2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kıslar

herkese hayırlı bir hafta diliyorum..iyi çalışmalar herkese kolay gelsin
..

walla dün 12,30 da uyandım

kahvaltı yaptık sonra temizlik falan saat 5 oldu
sonrada anneme gittik kayınvalidem ve annem mantı yaptılar bizde afiyetle yedikzemuszemus

yemekten sonrada kadeşlerle bir gezmeye gittik çok eğlendik.:)))))

böle işte

bizde cumartesi hastaneydik eltimin dogumsancıları başlamış kıslar.bekledik bekledik akşam sezeryanla dogum yaptı..pazar günüde anneme ugradım..sonra yine hastaneye gittik ...
haftasonum hastanede gecti yanimafoldumben

Allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek:

bütün bi gün niye hastanedeydinki canım
sonuçta eltinin eşi annesi kayınvalidesi yiğeni falan yokmuydu

kızın annesi ist..degil..kayınvalidem de ist.degil..bizde tüm elti ve kardeşler olarak ordaydık..yanlız kalmasnlar diyee

anladım canm ama merak ettim kızın annesi gelmedimi dah
sonuçta kızı doğum yapıyor ilk otobüsle gelmesi lazım nerde olursa olsun

biz cumartesi akşamı eşimin işyerinde arkadaşlarını davet etmiştik. Onların üstüne alt ve yan komşularımız da baskın yaptılar. bir anda neye uğradığımızı şaşırdık ama çok şükür gayet güzel geçti akşam. pazar sabahı ablamlar kahvaltıya davet etti. oraya gittik. oturduk muhabbet falan saat 4 oldu. tam eve geçtik eşimin işyerinden başka bi arkadaşı arayıp kapıyı açın biz geldik dedi. saat 8'e kadar falan onlarlaydık. onlar gitti yemek yaptım, banyo yaptık ve yattık. anlayacağınız çok dinlendirici bir hafta sonu olmadı bizim için kızlar. süper canım bebek hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…