2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heaven hiç merak etme aynı düşünceleri hepimiz yaşadık, sadece sen değilsin hep bunu düşün, şimdi sana sadece sen böyle hissediyomuşsun gibi geliyo ondan panik yapıyosun.

valla heavenin yazdıklarını okudum herkes annesine ailesine bağlıdır ama ben kendi adıma diyim acayip düşkünüm ben milletini düğününe giderdim sanki benim düğünüm gibi hisseder ailemden ayrılıcam diye hüngür hüngür ağlardım dün düğün t.v izledim kalbime ağrılar girdi tabiki evlenmek istiyorum ama annemden ayrılmak kendi odamdan yaşam tarzımdan......kendimi evlenmiş kendi evimde hayal ediyorum akşam olmuş diyorum şimdi ailemle olmak vardı annemle şöyle yapıyoduk böyle yapıyoduk şu an yalnızım ama falan filan bak yine daraldım

ayy zuzum cidden aynen yaa ben de kına gecelerinde hiç kızı tanımasam da gelinden çok ben ağlardım çok etklieniorum ben herşeyden aşırı duygusalım zaten bi de babam dün demesmi sen gelin arabasına ben hastaneye die şakasına dedi ama üzüldüm çokk

valla canım herkese göre değişiyo bu herkes ailesine düşkündür mutlaka ama ailesiyle olan bağ herkeste faklı farklıdır mesela ben anneme kenetlenmiş durumdayım aileme annemle birlikte olmaktan keyif alıyorum hep diyolar evlenincede görürsün ayrılmıyosun ki ayrılıyosun işte kapın farklı oluyo akşam birlikte oturabiliyomusun yanında olabiliyomusun hayır ama tabi böle olucak diye de evlenmemekte olmaz ama işte zor yaaaa zorrrr

ay dur benide darlandırma heaven:) ya napalım öle böle gidicez kocaya yolu yok

kızlarrrrr karartmayın içinizi yaaaaalmaz:

bide sevgilinizle eşinizle geçireceğiniz güzel günleri özel anları düşünün:asigim:

sabah gözünü açtığında ilk onu görmekten büyük haz alıyosan
akşam eve gitmeyi ona kavuşmayı dört gözle bekliyosan
bence herşeye değerrr:asigim:

ve sabredin o imzayı attıktan sonra inşallah daha mutlu olucaksınız buna inanın
zaten zoraki evlenmiyosunz severek evleniyosunuzyerimseniben

ay benim olay komikti ya...eşimin kuzeninin bizden bir hafta önce dügünü vardı..kızın kınasın gözlerim dolmuştu..dedim anam haftaya benim vard dedim..fala..
ama kendi kınamd aglamdım hiç:roflol:

inşallah yaaaa ben bu aralar hep bunu düşünüyorum morelimi bozuyorum sanki evlenmek kötü gibi sırf ailemden ayrılıccam diye evliliğe adım atamıyorum......ay bu arada regli olucam geberiyorum ağrıdan

sen zaten böle böle evlenmekten kaçıyon çocuğuda süründüryn heralde

dün eve giderken yolda msj attım msj laştık ama paşa bana yüz vermiyo yaaaa deli etti beni gece işte en son msj laştık bana dedi neyse yarın iş var ben yatayım dedi bende tepem attı dedim aaa evet yarın senin iş var bilmiyodum doğru yaaa dedim falan bir sürü şey söyledim yüz vermesi yaaa deli oldum yaaa

ay benim olay komikti ya...eşimin kuzeninin bizden bir hafta önce dügünü vardı..kızın kınasın gözlerim dolmuştu..dedim anam haftaya benim vard dedim..fala..
ama kendi kınamd aglamdım hiç:roflol:

:roflol::roflol: aynen aynen yaaa

benimde yakın arkadşm bişrhafta önce evlkendi kınası yakılırken zor attım kendimi yanından

dedim eyvahlar olsun ben yandım kınamda

anaammm o da nee kınam yakılırken bi damla yaş gelmedi kaydirigubbakcemile3

ama gece evde accuk ağlattılar hainleralsanaalsanasmile

kız kötü bişeymi demiş :)))

ama tabi sen şöle düşündün ben onun için uyumuyorm mesaj atıyorum o uyku düşünüyokaydirigubbakcemile3

zamanında ben düşündm böle şeyler ordan biliym

valla ben kına yapmamayıda düşünmüyo değilim komaya girerim herhalde

yooooo öyle düşünmedim beni geç saatlerre kadar msj la ayağa dikerdi şimdi paşam yüz vermiyo yaaa anlıcağınız döt oldum:)

kızlar delirmeyin bee , hepimiz aynı durumdaydık ben yıllarca direndim evlenmiycem diye ben babamdan ayrı kalamam diye, benim babama düşkünlüğümü burda kızlar biraz bilir.ama evlenince doğru insanı bulunca emin olun bütün düşünceleri atıyosunuz.evliliğin ertesi günü oh bee harika birşey diyosunuz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…