2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

okul birincisi yazmışsın ya şeker ne bilim doktor falan sandım daaaa..muhasebesilik de güzel meslek olmalı..hesap kitap işleri senden sorulur ..:kedi:

okul birincisi yazmışsın ya şeker ne bilim doktor falan sandım daaaa..muhasebesilik de güzel meslek olmalı..hesap kitap işleri senden sorulur ..:kedi:

o kadar derinlerinde degilim şuan...muahsebe okudum canım ben..

eee benden çok bahsettik..senden naber..

naparsın ne edersin

bende 88li yeni mezun bir bayanım.bu sene evde olunca kk üye olayım, iki sohbet iki bilgi öğreneyim dedim iştee..bu başlık hoşuma gitti.nasipse 1 - 1,5 sene sonra bende aranıza evli olarak katılcam..evlilik hakkında neler öğrenebilirim.eşleriniz için ne jestler yapıyorsunuz die merak ettim ve size katıldım:kedi:

iş var ama yapcak heves yok

sabahtan beridir aynı dosya duruyor önümde
çok da bişeyi yok heee ama istemiyo işte canm

geçen hafta 9 lara 10 lara kadr mesai yaptım öğğ geldiii

:lepi:

iyi yaptın tatlım bir yaş var aramızda..ilişkiniz uzun ilişki sanırım..
umarım herşey gönlünce olur..

iş var ama yapcak heves yok

sabahtan beridir aynı dosya duruyor önümde
çok da bişeyi yok heee ama istemiyo işte canm

geçen hafta 9 lara 10 lara kadr mesai yaptım öğğ geldiii

zuzu da benim gibi geçen hafta hep mesaideydim, sevgilim dalga geçiyo benimle, sana pekmez falan alayım yedireyim diyo :içelim:

ne mezunusun canm

evet canım 4 senedir beraberiz..önümde ablam olunca bizim evlilik planlarını erteledik.20 gün sonra ablamın düğünü var..onu verdik mi artık bende çeyiz derdine düşcemm...

zuzu senin nick çok hoşuma gitti yaaa erkek arkadaşım bana zuzu der de .şimdi zuzu adında bi nick görünce çok hoşuma gitti..zuzu sen nerde çalışıyon

nazzz öncelikle hoşgeldin. Allah ilişkini hayırlısıyla evliliğe çevirsin. canım evliliğe nasıl bakmak istiyorsan öyle görürsün aslında. özellikle kk'da dertler bölümünde öyle evlilikler, öyle eşler var ki insan okuyunca gerçekten korkuyor başına gelmaklinialirimsmileesinden. ama karşılıklı sevgi, anlayış, hoşgörü ve tabii ki saygıyla evlilik dünyanın en güzel şeyi oluveriyor. Allah herkesi iyilerine çattırsın. ben şu ana kadar eşime süpriz olarak şunu yaptım: bi ara işyerinde sürekli mesai kalıyordu. bir akşam çıktık geliyorum die haber verince küveti doldurdum, hoş kokulu, rahatlatıcı köpükler kullandım. Küvetin iki yanına mumları yaktım. Eşim gelince onu hemen banyoya gönderdim, çok terlemişsin bi duş al kendine gel diye. Hemen arkasından buz gibi birasını yetiştirdim. Çooook sevinmişti. En yakın zamanda tekrar yapcam, havalar tam soğumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…