2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladım arse aynen..kendimize dair bişey yapmadık ..

ne kazası hayırdır kıs

ya ben cadde üzerimnde çalışıyoruöm bir tane arabanın tekeri patladı tahminimce baya bir yolda sürüklendi bomba patlamış gibi ses çıktı bizim bütün elemanlar çığlık attı.baya sürüklendi araba

super hani ali samiyenin üst yolu var ya sen bilirsin orda oldu kaza

ALLAH 'tan metrobüse ramak kalmıştı oraya çarpmadı iyiki

zuzu müstakbel enişteyle nasıl oldunuz??? hafta sonu konuştunuz mu hiç

he he yarenay sende var ya çok cadısın heee:))))))))))))))))))))) konuştuk

eee bu kadar mı yani "konuştuk" nasıldı hali tavrı, hala naz aşamasında mı??? detaylara gelelim lütfen

:) peki yarenay:) hafta sonu her zaman ki gibi naber falan ama aralarda iyi sen iyi falan bu gibi sonra c.tesi gübü dedim ben nişana gidiyorum tamam falan yazmış..sonra pazar günü ben çekmedim o çekmiş napıyyosun diye bende iyiyim falan yazdım sen dedim oda iyiyim yazmış nişan nasıl geçti dedi bende fena değildi dedim sadece çift çok güleryüzlüydü dedim oda yazmış seni beğenip istemeye gelmiştir falan dedi:) bende evet bugün 10 kişi geliyo yarında 20 kişi gelicek ne saçmalıyosun falan ddim:)

sonra c.tesi günü dedim yarın nişan gidicez dedi tabi git ben istemiyorum falan demiştim git değişiklik olur dedi sonra bende kıskanmazmısın dedim pisliğine o da başka soruya geçelimmi dedi bende soru sordum dedim oda ben seni gözümden sakınıyorum buda sorumu ded:) ama hala arada bir msj laşıyoruz

Edit tuşu,mesajlardaki imla hatalarını düzeltmek içindir ama
birçok üye içeriği silme butonu olarak algıladı ve uyguladı,
dolayısıyla amaç dışı kullanıldığı için kaldırıldı.
Şimdi yapılması gereken,kontrol ederek,silme seçeneğinin olmadığını
bilerek mesaj yazmak...

zuzucum sen ne dedin seni gözümden sakınıyorum deyince, yazık adam naz yapmaya çalışıyo ama yine de sana dayanamıyo

Günadın kızlarrr nasılsınız .
Ben tabi yeni uyandığım için günaydın diyorum ama sizin için sabah çoktann başladı kaydirigubbakcemile3

Ne var ne yok napıyosunuz bakalım

günaydın lindark haftasonu havadislerini alıyoruz birbirimizden. anlat bakalım sende ne var ne yok???

valla yarenay ne diyim araya başka konular girdi ne yzdığımı hatırlamıyorum:))))))))) ya ne nazı posta koyuyo hala:))))))))))))))))))))))))))

lindadrk hoşgeldin tatlım, nöbetinmi vardı ? yoksa bu akşammı nöbetin var bilmiyorumkismile

zuzu lenn adam daha ne desin seni gözümden sakınırım demiş opuyorumnanaktan
adam taklamı atsın , amuda falan kalkıp, parendemi atsın bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…