hımmm mesela ne bilim güneş kremi plaj havlusu off plaj havlum yok hiç yaaa çok sinir bozucu onu almam lasım daha onun dışında pek bi alışverişe gerek yok sanırım dimi kıslar yaa güneş gözlüüm de kırıldı yaa var ya offf ne bahtsızım ben hangi ara halletcem bunları beennn
daha cumartesi dişçiye ve gelinlik provasına gitcem salı günü ağda kaş bıyık maniküre gitcem ya da çarşamba giderim pazartesi veya salı yazlıklarımı götürüp yerleştirmem lasım
ya güselim bişi yok tabi normal zamanda ama benim hiç vaktim yok daha salona gidip müzikleri ayarlatcaz benim her günüm dolu cumaya kadar bitirmem lasım cuma günü kına var çünkü
hımmm mesela ne bilim güneş kremi plaj havlusu off plaj havlum yok hiç yaaa çok sinir bozucu onu almam lasım daha onun dışında pek bi alışverişe gerek yok sanırım dimi kıslar yaa güneş gözlüüm de kırıldı yaa var ya offf ne bahtsızım ben hangi ara halletcem bunları beennn
aaa bak onu unuttuuum hakkatten aseton gerekli doru diyosun tırnak makasını falan düşündüm o hiç aklıma gelmedi ii oldu hatırlattııın canımcım saol yemee gidiorum ben de hepinize afiyet olsun şekerler