2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim aşkım da kız istiyor. ona renk renk elbiseler etekler tokalar alacakmış. süsleyip püsleyip gezdirecekmişiz bayanssulusmile

saglık olsun önemli degil ama benim gönlümde erkekten yana..kız evlat büyütmek zordur..

eşimde diyor..kız zordur ama kız olsun diyor...kaydirigubbakcemile3

olursa görürsün arse
büyük konuşma ,senin elinde değil allah yazdıysa istediğin kadar korun canım bi şekilde olur
ama herzaman derim hayırlı bi vakitte hayırlı bi evlat nasip etsin RABBİM:Saruboceq:

walla benimkide kız istiyo bende :)))
haırlısı diyoruz.kızıda süsünden püsünden dolayı yanii takısıtokası şıkır şıkr görüyorum kız bebekleri çok güzel giydiriyolar bebişlerini

erkekte fazla seçenek yok en fazla gravat şapka-tatlicadiarzu-

içimden bir ses diyorki bu topikte ilk hamile sen olcaksın zuzu88

hiç belli olmaz tabi kıs..

erkekde de minnacık küçüçük adidas nıke ayakkabılar giydirmek güsel..zemuszemus

kız çocukları daha çok sevdiriyorlar kendilerini, işve cilve daha küçükken başlıyor. ayrıca oğlumu askere gönderdiğimi düşünmek bile istemiyorum. ben daha önce asker yolu beklemiştim nasıl bir eziyet olduğunu gayet iyi biliyorum. tabii herşeyden önemlisi sağlıklı olması ama dediğim gibi gönül kız istiyor :)))

oo bizimkilerin zamanına kadar askerlik düşer..bende bazen diyorum erkekse asker olur diyorum bende bekledim zor..

eşim diyor kız çoçukları büyüdüklerinde aileye karşı daha fedakarlar diyor..bize bakar diyor:ecrin_bebek:

deme süpereyvahedigeldismile

yok kıs yarenay ben 27.06.10boshayallersmile

en son geçen haftalarda eşimle sohbet ediyoruz işte böle bebekten açıldı
bende dedim fazla dillendirme niye dedi
dedim aklımızada düşmesin iyice ,ogün bugündür bebek konuşulmuyoır:))))))

super senin hastalığın bittimydi kıs yani reglin
benim önümüzdeki haftaya kadar olmam lazım olursam yırttıkkaydirigubbakcemile3

acaba diyorum kadın doğumamı gitsem kızlar
benim reglim çok zor geçiyor bi tedavisi olurmuki

günaydın herkese böylece anlamış oldukki evlenince geçer geyikleride hikaye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…