günaydın kızlar
hala uyanamadım , saat 9 da evdeydim, canım çıktı, zuzu44 le konuşuyoduk ona bile cevap yazamadım.
bugünde zor uyandım,az kalsın geç kalıyodum mafoldumben
günaydın kıslar bugün işte son günüm düğüne 8 gün kaldı ama moralim ii deil çünkü benimkiyle hergün kavga edioruz ve hiiiçç gönlümü almıo((((
inci sende durumlar nasıl gidiyo CADIARZU
günaydın kıslar bugün işte son günüm düğüne 8 gün kaldı ama moralim ii deil çünkü benimkiyle hergün kavga edioruz ve hiiiçç gönlümü almıo((((
ben de gerginim tabi o da gergin çok üzülüorum ama gerçekten hergece kavga edioruz ve hep kırgın uyuyorum sabah uyandıımda da ağlayarak uyanıorum falan ne biliim tuhaf duygular yaşıorum şu aralar gerçekten kıslar
hiçbirşey olmaz inşallah öyle düşünme, rahat olki herşey rahat geçsin. emin ol senin rahat olman ortamada veya olacaklarada yansır :hulya:
evet supercim gerçekten yaşam tarzım deişecek falan herşey yolunda olur umarım kıslar yaa o gecenin ertesi de güzel olur sonrası da bir ömür güsel olur inş dualar edin bana nolur olurmu ayy gene ağlıcam yaaa:gitme:
inci canım sen de de böle garip hisler var mı ailenden ayrılacak olmanın sora ne biliim acaba mutlu olucakmıyım yoksa mutsuz da olurmuyum die falan böle hisler var mı ben bunalımdayım kıslar yaaa
balayında bütün stresinizi sinirinizi atarsınız kızlar merak etmeyin...
evet supercim gerçekten yaşam tarzım deişecek falan herşey yolunda olur umarım kıslar yaa o gecenin ertesi de güzel olur sonrası da bir ömür güsel olur inş dualar edin bana nolur olurmu ayy gene ağlıcam yaaa:gitme:
anneme aşırı bağlıyım o yüzden çok garipsiyorum sanki evlenince bir daha görmicekmişim gibi geliyor garip oluyorum. ama eşimlede mutlu olacağıma %99 inanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?