2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şiddetliymiş sahiden bizde ablamlardaydık..kayınvalidesi yerde oturmuştu ay yer sallandı dedi..
ablamda koltukta hissetmiş..ben hiç anlamadım..dediler avizeye bakın

Son düzenleme:
hoşgeldin kaderdaşım :)kaydirigubbakcemile2

Hoşbuldum canım. AVM de çalışıyor. Bazı zamanlar da eve geldiğinde saate bakıyorum 22:45senağlama
Oturduğumuz yerde hiç akrabamız yok. Kimseyede gidemiyorum. Eşim gelene kadar yemek yapmakla ya da evi toparlamakla meşgul oluyorum. Alışmaya çalışıyorum bu duruma malesefff

ya annemle uzanmıştık t.v izliyoduk bir sallandık nasıl sıçradığımızı hatırlamıyom evde bütün eşyalar sallandı şakır şakır

Evde değildim Allahtan. Tek başımayım zaten 15. kattan kim bilir nasıl hissedilirdi..Panik olurdum..Ayy düşündükçe bilem tuhaf oluyorumm

ya bende t.v dalmışım sallanınca nasıl sıçradım:))))))

aynen cnım eşim dershanede öğretmen pazartesileri tatil bende kamudayım c.tesi-pazar tatil bizimde aynen öle devam edio...Allahdan eve o kadar geç gelmio 6 da evde olur bende 25 yaşındayım bu arada

Simdiden afiyet olsun sen calisiyormusun ?

sağol canım.. şimdilik çalışmıyorum. benim eşimin kendi işi var.. bazen dükkana gidiyorum muhasebe ile falan ilgileniyorum şirkette de

kuzucuuumm canım papatyam kıyamam ya... zamanla alışırsınız.. belki zamanla çalıştığı yerden daha esnek davranabilirler..

aynen cnım eşim dershanede öğretmen pazartesileri tatil bende kamudayım c.tesi-pazar tatil bizimde aynen öle devam edio...Allahdan eve o kadar geç gelmio 6 da evde olur bende 25 yaşındayım bu arada

Bana göre daha şanslısın cnaım. En azından eşinle akşamları erken saatte yemek yiyebiliyorsun..benimde kocamsız boğazımdan geçmiyor onu bekliyorum..

kuzucuuumm canım papatyam kıyamam ya... zamanla alışırsınız.. belki zamanla çalıştığı yerden daha esnek davranabilirler..[/QUOTE]

Biran önce iş değiştirse daha iyi olur diye düşünüyorum..Ama bu zamanda kolay bulunmuyorkiiiiiiii

yani papatyacım o da var ama bu devirde iş bulmak zor işte onu düşündüm bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…