2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok kız yazdım ya oraya avonun spectra kullanuyorum bir senedir ondan önce maybılene kesinlikle çok güzel max factor beğenmiyorum içi kuru sen bana sor ben rımel uzmanıyım almadan bana danışır ark lar:)))))))))))))))))

adaş günlük haytta da böle güzel makyaj yapıynmu kısss

benm günlük makyajım kalem yada far rimel accukda allıktan oluşuyr:)))

zaten öle düğünlere giderkende kuaförden çıkmş gibi makyaj yapamıym bu konuda çok az yeteneğim var kıs:/
en fazla iki renk kullanabilym:gitme:

benim her zaman düğünlükte normalde makyaj stilim bu adaşım hep böyledir genelde ama bazen sadece rımel ve çok uçuk bir pembe ruj olur ama genelde stil budur

Slm kıslar nasılsınız ayyy 3 aydan sonra tekrar iş başındayım zaman geçmek bilmiyo bi türlü saat 2 olsun kaçıcam hemen halbuki nasılda özlemiştim okulu, neyse zamanlar düzene girer heralde ben de sizlerle daha çok vakit geçiririm sizler nasılsınız öptüm hepinizi.

hmm anladım canım bana en zorda çıkarması geliyo hiç sevmiyorum makyaj temizlemesini:)

yok hepsini denedim ama ben avon kullanuyorum bir senedir güzel ondan önce maybılene harikadır flor mar güzeldir...loreal filan hikaye

kolay gelsin canm
bizler iyiyiz çok şükür

kolay gelsinnn , tekrar hoşgeldin :içelim:

bende hepsini kullandım max factor favaorimdir..
seninkiler seyrek suruyor dolgun gösteren alsana kıs

yok ulen super normalde boyasını yoğun alınca dolgun duruyo o gün fazla süresim yoktu bir vuruşta sürdüm yoksa nornalde boyasını yoğun kullanırım:)

maybellıne güsel hemde çok pahalı degildir...benimkiler uzun normalde seyrek ben hep dolgun gösteren alırım..kuaförler bile en güselinin maxfactor oldugunu söyler canım..
ben ne zaman çok güsel kirpik görsem sorardım ne marka diye her cvp maxfactor olarak dönerdi bana...
topaklanma yapmıyor..

ama işte kişiye göre değişiyo max factor aldım ama beğenmedim ark verdim maybılene ve flor mar bak güzeldir boyası yoğundur içi ıslak her zmaan tercihim

ya bırak kuaförleri ben kuaförlerin dediğine inanmam pek:) makyaj yaparlar adamı maymuna çevirirler bir rımel sürerler özensiz ben evlenince kendim yapıcam helde kirpiklerimi::)

ben malzemelerimi kendim götürdüm...kadın yaptı memnunum ya o gün o telaşla kendin mi yapcan delirme ya..otur şöyle prensesler gibi yapsınlar..ugraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…