okul birincisi yazmışsın ya şeker ne bilim doktor falan sandım daaaa..muhasebesilik de güzel meslek olmalı..hesap kitap işleri senden sorulur ..:kedi:
neden arsecimm..işlermi çok
felaket yoğundu daha yeni, durulduk, kalktım bir tur attım geldim.
sizde ne var ne yok
bende 88li yeni mezun bir bayanım.bu sene evde olunca kk üye olayım, iki sohbet iki bilgi öğreneyim dedim iştee..bu başlık hoşuma gitti.nasipse 1 - 1,5 sene sonra bende aranıza evli olarak katılcam..evlilik hakkında neler öğrenebilirim.eşleriniz için ne jestler yapıyorsunuz die merak ettim ve size katıldım:kedi:
iş var ama yapcak heves yok
sabahtan beridir aynı dosya duruyor önümde
çok da bişeyi yok heee ama istemiyo işte canm
geçen hafta 9 lara 10 lara kadr mesai yaptım öğğ geldiii
bende 88li yeni mezun bir bayanım.bu sene evde olunca kk üye olayım, iki sohbet iki bilgi öğreneyim dedim iştee..bu başlık hoşuma gitti.nasipse 1 - 1,5 sene sonra bende aranıza evli olarak katılcam..evlilik hakkında neler öğrenebilirim.eşleriniz için ne jestler yapıyorsunuz die merak ettim ve size katıldım:kedi:
zuzu da benim gibi geçen hafta hep mesaideydim, sevgilim dalga geçiyo benimle, sana pekmez falan alayım yedireyim diyo :içelim:
evet canım 4 senedir beraberiz..önümde ablam olunca bizim evlilik planlarını erteledik.20 gün sonra ablamın düğünü var..onu verdik mi artık bende çeyiz derdine düşcemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?