2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kıslar bugün işte son günüm düğüne 8 gün kaldı ama moralim ii deil çünkü benimkiyle hergün kavga edioruz ve hiiiçç gönlümü almıo ((((

heaven güzelim takılma onlara, eminim çok ufak tefek şeylerden çıkıyodur, düğün stresiyle oluyo bunlar, hepimiz yaşadık. biraz sabırlı olmayı dene :hulya:

ben de gerginim tabi o da gergin çok üzülüorum ama gerçekten hergece kavga edioruz ve hep kırgın uyuyorum sabah uyandıımda da ağlayarak uyanıorum falan ne biliim tuhaf duygular yaşıorum şu aralar gerçekten kıslar

günaydın kıslar bugün işte son günüm düğüne 8 gün kaldı ama moralim ii deil çünkü benimkiyle hergün kavga edioruz ve hiiiçç gönlümü almıo ((((

ana geldi çattı kıs..bak üzülüpte nankörlük eder gibi olam şekerci..git eski yazılarını okuda rahatla..
ay gecermi ay şu kadar kaldı diyordun..bak geldi çattı..sadece sizde degil herkeste olan bişey boşverrrrrrrrrr:dilcikar:

hiçbirşey olmaz inşallah öyle düşünme, rahat olki herşey rahat geçsin. emin ol senin rahat olman ortamada veya olacaklarada yansır :hulya:

yaşam tarzın degişicek onun düşünceleride vardır aklında..
evlendikten sonra rahata erceksiniz..

inci canım sen de de böle garip hisler var mı ailenden ayrılacak olmanın sora ne biliim acaba mutlu olucakmıyım yoksa mutsuz da olurmuyum die falan böle hisler var mı ben bunalımdayım kıslar yaaa

evet supercim gerçekten yaşam tarzım deişecek falan herşey yolunda olur umarım kıslar yaa o gecenin ertesi de güzel olur sonrası da bir ömür güsel olur inş dualar edin bana nolur olurmu ayy gene ağlıcam yaaa:gitme:

balayında bütün stresinizi sinirinizi atarsınız kızlar merak etmeyin...

inci canım sen de de böle garip hisler var mı ailenden ayrılacak olmanın sora ne biliim acaba mutlu olucakmıyım yoksa mutsuz da olurmuyum die falan böle hisler var mı ben bunalımdayım kıslar yaaa

anneme aşırı bağlıyım o yüzden çok garipsiyorum sanki evlenince bir daha görmicekmişim gibi geliyor garip oluyorum. ama eşimlede mutlu olacağıma %99 inanıyorum :))

kıs hiç bişey olmayacak ya herşey yine aynı..o sabah ne güsel kalkıcan yanında aşkın.ne güsel diyicen..zemuszemus

silkelen biraz ya....aa bu çabalar niyeydi..aşkına kavuşuyorsunuz..korkuları at içinden ya..
elinde sonunda ayrılcaktın ailenden..hayat şartları canım bunlar takma yaklava:

anneme aşırı bağlıyım o yüzden çok garipsiyorum sanki evlenince bir daha görmicekmişim gibi geliyor garip oluyorum. ama eşimlede mutlu olacağıma %99 inanıyorum :))

kıslar biraz ilkgünlere damara baglıcaksınız..çok duygusal olucaksınız..ama zamanla alışcaksınız..annenzi size gelcek..siz annenize falan..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…