2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben kına gecemde çok eğlenmiştim, herkes çevremde ağla ağla dedikçe ben gülmüştüm.:)))

benimde güzeldir öyle derler ne zaman eğlenceye gitsek sahneye çağırırlar beni verirler mikrofonu elime:)

hımmm mesela ne bilim güneş kremi plaj havlusu off plaj havlum yok hiç yaaa çok sinir bozucu onu almam lasım daha onun dışında pek bi alışverişe gerek yok sanırım dimi kıslar yaa güneş gözlüüm de kırıldı yaa var ya offf ne bahtsızım ben hangi ara halletcem bunları beennn

daha cumartesi dişçiye ve gelinlik provasına gitcem salı günü ağda kaş bıyık maniküre gitcem ya da çarşamba giderim pazartesi veya salı yazlıklarımı götürüp yerleştirmem lasım

ya heaven havlu almada krem almada ne var ya o kadar da büyütme yani bence

ya güselim bişi yok tabi normal zamanda ama benim hiç vaktim yok daha salona gidip müzikleri ayarlatcaz benim her günüm dolu cumaya kadar bitirmem lasım cuma günü kına var çünkü

ya şu an burda olucağına git havlunu kremini alsana be heaven yaaaaa

ben gidiyom beee ala ala herkes özel msj laşıyo hıhhhhh gidem bari elveda

canım eksiklerini sen biliyosun .ihtiyacına göre al

ha birde tarağını şampuanını unutma

bide sana tavsiyem yeni evine aseton koy canım
çünkü düğün gecesi namaz kılcağından ojelerini çıkartman gerek

aaa bak onu unuttuuum hakkatten aseton gerekli doru diyosun tırnak makasını falan düşündüm o hiç aklıma gelmedi ii oldu hatırlattııın canımcım saol yemee gidiorum ben de hepinize afiyet olsun şekerler

bişy değil heaven .akla gelmeyen ayrıntı ama çok önemli

ben unutmuştum da Allah tan eşimin kuzeni yetiştirdi:))
abdest alcam aseton yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…