2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:))))))))))))))))) kız sevmiyorum ben likit mikit sevmiyorum maymun gibi olurum:)))))))))))))))) yok be ne acelesi malzemelerimi alıcam dicem beni şimdi rahat bırakın bir yarım saat:) mesela fondoten de sevmiyorum ben sürmemde

evet yeni sayfaya geçişi ben gerçekleştridim hayırlı uğurlu olsun 8.000:)))))))))))))))))

alles klar ,,,,,es geht? und dir?
herşey yolunda idare eder sen nasılsın dedim:)

kıslar ben bir kaç foto ekledim albüme hehe saclarım uzadı son hali.sırnaşık şey

evet baya uzamış yalnız bişiy dikkatimi çekti göz altın çok mor yani siyahkapatıcı falan kullansana

ay resimleri çevirmeden koymuşum yaa:2:

yok şekerim ben cildime bişey sürmem çok çok gerekmedikçe..

evet başım ağrıdı bakmaktan:))))))))))))) kafamı bir oyana bir buyana çevir ...ama mor duruyo be super az bişiy sürsen...ben birazdan geliyorum

evet canm uzunmş saçlaırın

bende bugün kesiricem en uzunu omuzlarıma değcek şekilde:))

çünkü çok çok fazla dökülüyor yumak yumka baş edemiyom
belki kestirnce toplar accuk kendini

aslında uzun saçı çok severim eşimde öle nişanlıyken istemezdi ama 3 ayda adam kestir kestir demeye başladı:)))))

3 Ayda bir sac kestirmek cok iyi canlaniyor hem dokulme varsada azaliyor.

walla çıldırmk üzerym inanın bartmıyorum
zaten haftadabir süpürge yapıyorum bi görseniz çok kötü heleki yatak odası aman yarabbimakannehir

bende belki düzelir dökülmes diye kestrym dedm sinemcm bakalım nolcak bide kış geliyo benm saçım kolay kurumaz dipleri nemli kalır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…