kızlar evli olmak güzel olmalı sevdiğiniz insanla aynı evde yaşamak.herşeyi paylaşmak güzeldir.ama güzel olmayan bi şeylerde vardır....merak ettim de sizi en çok ne sıkıyor ne bunaltıyor
çıkarken nasıl oluyorsa ilişki şimdide öyle degişen birşey yok canım ..
aynı ayard devam ediyor herşey..degişen şeyler..ailenden ayrılmak onları herzaman görememek beni bazen bu üzüyor ne yalan söyliyim..diyorumki ne tuhaf hayat..yarın birgün heves etcem çoçugum olcak..oda ayrılcak bizden...dünya kopuk dünya mutlaka ayrılıyorsun birilerinde..arada böyle düşüncelere dalıp gidiyorum onun dışında aşk meşk keyif bunlar aynı...zemuszemus
Doganin kanunu bu yapicak birsey yok bu döngü böyle isliyor
aynen canımboshayallersmile
bogan bişey yok neden olsun..zorla evlenmedik ya..karşındakini tanıdıysan..zaten herşey yolunda gider..
eşiniz işten geldiğinde sizi şık elbiselerle süper hazırlanmış bir masayla karşılaması gibi...dansta güzel bir paylaşımdır die düşünüyorum.tw de dans eden kaınlara bakmasındansa sizi izlemesi daha hoş olmaz mı???*sesim güzel olsa şarkılar sölerdim ama malesef değil..annem babama şarkı söler babam mest olurrr..bende dans ederek kendime hayran bırakmak isterdim
ne tatlı alkisalkisalkis ... sesinin avantajını kullanman çok güzel.enerjik bayanlar her zaman çok hoştur ve bende sesim olmasa da ,dans yeteneğimi kullanırım die düşündüm canım..
vayyyyy demek seni severmiş hocan.bu çok güzelmiş..size şimdiden afiyet şeker olsun ..
ee okul birincisi olan kolayına unutulmazz şekerrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?