2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy zuzu88 doru haklısın zaten öle avutuorum kendimi sabah kalktıımda aşkım yanımda olucak hep yanı başımda olucak herşei birlikte yapıcaz onlarla avunuorum zaten en çok

ben offff be harika bir şey diyemem ama zamanla alışırım herhalde ama asla ohh harika bir şey yani kendi evimdeyim süper demem zaman geçtikten sonra öyle derim herhalde

:roflol:kaydirigubbakcemile5

ben hep kınayı getir aney şarkısından etkilerinirdim..nişanlıykan bizimkilerde dedim sakın aglamayın..benide aglamayın dayanamam ben dedim..çok aglarım duramam dedim..
neyse..kınada ben aglamadım ama eşim agladıkaydirigubbakcemile3
ablam sarıldı agladı oan. etkilendim..tam aglıcaktım sıktım kendimi aşkıma söz vermiştim aglamıcmm diye...ertesi boş günde kadınlar toplandılar evde..bir türküler aglamalr görseniz aglıyor herkes sırayla şarkı söylediler..dedliler bana sıra sende adettentir söyle dediler..,yok dedim söylersem acıklı olur.falan filan derken..

ben başaldım söylemeye ..

annem annem ben ne günler gördüm annem annem ben ne acılar annem annem çok yanlız üzgnüm annem ..üşüyorum kimler sarsın beni..arıyorum kimler sevsin beni..arıyorum şimdi nerelerdesin annem annemsenağlama

herkes agladı..ardından..

anam anam garip anam sen yoksun yanımda kime dert yanam
aglarsa anam aglar ardımdn ..senağlama

falan

zuzu44 kız dün boşunamı dil döktük biz, hemen sinir olma öyle herşeye,
çocuk çok koşmuş senin peşinden birazda sen koş bakalım onun peşinden,

kıııs süper naptın sen hayatım yaaa bu şarkılar neee offff valla ağlıcam baakkk dağıtın kıslar benim kafamı lütfeeennn güsel şeylerden söz edin evlisiniz siz güzel yanlarını anlatın bana da moralim düzelsin yaaa

koşma zuzu 44 boşver ya..erkeklere trip yapmayı yakıştırmıyorum için..
hoşuma gitmedi arkadaşının tavrı

aynen arse daha geçen haftaya kadar aylarca yalvardı barışmak için ama şimdi şu hale bak şimdide geceyle alakalı msj çekmiş bende döşedim msj:)

super '' Allah seni napmasınnn'' yine bana söylettin bu sözü ne güzel bırakmaya çalışıyodum
biz kızları evliliğe hazırlıyoz sen caydıracaksın şimdi bu söylenirmi lmaz:

koşma zuzu 44 boşver ya..erkeklere trip yapmayı yakıştırmıyorum için..
hoşuma gitmedi arkadaşının tavrı

trip atmıyo super konuşuyo zaten ama mesafeli onu demek istedim hep trip atsada haklı aylarca öle böle yalvarmadı ama trip atmıyo mesafeli

özeline cvp vrcm tmm

aynen arse daha geçen haftaya kadar aylarca yalvardı barışmak için ama şimdi şu hale bak şimdide geceyle alakalı msj çekmiş bende döşedim msj:)

kızımmmmm alttan al yavrummm dinle beni, çocuk naz yapmaya başlamış, kesin içinde diyodurki, ben ona yalvardım ettim bak o hiç ilgilenmiyo benimle ,

ya naz yapmada değil sadece diyo ben o kadar yalvardım sana o kadar mücadele veriyorum ama görüyorum ki sen yaklaşmıyosun istediğin gibi olsun dedi:)

trip atmıyo super konuşuyo zaten ama mesafeli onu demek istedim hep trip atsada haklı aylarca öle böle yalvarmadı ama trip atmıyo mesafeli

anladım cnm oo ben aşkımdan bir yıl ayrı kaldım...bir tel açışımla havalara uçardı ne msjlar döktürürdü..hemen yerini doldururdu gelir gelmez

ya bizde öyleydik ama ciddi bir anlaşamdığımız özel bir konu vardı ondan sarsıldık ama o her zaman bana karşı ilgili üstüme düşen bana çok aşık olduğunu bildiren birisi oldu çok aşık bana bende ama çocuk benle uğraşmaktan yoruldu bide ben ağır laflar ettim o yüzden madem öyle işte böyle durumları:)

kıs super ben şarkı söleseydim herkes ağlamayı bırakır kaçardı evden.hehehehe

super '' Allah seni napmasınnn'' yine bana söylettin bu sözü ne güzel bırakmaya çalışıyodum
biz kızları evliliğe hazırlıyoz sen caydıracaksın şimdi bu söylenirmi lmaz:

biraz orjınal olalım heheh :)

onlarda bebek degil ya arsecim..

arada olan bilmedigim için bu konu aşar benii..yorum yok..hayrılsı ne ise o olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…