2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar..
pek keyfim yok cmtsi kızımı doktora götürdük 2. aydaki kontrolde kalpte üfürüm var demişlerdi 4. ayda tekrar gelin cmtside gittik bu kezde kalpte delik var dedi cnm çok sıkıldı şuanda bi zararı yok dedi ama 4 yaşına geldiğinde ameliyat olur dedi bikaç doktora daha soracaz şimdi umarım yanlış görmüştür.

Merhaba canım.. taramalarımı yaptırdım çok şükür herşey yolunda. göbüşte çıkmaya başladı. benim burun kemiğim yamuk ağızdan nefes alıyorum bu aralar zorlanıyorum nefes almakta. son aylarda napıcağımı düşünüyorum. maşallah seninde epey olmuş. Aslanın iyidir umarım. benimkide kız :)) rüyalar başladı her gece uyanıyorum muhakkak.. sende kendine iyi bak tatlım

günaydın kızlar
hala tam olarak iyileşemedim ve öyle bi pazar geçirdim ki çok daha fazla yoruldum bugün hiç gelmek istemedim
ankarada hava kapalı yağmurlu ve bende çok miskinim :93:

anneannenizin ne yaptığı ne istediği belli olmuyor. Yaşlı diye alttan alıcan napıcanki.. hala haftasonu gerginliği var bide bugün pazartesi iyice bulanım takılıyorum. :) bakalım bu hafta nasıl geçecek.

elfim eşin nie gidip alıo nie bu kadar tepenize çıkartıosunuz eşinde gayet ii bilio huzurunuzu kaçırabileceğini
k.validene zaten sölenecek bişi yok
sen artık hamilesin eskiden daha farklı davranıo olabilirdin ama artık kimse senden böle bişi beklemesin
eşinle konuşmuşssun sürekli konuşuosunuz ve eşinin sana hak verdiğini yazıosun evet ama hiç bi şekilde değişim olmuo
eşin artık tavrını koysun kardeşine tüm bu sıkıntılarla ilerleyen bi hamilellik yaşamanı istemem

eşim duştayken aradı kahvaltıya bana gelin diye; ben de sağol anane biz yaptık dedim hiç iyi günler demeden pattt diye kapattı telefonu

yaa alem senin şu anane
sizin aranız iyiydi ben bişi mi kaçırdım neden öyle surat yaptı :44:

Allah seni napmasın kullanıcı adına bak koketa güzel olmuş canım.. hoşgeldin topike, arada gel böyle

bol ne diyceğimi bilemedim.
inşallah yanılıyodur doktor, çok ciddi bir sorun çünkü bu.
ay içim sıkıldı resmen şimdi :26:
mutlaka başka doktorlara gidin canım....

Günaydın herkese

ah canım ya inş. öyle bişey yoktur. mutlaka götür başka doktorda baksın.

bol geçmiş olsun; bence de bir kaç farklı doktora daha gösterin. peki 4 yaşına kadar dikkat etmeniz gereken bir şey vr mıymış?

Septum deviasyonu sanırım ; benim de burun deliklerimden birisi küçük yatış pozisyonumu düzgün ayarlayamazsam ben de ağzımdan nefes almaya başlıyorum ve uyandığımda boğazlarım nasıl kurumuş oluyor. rüyalar ne rüyası? normal miymiş?

sedacım yaa çok üzüldüm okuyunca
benim üniversitede bi arkadaşım vardı öyle bi sorunu vardı ama ona zararını görmedim bi ilaç kullanıodu dikkat ediodu çokta sigara kullanan bi insandı aslında içmemesi gerekirken çok aşırı riskleri yok yani demek istioum cümlelerim tesellisi olmaz tabi ama birazcık için rahatlasın die sölüoum hem ameliyat demişler sonrasında tamamen düzelebilirmiymiş

kocası pazar günleri çalışıyor eşimde ne kadar huysuzda olsa kardeşiz sonuçta diyor. görümcem arayıp gel beni al deyince üzülüyor evde tek diye. biz o kadar kıymet veriyoruz işte ama anlamıyor. neyse az kaldı taşınınca anlar kıymetimizi.

Inş yanlış görmüştür ...

Zaten keyifsiz başladım güne, bide bu haber hiç olmadı (

Septoplasti ameliyatı olmasın demişti doktor bana. araştırdım kemiği kırıp yeniden düzeltiyorlar çok zor olamam böyle bi ameliyat. Bu aralar çok sık kalkıp su içiyorum benimde boğazım kuruyor.

