- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım üfürüm benm oğlumda da var ama doktor 6 aylık olana kadar beklicez üfürüm kendi kapanabiliyor dedi. inşallah ameliyat olmalarını gerektirecek bir şey olmaz. çok geçmiş olsun.
canım senin bu kayınvaliden de görümcen de çatlak çoğumuzun k. validesi gibiboşver sıkma canını, değmez çünkü.
canım ya bu anneanne ne kadar karışıyor size. neyse ka.validen de söylemiş, bir daha yapmaz heralde. evet insan kendini takip ediliyormuş gibi hisseder, hem yer olmasa neyse de kendi evinin önünde müsait alan varken neden ille anneanne ısrar eder ki ille benm oraya koyun diye. bu yaşlılar bazen çocuk gibi oluyor.
dilekcimm çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar cumartesi öyle çok iş yaptım, öyle çok temizlik yaptım ki akşam yorgunluktan ölüyordum.
mutfak dolaplarımın içini lohusalıkta yanımda kalırken eşimin annesi hep değiştirmiş tabaklar başka yerden tencereler başka yerden çıkıyordu. ona neyse benm dolaplarımın içinden, neyse onları düzelttim yerleştirdim, buzdolabını fırını çektim altlarını sildim, mutfakta biraz şekil değişikliği yaptım, salonda koltukların şeklini değiştirdim, bütün halıları balkona attım, altlarını iice silip süpürdüm, eşim pasta istemişti cuma akşamı yumurta yok yapamam demiştim, baktım isveç keki yumurtasız ondan yaptım, 3 çeşit yemek yaptım 1 hafta hiç yemek yapmamıştım. tam işleri bitirdim oturdum, eşim geldi arkadaşıyla(o arkadaşın eşi de evi terk etti adam 20 gündür yalnız yaşıyor). güveç yapmıştm içime doğmuş fırına 3 tane koymuştum, niye haber vermedin arkadaşımı getircem diye dedim ama ev de yemekler de tam misafirlikti zaten :) pazar sabahı da 10 da kalktık eşimin dükkanına gittik, 1 de arkadaşlar geldi pide yaptırıp stüdyoda yedik, kokuttuk oraları :) akşam 6da bi nişan çekimi vardı stüdyoda eşim gelin damadı çekti ben de dükkanda onların aileleriyle oturdum. akşama annem çağırdı yaprak sarma yaptım gelin diye oraya gittik, ordan eve geçtik, beden temizliği yaptı eşim bana, bugün kontrolüm var diye, çook utandım ondan. o da utanma karı kocayız biz diye diye yaptı
hımm cmt yoktum ya tatlım tamda okuyamamıştım sende epey sıralamışsın cümleyi ama yaşlılar işte çok daha kırılgan oluolarevet aramız iyiydi baya; cuma teyzeme oturmaya gitmişti k validemler ananeyi görümcenin kayınvalidesini de alıp ben de gittim; anane o ortamda hiç denilmeyecek bir laf dedi ve teyzemi resmen zan altında bıraktı; çünkü orda teyzemin k validesi de vardı ve kadın problemli biri. Ben de akşam yalnızken uyarınca umursamaz bir tavır takındı nolacak ki amaan diye; ben de tek sen misin alemin uyanığı beni aptal mı sanıyorsunuz çoğu şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorsam alttan aldığımdandır anlamına gelen cümleler kulllandım işte. Şimdi alınganlığı pik yapmış durumdaCumartesi yazmıştım.
ayy kuzum o zamanda tlfda bulaşır o yaakocası pazar günleri çalışıyor eşimde ne kadar huysuzda olsa kardeşiz sonuçta diyor. görümcem arayıp gel beni al deyince üzülüyor evde tek diye. biz o kadar kıymet veriyoruz işte ama anlamıyor. neyse az kaldı taşınınca anlar kıymetimizi.
Inş yanlış görmüştür ...
