hoşgeldin kaderdaşım :)kaydirigubbakcemile2
ya annemle uzanmıştık t.v izliyoduk bir sallandık nasıl sıçradığımızı hatırlamıyom evde bütün eşyalar sallandı şakır şakır
üzüldüm papatya yaş kaç canım???
Yaş 25 canımm...
Hoşbuldum canım. AVM de çalışıyor. Bazı zamanlar da eve geldiğinde saate bakıyorum 22:45senağlama
Oturduğumuz yerde hiç akrabamız yok. Kimseyede gidemiyorum. Eşim gelene kadar yemek yapmakla ya da evi toparlamakla meşgul oluyorum. Alışmaya çalışıyorum bu duruma malesefff
Simdiden afiyet olsun sen calisiyormusun ?
Hoşbuldum canım. AVM de çalışıyor. Bazı zamanlar da eve geldiğinde saate bakıyorum 22:45senağlama
Oturduğumuz yerde hiç akrabamız yok. Kimseyede gidemiyorum. Eşim gelene kadar yemek yapmakla ya da evi toparlamakla meşgul oluyorum. Alışmaya çalışıyorum bu duruma malesefff
aynen cnım eşim dershanede öğretmen pazartesileri tatil bende kamudayım c.tesi-pazar tatil bizimde aynen öle devam edio...Allahdan eve o kadar geç gelmio 6 da evde olur bende 25 yaşındayım bu arada
iş degiştirse iyi olur hep böyle gitmez canım..
yani papatyacım o da var ama bu devirde iş bulmak zor işte onu düşündüm bende...
sinem ne dersi kız .....hafta sonu morelim bozuktu biraz boşver sinem önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?