bende grip oldum olucam..hapşırıyorum..oh çaya limon sıktım içelim
kıslar evlilikleriniz ne alemde ..var mı yaramaz birşeyler??
valla bizde ütü problemi var kızlar, ben nefret ediyorum ütü yapmaktan,bana 15 günde bir temizliğe kadın geliyo ona yaptırıyodum ,kadın yetiştiremiyo bundan sonra yapamayacak zaten 15 gün biriktirince sinir oluyorum.şimdi napıcam nasıl yapıcam bilmiyorum, bizimkine dedim öğrenip sende yapacaksın, olur dedi ama bakalım nasıl öğrenecek :hulya:
günaydın kızlar
canım benim kocişimin bebek sevgisi arttı bugünlerde. durup durup ben de istiyorum diyor. evlenmeden önce 2 yıl sonra falan diye konuşuyorduk. olmaz diyorum daha ikimizde hazır değiliz. bi zaman susuyor, sonra yine istiyor. şimdilik hafif hafif atlatıyoruz, inşallah daha çok bastırmaz bu konuda. çünkü ben de çok seviyorum bebekleri. dayanamayabilirim yani ısrarlarına :CüvCüv: ama daha çooook erken ya
arse fazla biriktirmeyin canım ya..daha zor olurr tabi.azar azar yapın kolaylaşır kıs..
:roflol: ay kıs benimkide arada öyle yapıyor..
hatta dün diyorki bana bir kız çoçugu ver diyorkaydirigubbakcemile3
benimkinin bunu söyleme araları epey kısaldı son zamanlarda. önceden kendisi korkardı bebek bakmaktan falan. yeğenimi gördükçe yeğenim ona sarıldıkça içi gidiyor. bi süre ablamlar görüşmesek mi diye düşünmeye bile başladım
walla arse aynen yaa 2 gündür çamaşırlar beni bekliyor cuma günüde arkadş grubumz gelicek oturmya acilen yapmam lazımeyvahedigeldismile
yarenaycm nekadar olduydu daha kıss
burcunuz harcınız yokmu bunları öne sürde accuk unutsun:))
:roflol: olur deseydin hemen siparişimi veriyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?