Zaten keyifsiz başladım güne, bide bu haber hiç olmadı(
yok canım alakamız kalmayacak. tabi kendi ailemede uzak olucam ama ayda bi kere gider kalırız dedi eşim. tabi görümcem gelirse o da kalıcak bizde. ama genelde kaynanam orda kalacakmış. İşyeri demiş ona abin giderse işe nasıl gidip gelicen siz almazsanız işi bırakırım demiş.
yok canım alakamız kalmayacak. tabi kendi ailemede uzak olucam ama ayda bi kere gider kalırız dedi eşim. tabi görümcem gelirse o da kalıcak bizde. ama genelde kaynanam orda kalacakmış. İşyeri demiş ona abin giderse işe nasıl gidip gelicen siz almazsanız işi bırakırım demiş.
Merhaba canım.. taramalarımı yaptırdım çok şükür herşey yolunda. göbüşte çıkmaya başladı. benim burun kemiğim yamuk ağızdan nefes alıyorum bu aralar zorlanıyorum nefes almakta. son aylarda napıcağımı düşünüyorum. maşallah seninde epey olmuş. Aslanın iyidir umarım. benimkide kız :)) rüyalar başladı her gece uyanıyorum muhakkak.. sende kendine iyi bak tatlım
senin neyin var :26:Inş yanlış görmüştür ...
Zaten keyifsiz başladım güne, bide bu haber hiç olmadı(
iş yerindekilere de evdekilere davrandığı gibi davranıyosa "ohh be kurtulucaz" demiştir insanlaryok canım alakamız kalmayacak. tabi kendi ailemede uzak olucam ama ayda bi kere gider kalırız dedi eşim. tabi görümcem gelirse o da kalıcak bizde. ama genelde kaynanam orda kalacakmış. İşyeri demiş ona abin giderse işe nasıl gidip gelicen siz almazsanız işi bırakırım demiş.
dilşadha bu arada cumartesi yorulduğum yitip çektiğim için galiba, yeniden kanama başladı.
Allah seni napmasın kullanıcı adına bakkoketa güzel olmuş canım.. hoşgeldin topike, arada gel böyle
bol ne diyceğimi bilemedim.
inşallah yanılıyodur doktor, çok ciddi bir sorun çünkü bu.
ay içim sıkıldı resmen şimdi :26:
mutlaka başka doktorlara gidin canım....
Günaydın herkese
hımm cmt yoktum ya tatlım tamda okuyamamıştım sende epey sıralamışsın cümleyi ama yaşlılar işte çok daha kırılgan oluolar
ayy kuzum o zamanda tlfda bulaşır o yaa
al benden de o kadar kuzum
ben zaten akşamdan kalma durumdayım berbat sayılırım
elfinin olaya bi gerildim
sonra bolun haberine bi üzüldüm
içim iyice karardı masanın üstüne kafamı koyup akşama kadar hiç kaldırmasam
aman elfi siz şu görümcenden biraz uzaklaşın da nefes al; var annene uzak ol altınızda araba gider gelirsiniz istediğiniz zamanlarda. Ama görümcen size uzak olursa ha deyince kendini aldırıp bıraktıramaz.
AY NASIL KOYMUŞ POSTAYIDEMEKKİ HUYU BÖYLE ...
İNŞ KAYNANAN GİDER KALIR...:
dilekcimm çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar cumartesi öyle çok iş yaptım, öyle çok temizlik yaptım ki akşam yorgunluktan ölüyordum.
