2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar evli olmak güzel olmalı sevdiğiniz insanla aynı evde yaşamak.herşeyi paylaşmak güzeldir.ama güzel olmayan bi şeylerde vardır....merak ettim de sizi en çok ne sıkıyor ne bunaltıyor

çıkarken nasıl oluyorsa ilişki şimdide öyle degişen birşey yok canım ..
aynı ayard devam ediyor herşey..degişen şeyler..ailenden ayrılmak onları herzaman görememek beni bazen bu üzüyor ne yalan söyliyim..diyorumki ne tuhaf hayat..yarın birgün heves etcem çoçugum olcak..oda ayrılcak bizden...dünya kopuk dünya mutlaka ayrılıyorsun birilerinden..arada böyle düşüncelere dalıp gidiyorum onun dışında aşk meşk keyif bunlar aynı...zemuszemus

Son düzenleme:

Doganin kanunu bu yapicak birsey yok bu döngü böyle isliyor

aynen canımboshayallersmile

bogan bişey yok neden olsun..zorla evlenmedik ya..karşındakini tanıdıysan..zaten herşey yolunda gider..

Evlikte; Karsilikli sevgi saygi ve dogru iletisim cok önemli bence bunlar yolunda oldugu sürece allahin izniyle problem cikmaz.

anladım canım.alllah ağzınızın tadını bozmasın..eğer bende erkek arkadşımla evlenirsem istanbula yerleşcem ve o özlem bendede çok olcak..ama şimdide istanbulda bulunan erkek arkadaşımı özlüyorum..senin anlayacağın bi özlemdir sürüp gitcek...peki kızlar hiç eşiniz için özel bişeyler yaptınız mı?
ben bugün düşünüyom da eşim için bi dans karografisi hazırlardımmmm.dans etmeyi çok sevdiğimden olabilir...peki sizin böle bi paylaşımınız oldu mu ?olduysa nasıl karşıladı

eşiniz işten geldiğinde sizi şık elbiselerle süper hazırlanmış bir masayla karşılaması gibi...dansta güzel bir paylaşımdır die düşünüyorum.tw de dans eden kaınlara bakmasındansa sizi izlemesi daha hoş olmaz mı???*sesim güzel olsa şarkılar sölerdim ama malesef değil..annem babama şarkı söler babam mest olurrr..bende dans ederek kendime hayran bırakmak isterdim

güzel şeyler düşünüyorsun nazvereliniortak
arada espirisine üç beş hareket yapıyoruz o da bende gülüyoruz..

şarkı söylerim sesim güseldir..begeniyor eşimde

ne tatlı alkisalkisalkis ... sesinin avantajını kullanman çok güzel.enerjik bayanlar her zaman çok hoştur ve bende sesim olmasa da ,dans yeteneğimi kullanırım die düşündüm canım..

yemek demişken kıslar..

liseden müdür yardımcımız vardı ..odügüne gelememişti..evinize gelicem davet edinde demiş..

ay resmen hocam yemege gelicek kıslar...öyle böyle bir hoca degil yane..şekil adamdı..herkes tırsardı falan..kaydirigubbakcemile3 10 numara çok güsel bir insan kendisi

vayyyyy demek seni severmiş hocan.bu çok güzelmiş..size şimdiden afiyet şeker olsun ..

ne tatlı alkisalkisalkis ... sesinin avantajını kullanman çok güzel.enerjik bayanlar her zaman çok hoştur ve bende sesim olmasa da ,dans yeteneğimi kullanırım die düşündüm canım..

eşim hep delidolu odugumu söyler bazen kahkalara boguluyoruz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vayyyyy demek seni severmiş hocan.bu çok güzelmiş..size şimdiden afiyet şeker olsun ..

severdi tabi kıs..okul birincisiydim hemde..eşimde onun ..ögrencisi canım ne mevzuları var o hocayla bilsen...

en son gittiğimizde kart verirken eşime dediki...len dedi okulun en güsel kızını kaptın..dedibayanssulusmile:roflol:

muhasebe elemanıyım aslında canım.stajerlik kökünden gelme..
o yüzden stajer yazdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…