem yani

kızlar tşk ederim.
dilşat önce üfürümdü bizimkide kapanır dediler ama bu kezde delik dedi şuan için bir zararı olmaz dedi ama okuyorum şimdi gelişme geriliği falan diyo sinirim bozuldu ameliyat olanları yada böle yaşayanları duydum ama insan tedirgin oluyo doğal olarak hiçbir zarar gelsin istemiyosun :2:

günydın herkesee...... elfida çizelgeyi nasıl yaptın.........

Çizelgenin linkini yapıştırdığın sayfada beklenen doğum tarihi diye bi seçenek yapmış Kazen. oraya yazıyorsun. Yapamasanda kazene mesaj atıyosun o yapıyor canım

beeğendinmi ahhh totom kalktı dur indirimmmm...özüme döndüm laa miray neydi ölee...

Sen iste fizana gelim kelebekim benim....buarada ayşe aradı beni çok sevindirik oldum
hiçç miray neydi öylee :101: çok yakışmış bu sanaa.
Ayşeyle bi ben konuşmadım, teli de var arıyım bi ara onu.

..
kar yağıyo burda yaa bitmedi kış..

Özge nerde?? :26: :26: gelmedi dimmi o?

Çizelgenin linkini yapıştırdığın sayfada beklenen doğum tarihi diye bi seçenek yapmış Kazen. oraya yazıyorsun. Yapamasanda kazene mesaj atıyosun o yapıyor canım

yaptım canım sağolasın.............süperden bi haber varmı

Canım sen sezeryan ile doğum yapmadınmı? niye o kadar yoruyorsunki kendini. daha dikişlerin yeni. bide koltukları falan çekmişsin. biraz kendine dikkat et

canım hep annmler arkadaşlarım falan yaptı temizliği, belki de benden ii yapmışlardır ama işte insan kendi eliyle yapıp içine sinsin istiyor. yaptıkça yapasım geldi :)

DİLŞAD GÜLDÜM SİZE YA :))) KARI KOCAYIZ BİŞEY OLMAZ

ama napiim, hmen bitsin die o yardım ediim deyince hayır diyemedim

dilşad , niye bukadar yordun ki kendini.. az az yapardın :26: ay Allahım bukadar yüklenme bir daha kendine..
bebiş nasıl? var mı haber Keremden?

canım yaptıkça yapasım geldi şurayı da yapiim burayı da yapiim derken her yer bitti :)stümden büyük bi yük kalktı.
kerem aynı, beyindeki sıvı artışı sürdüğü için bi ilaca başladılar, sıvı üretimini azaltmak için ama keşke daha önce başlasalardı.

canım dikiş alınmadığı için hala sanki çekiştirerek yapsam riskli gibi geliyor, tedirgin oluyoruz, ben de utandım ama sonra alıştım :) ev temizliğinde de laminant da eşyalar çabuk kayıyor ya zaten kolay oldu, bi halılarda zorlandım.

canım tabi ki yavrularımıza en ufak zarar gelmesin, en ufak acı çekmesinler istiyoruz. inşallah yanılmıştır doktor.

çok merak ediyorum nasıl bişey olacak diye. babası kara anası kumral sarı karışım bişey :)) Eşimin babasıda mavi gözlüymüş. gözleri renkli olur gibime geliyor :) Bide bu aralar ya cinsiyet değişirse diye korkmaya başladım bi kaç pembiş bişeyler aldım almıyorum artık :) b dahaki kontrolden sonra başlıcam almaya. Normal doğum olmasını çok istiyorum inş. öyle olur. ikili testi yapmadı doktor direk dörtlü yapalım onun içinde ikilide var dedi. down sendrom riski 1/50000 çıktı iyi dedi doktor. süt içmekte zorlanıyordum nesquik karıştırıp hazırlıyor eşim sıkıysa içme :)) başımda dikiliyor. sigarada içmiyorum allahtan. sen içiyonmuki :44: stres yapmadan duramıyorum malum görümcem sağolsun eksik etmiyo stresi

O kadar şey yazdım forumdan çıkmışım gitti yazdıklarım. Sinir oldum
Günaydın herkese kızlar..
Yoğun bi pazardan sonra mrb. hepinize.
H.sonum yoğundu cmt. dediğimi yaptım gittik optimuma aldım kremlerimi, Birde Lcw dan casual kesim pantolon aldım alışverişte iyiyidim de eve gelince sancım başladı soğuktan sanırım eşim sıcak su torbası yaptı karnıma koydum öyle uyumuşum.
Pazar günü ben 8.30 9gibi kalktım eşim daha erken uyanmış evi toparlamış ben hastayım diye. Kalktım iyiydim bende yardım ettim süpüge açtım evi süpürdüm kurumuş çamaşırları katladım.. Çamaşır attım makineye yıkandı serdim kahvaltı yaptık banyo yaptım hazırlanıp çıktık 12.30da K.validemlere gittik onları alıp kardeşime geçtik bebeği görmek istediler hayırlı olsuna. Oturduk falan saat 4.30 gibi kalktık Bir ev vardı oraya bakmaya ve market alışverişi yapmaya gidicektik, K.validemleri bıraktık evlerine orda görümcemin kızı hastalanmış.. Görümcemde k.validesindeymiş oraya gittik yemek yediler bekledik alıp doktora götürdük kan aldılar neyseki sonuç temiz çıktı. Ama saat 6.30 oldu ev bakma işi kaldı maalesef Ancak market alışverişini yapabildik eve geldik yemek hazırladım yedik saat 12 oldu yattık ve burdayım
..
Rüya gördüm çok güzeldi yaa.. Rüyamda hamileymişim yine Doğuma gidiyoruz çantam hazır değilmiş onu telaş ediyorum.. Ama ben hamile değildim diyorum ama hamile old. biliyomuşum. Çok güzel bir erkek bebeğim oluyordu kızlar Eşimle bana benziyomuş. Ama eşimin ailesinden kimse gelmiyor biliyorlar doğum yaptığımı ama gelmiyorlarmış, Üzülüyorum.. Öyle bir rüyaydı değişik :26:
..
Elfi görümcene bende sinir oldum. Yeri gelince annemin evi yeri gelince misafirim oh ne ala memleket.. Bişe demediğin halde kızımı istemiyorsunuz demiş k.valide. Bişe desen demek hemen kavga çıkartacaklar. Rüyan çok güzel elfii
..
Nekim sende iş yapmadım demişsin ama yapmışsın yine Film nasıldı?
..
Zuzum nasıl yattın kız 2.30a kadar :)
..
Bol çok üzüldüm canım yaaa. Şuan bi zararı yok demiş inş. geçer zamanla sen başka dr a gidin. Çocuk hastanesinde bi dr vardı dün herkese yatış veriyordu

aman dilek taa düğünümden içimde kalan şeyler vardı onları da araya soktum ama cidden rahatlamışım ohh beee

nektar siz hangi filme gitmiştiniz?
bana yüzmek çok iyi geldi bundan sonra eşimi kandırıp her pazar yüzmeye gidelim diyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…