2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vayyyy ayvalık çok güzel yerdir..3 sene önce gelmiştim..yurttan oda arkadaşımda ayvalıkta otururdu çok iyi bi kızdı..ayvalık insanını çok cici bi temsilcisiydi diyebilirim..genelde bazı yörelerin insanları memleketlerinin iyi bir örneği olmayabiliyor ve o zaman da aklımda o şehire karşı hep ön yargı oluyoooo.huyum kurusun:gitme:

Tavsiye ederim mutlaka yap zuzucum. o anki yüz halini görmek süper oluyor...

anlıyorum seni canm ön yargı bendede var

ama insanın kötüsü olur canm memleketin değil
sen iyisine denk gelmişin demk ki:))))

ayvalık güzeldir inşallah bidaha gelmen nasip olur

yarenay öncelikle hoşbulduk ..yazdıkların için teşekkür ederim..amin diorum iyi dileklerine annem de şu sözü bana çok derdi ve senden de duyunca,, sonuçta tanımadığım ve yeni tanışmak üzere olduğum bi bayandan duyunca mutlu oldum..allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.............süprizine de inan bayıldımm.tam olarak anlatmak istediğim jestler bu tarzdaydı..aklımın bi ucuna kaydettim ve günün birinde raftan alcam ve uygulayacağım..inanılmaz romantik ve eşin içinde çok cezbediciymiş...allah ağzınızın tadını hep hep arttırsın..daha önce dediğin gibi kendine bakan ,yenilikçi, hayalci bayanlar her zaman için takdir ettiğim kadınlardır:hooray:bende bu kategoride umarım dahil olurum:asigim:

yarenay senide görelim birgün sengözlerimebaksanab

babana üzüldüm yarenay..adamcagızın içi gitmiş ya....sende poz derdine düşmüşsün kıs..

hoş olmuşsun..ama göz farın çok yogun yapılmış ya..

yorumlarınız için teşekkürler kızlar. hepsini okudum. süpercim ben de çok yoğun bulmuştum farı ama bugün ışıl ışıl olmalısın die yaptılar. hoş resimlerde bakınca benim de hoşuma gitti sonradan. babam konusuna da resimin altına yaptım açıklamayı :sinifsinif:

yarenay bencede çok yoğun far kullanmışlar, koyu yapmadanda ışıl ışıl yapabilirmiş, amann boşverrr.
geçltii gitti zaten, ben şimdi bidaha olsa okadar çok şeyi değiştirirdimki

benim gözüm arkada kalmadı herşeyden memnundum...

bu aralar rüyamda dügün telaşıyla görüyorum kendimi gec kalıyorum falan ..
gercekte herşey tam vaktindeydi kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…