2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günayın kızlarr
benimde eşim pazar günü bursadan istanbula şirket aracını teslim etmeye gitti,ben gitmedim bu sefer
sabah 10.30 da annemlerdeydim akşam 10a kadar birlikteydik,pazara gittik,tarhana yaptık,,
uzun zamandır böyle vakit geçirmemiştim iyi geldi

günaydın lindark haftasonu havadislerini alıyoruz birbirimizden. anlat bakalım sende ne var ne yok???

Evet cnm gece nöbet vardı kafamçokkarıştı
Bugün evdeyim . Arkadaşım oturmaya çağırdı önce bi yemek koycam sonra hazırlanıp gidicem akşama kadar otururum kesin kaydirigubbakcemile3 Sonra geldiğimde yemek derdne düşmiyim.
Ama varya çalışmıyo olmak haftaiçi evde olmak çok güzel bi duyguymuşşş kızlar . Arada böle tatiller süper oluyo:teytey:

tarhana yaptınızohaoldumsmile

hiç sevmiyorum tarhanayı yapmasıda zor kıs ajıkal

kızlar aöf bütünleme sınavına giren varmı
nezamn açıklanıcakakannehir

kırmızı sanırım,içinde soğan,kırmızı yağ biber,yeşil acı biber bol taze nane var,rondoda çekip hamur mayalayıp unla karıştırıyorsun
şimdi bu beyazmı oluyo kırmızı mı
bizimkisi un gibi olduğunda turuncu gibi oluyor kaydirigubbakcemile3

ajikal ne kadar şanslısın annenlerle vakit geçirebiliyorsun. ben 3 aydır görmüyorum annemleri. ve bu daha böyle en az 1 sene gidecek gibi görünüyor. şimdiden çooook özledim annemi :gitme:mafoldumben

geldimmm
bugün geç çıktım yemeğe işim vardı, ondan geciktim.bende tarhanayı hiç sevmem kokusu beni öldürüyo (

ama beyaz tarhana harikadır bizim memlekette beyaz tarhana olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…