2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende kuru fasülye pilav yedim ama nasıl bi ağırlık çöktü üzerime her an gözlerim kapanabilir ama bi taraftan da korkuyorum bi öğrenci pat diye girip öyle görürse beni

bir dilim kek yedim

buaralar iştahım nerelere kayboluyo anlamadım

Sağol tatlım.Benim de erken oldu aslında,ben 3 gün sonra falan bekliyordum ama olsun da nasıl olursa olsunsempatiksalakcinni

walla bencede olsunda nasıl olursa olsun:))) ama az ağrılı mümkünse:)))

benim 1 inde olmam gerekiyodu ayın 4 ü oldu
bikere de tam zamanında geldiğini hiç görmedim:)))

kuru fasulyemi :))) heheh

seni nasıl görürse anlamadım empatik

Yemek çok yedim galiba canım odada koltukta uyukluyorum o halde görmesin diye dedim kız başka ne halde görecek beni okulda alemsin valla delikafadulden

Yemek çok yedim galiba canım odada koltukta uyukluyorum o halde görmesin diye dedim kız başka ne halde görecek beni okulda alemsin valla delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yogun olsada bir selam ederdi arse
kesi bir işi çıktı..aman kötü bişey olmasında..:Saruboceq:

ben sana sorcaktımm şimdi evlilik güsel gidiyor gercekten ya senin nasıl gidiyor???

abranx falan içseydin

ben sana sorcaktımm şimdi evlilik güsel gidiyor gercekten ya senin nasıl gidiyor???

abranx falan içseydin

Benim de güzel canım çok şükür,arada sorunlar falan oluyor ama atlatıyoruz işte..
İlaç kullanmıyorum ben bu dönemde,etkiliyor,sonraki ay zorlanıyorum..

Benim de güzel canım çok şükür,arada sorunlar falan oluyor ama atlatıyoruz işte..
İlaç kullanmıyorum ben bu dönemde,etkiliyor,sonraki ay zorlanıyorum..

sorması ayıp ne gibi zorluklar şekerim boshayallersmile
hayırdır inş...

gecmiş olsun o zaman canım

sorması ayıp ne gibi zorluklar şekerim boshayallersmile
hayırdır inş...

gecmiş olsun o zaman canım

Hımm öyle pek elle tutulacak şeyler değil tatlım,arada olur ya küçük anlaşmazlıklar o şekilde demek iştemiştim yani..Öyle büyük sorunlarımız olmuyor..

kızlar ufo yu sordum en küçük boyuna (12 binlik dedi yanlış anlamadysam) 170,00 tlmiş
termostatlı dedi oda sıcak olunca kendi kendine atıyomuş sıcaklık düşünce kendini çalıştırıymş
1 saat çalışıyosa o yarım saatlik güç harcıyo diyo kıs galiba ufo alıcam

hem onun bi büyüğünün fiyatı 190 falanmş kesin konuşmadım eşimle bi akşam bakıcam tekrar.

benim kullanıcağım alan 10 metrekare bile değil yeter dedi kız en küçüğü.ama arada pek fark yok 20-30 tl fark varsa gerçekten onun büyüğünü alıym diyorum nede olsa kiracıyız başka bi ev olursa bu seferde küçük gelmesin

uhhh bi çırpıda anlattımsositososito

iyiyimiş fiyatı adaş peki fatura çokk geliyomuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…