:roflol::roflol: aynen aynen yaaa
benimde yakın arkadşm bişrhafta önce evlkendi kınası yakılırken zor attım kendimi yanından
dedim eyvahlar olsun ben yandım kınamda
anaammm o da nee kınam yakılırken bi damla yaş gelmedi kaydirigubbakcemile3
ama gece evde accuk ağlattılar hainleralsanaalsanasmile
koşma zuzu 44 boşver ya..erkeklere trip yapmayı yakıştırmıyorum için..
hoşuma gitmedi arkadaşının tavrı
kıııs süper naptın sen hayatım yaaa bu şarkılar neee offff valla ağlıcam baakkk dağıtın kıslar benim kafamı lütfeeennn güsel şeylerden söz edin evlisiniz siz güzel yanlarını anlatın bana da moralim düzelsin yaaa
aynen arse daha geçen haftaya kadar aylarca yalvardı barışmak için ama şimdi şu hale bak şimdide geceyle alakalı msj çekmiş bende döşedim msj:)
trip atmıyo super konuşuyo zaten ama mesafeli onu demek istedim hep trip atsada haklı aylarca öle böle yalvarmadı ama trip atmıyo mesafeli
ya naz yapmada değil sadece diyo ben o kadar yalvardım sana o kadar mücadele veriyorum ama görüyorum ki sen yaklaşmıyosun istediğin gibi olsun dedi:)
sallamıyor yane artıkın
super '' Allah seni napmasınnn'' yine bana söylettin bu sözü ne güzel bırakmaya çalışıyodum
biz kızları evliliğe hazırlıyoz sen caydıracaksın şimdi bu söylenirmilmaz:
ya bizde öyleydik ama ciddi bir anlaşamdığımız özel bir konu vardı ondan sarsıldık ama o her zaman bana karşı ilgili üstüme düşen bana çok aşık olduğunu bildiren birisi oldu çok aşık bana bende ama çocuk benle uğraşmaktan yoruldu bide ben ağır laflar ettim o yüzden madem öyle işte böyle durumları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?