mutfak dolaplarımın içini lohusalıkta yanımda kalırken eşimin annesi hep değiştirmiş tabaklar başka yerden tencereler başka yerden çıkıyordu. ona neyse benm dolaplarımın içinden, neyse onları düzelttim yerleştirdim, buzdolabını fırını çektim altlarını sildim, mutfakta biraz şekil değişikliği yaptım, salonda koltukların şeklini değiştirdim, bütün halıları balkona attım, altlarını iice silip süpürdüm, eşim pasta istemişti cuma akşamı yumurta yok yapamam demiştim, baktım isveç keki yumurtasız ondan yaptım, 3 çeşit yemek yaptım 1 hafta hiç yemek yapmamıştım. tam işleri bitirdim oturdum, eşim geldi arkadaşıyla(o arkadaşın eşi de evi terk etti adam 20 gündür yalnız yaşıyor). güveç yapmıştm içime doğmuş fırına 3 tane koymuştum, niye haber vermedin arkadaşımı getircem diye dedim ama ev de yemekler de tam misafirlikti zaten :) pazar sabahı da 10 da kalktık eşimin dükkanına gittik, 1 de arkadaşlar geldi pide yaptırıp stüdyoda yedik, kokuttuk oraları :) akşam 6da bi nişan çekimi vardı stüdyoda eşim gelin damadı çekti ben de dükkanda onların aileleriyle oturdum. akşama annem çağırdı yaprak sarma yaptım gelin diye oraya gittik, ordan eve geçtik, beden temizliği yaptı eşim bana, bugün kontrolüm var diye, çook utandım ondan. o da utanma karı kocayız biz diye diye yaptı
günydın herkesee...... elfida çizelgeyi nasıl yaptın.........
hiçç miray neydi öylee :101: çok yakışmış bu sanaa.beeğendinmi ahhh totom kalktı dur indirimmmm...özüme döndüm laa miray neydi ölee...
Sen iste fizana gelimkelebekim benim....buarada ayşe aradı beni çok sevindirik oldum
Çizelgenin linkini yapıştırdığın sayfada beklenen doğum tarihi diye bi seçenek yapmış Kazen. oraya yazıyorsun. Yapamasanda kazene mesaj atıyosun o yapıyor canım
Canım sen sezeryan ile doğum yapmadınmı? niye o kadar yoruyorsunki kendini. daha dikişlerin yeni. bide koltukları falan çekmişsin. biraz kendine dikkat et
DİLŞAD GÜLDÜM SİZE YA :))) KARI KOCAYIZ BİŞEY OLMAZ
dilşad, niye bukadar yordun ki kendini.. az az yapardın :26: ay Allahım bukadar yüklenme bir daha kendine..
bebiş nasıl? var mı haber Keremden?
saol canım
ne kadar çok yormuşsun kendini bi süre daha dikkat etmen gerekir bak kanaman olmuş
mutfak falan neyse rafları düzenlemişssin ama o halıları falan nie kaldırdın koltukları falan
beden temizliğini kendin yapamıo musun artık eğilemio musun yani ayy valla bende utanırdım yaşamak istemem yani
kızlar tşk ederim.
dilşat önce üfürümdü bizimkide kapanır dediler ama bu kezde delik dedi şuan için bir zararı olmaz dedi ama okuyorum şimdi gelişme geriliği falan diyo sinirim bozuldu ameliyat olanları yada böle yaşayanları duydum ama insan tedirgin oluyo doğal olarak hiçbir zarar gelsin istemiyosun :2:
ayy senin kzında güzel olur şimdi hade şöle yeşil gözlü şirin bir hnfendi doğurda görelim kızın taliplisi yoksa biz talibiz...
kaçıncı taramaları yaptırdın?? nasıl görünyo merak ediyorum kız bebekleri ben kız die die erkek yapabildim zati benden kız çıkmaz oğlan annesi höt höt tipi var bende
son aylar nefes almak biraz daha güçleşiyorda sen normal doğum nasıl yapacan öyle derse ozman nefes önemli..hayırlısı bakalım ...
bol süt ve süt ürünleri tüket taaammmı..sigara içmiodun zaten sen güzel besleniyodun yaptığın yemeklerden hatrlıyom bana bak stress yapma kimseyi takma bebeğin önemli salla herşeyi...
hımm cmt yoktum ya tatlım tamda okuyamamıştım sende epey sıralamışsın cümleyi ama yaşlılar işte çok daha kırılgan oluolar
ayy kuzum o zamanda tlfda bulaşır o yaa
al benden de o kadar kuzum
ben zaten akşamdan kalma durumdayım berbat sayılırım
elfinin olaya bi gerildim
sonra bolun haberine bi üzüldüm
içim iyice karardı masanın üstüne kafamı koyup akşama kadar hiç kaldırmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?