2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın sinem. senin hafta sonun nasıl geçti bakalım???

Günaydin yarenay;

Benim haftasonum güzel gecti cumartesi gezdik esimle alisveris falan.Burada zaten hava soguk ve yagmurluydu malesef ((.....

Pazar günüde gec kalkiliyor 1 e kadar kahvalti falan ögleden sonra 4 gibi kaynanamlardaydik misafir gelmisti böyle gecti canim ya senin ?

Kizlar ben cikiyorum temizlik yapmam lazim yarin okul var aksam ehliyete gidiyorum ögleden sonra gelirim yine oki öpüldünüz kocaman

Size iyi sohbetler

Bye......

ya c.tesi babamın arkadaşının kızının nişanı avrdı istemeyerek oraya gittik...çift çok güleryüzlüydü ama nişan güzel değildi ben beğenmedim....pazar günüde full annemle dışardaydık alışveriş yaptık bulaşık mak.fırın aspiratör aldık kampanyadaydı .....c.tesi günü cumartesi pazarına gittik acayip kalabalıktı her hafta olduğu gibi böle işte

he valla öle kız bulaşık makinası gri renk ariston hotpoint 800 tl aldık kampanya fiyatı

yok bizim ev genelde metalik gri o yüzden gri aldık senelerce beyaz kullandık ama depğiştridik bende sevmiyorum beyazı evlenince siyah almayı düşünüyorum ya da gri

şu an acayip şekilde bir kaza oldu kesin haberlerde verirler akşam

kızlar benim haftasonum yarı güzel yarı boş geçti.
haftasonu temizliğe kadın gelecekti hasta olmuş haftaya erteledi, bende haftaya nasıl olsa gelecek diye birşey yapmadım, sadece çamaşır attım, c.tesi akşamı asmalımescite gittik eğlendik süperdi, pazar günü tabi doğal olarak öğlene kadar yattık, sonra kayınvalideler ankaradan geldi, onları karşılamaya gittik havaalanına, orda alışveriş merkezi var flyınn orayı gezdik ufacıcık biryermiş, sonra onları evlerine bıraktık evimize geldik, film izledik 2 tane yattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…