Hamilelikten dolayı çok rüya görülüyor nedenini bilmiyorum. geçen rüyamda tsunami olmuş bi bebek kurtarıyordum :)) süt ısıtıp veriyordum

Elfii, siz taşınınca gene yol üstünde olucakmı görümcen..yanisi sabah işe alıp götürüyo eşin

evet aramız iyiydi baya; cuma teyzeme oturmaya gitmişti k validemler ananeyi görümcenin kayınvalidesini de alıp ben de gittim; anane o ortamda hiç denilmeyecek bir laf dedi ve teyzemi resmen zan altında bıraktı; çünkü orda teyzemin k validesi de vardı ve kadın problemli biri. Ben de akşam yalnızken uyarınca umursamaz bir tavır takındı nolacak ki amaan diye; ben de tek sen misin alemin uyanığı beni aptal mı sanıyorsunuz çoğu şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorsam alttan aldığımdandır anlamına gelen cümleler kulllandım işte. Şimdi alınganlığı pik yapmış durumda Cumartesi yazmıştım.

canım üfürüm benm oğlumda da var ama doktor 6 aylık olana kadar beklicez üfürüm kendi kapanabiliyor dedi. inşallah ameliyat olmalarını gerektirecek bir şey olmaz. çok geçmiş olsun.

canım senin bu kayınvaliden de görümcen de çatlak çoğumuzun k. validesi gibi boşver sıkma canını, değmez çünkü.

canım ya bu anneanne ne kadar karışıyor size. neyse ka.validen de söylemiş, bir daha yapmaz heralde. evet insan kendini takip ediliyormuş gibi hisseder, hem yer olmasa neyse de kendi evinin önünde müsait alan varken neden ille anneanne ısrar eder ki ille benm oraya koyun diye. bu yaşlılar bazen çocuk gibi oluyor.

dilekcimm çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar cumartesi öyle çok iş yaptım, öyle çok temizlik yaptım ki akşam yorgunluktan ölüyordum.
mutfak dolaplarımın içini lohusalıkta yanımda kalırken eşimin annesi hep değiştirmiş tabaklar başka yerden tencereler başka yerden çıkıyordu. ona neyse benm dolaplarımın içinden, neyse onları düzelttim yerleştirdim, buzdolabını fırını çektim altlarını sildim, mutfakta biraz şekil değişikliği yaptım, salonda koltukların şeklini değiştirdim, bütün halıları balkona attım, altlarını iice silip süpürdüm, eşim pasta istemişti cuma akşamı yumurta yok yapamam demiştim, baktım isveç keki yumurtasız ondan yaptım, 3 çeşit yemek yaptım 1 hafta hiç yemek yapmamıştım. tam işleri bitirdim oturdum, eşim geldi arkadaşıyla(o arkadaşın eşi de evi terk etti adam 20 gündür yalnız yaşıyor). güveç yapmıştm içime doğmuş fırına 3 tane koymuştum, niye haber vermedin arkadaşımı getircem diye dedim ama ev de yemekler de tam misafirlikti zaten :) pazar sabahı da 10 da kalktık eşimin dükkanına gittik, 1 de arkadaşlar geldi pide yaptırıp stüdyoda yedik, kokuttuk oraları :) akşam 6da bi nişan çekimi vardı stüdyoda eşim gelin damadı çekti ben de dükkanda onların aileleriyle oturdum. akşama annem çağırdı yaprak sarma yaptım gelin diye oraya gittik, ordan eve geçtik, beden temizliği yaptı eşim bana, bugün kontrolüm var diye, çook utandım ondan. o da utanma karı kocayız biz diye diye yaptı

Ben burda bağlı bulunduğum üniversitede alanın en iyi kbb cilerine göründüm; hemen ameliyat olmaz dediler ilaç verdiler bunları kullan o da olmazsa sonikasyonla hallederiz ameliyet son tercihtir her zaman dediler. İlaç kullanınca ben baya rahatladım. Oysaki bu rahatsızlığımı öğrendiğim özel kurum beni hemen ameliyata sokacaktı; bir saniye noluyoruz biraz bir araştırayım ben diye reddetmiştim.

Elfii, siz taşınınca gene yol üstünde olucakmı görümcen..yanisi sabah işe alıp götürüyo eşin

yok canım alakamız kalmayacak. tabi kendi ailemede uzak olucam ama ayda bi kere gider kalırız dedi eşim. tabi görümcem gelirse o da kalıcak bizde. ama genelde kaynanam orda kalacakmış. İşyeri demiş ona abin giderse işe nasıl gidip gelicen siz almazsanız işi bırakırım demiş.

ha bu arada cumartesi yorulduğum yitip çektiğim için galiba, yeniden kanama başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…