2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hımm öyle pek elle tutulacak şeyler değil tatlım,arada olur ya küçük anlaşmazlıklar o şekilde demek iştemiştim yani..Öyle büyük sorunlarımız olmuyor..

olur öyle vakalar diyelim ozaman canımboshayallersmile

kafana göre zuzucummm:hulya:

zuzu bence de bir boy büyüğü mantıklı, dediğin gibi ev falan değiştirirsen problem olmaz. termostatlı olması da çok büyük avantaj bence.

evet bencede yarenaycım:))

zuzum bunların tasarruflusu varmı diye sordum:)) kız dedi zaten fazla yakmaz yeterince tasarruflu ayriyettn öle bi özelliği yok dedi:))

he bide klimadan az yakar dedi

kullanan bi arkadaşmda ben gayet memnunum ısınıyorum dedi (ama faturadan haberi yokakannehir)

herkesin karnı agrıyor aman dikkat edin kıslar ya..havalar degişti herkes hastalandı..

walla supr havalardan sersem olduk

boğazımda sanki dikenler var dün geceden beri boğazım ağrıyor
ara hapşuruk tutuyo

geçenlerde de böle oldu sonra geçti
yani artık grip olayım da bitsin geçsin diyorum yaa
yoksa böle bölük börçük dahada yoruyor

aşkımda hasta kaç gündür ilaç içiyor..bende oldum olcaktım anlattım ama hapşırıyorum

ben bu sene şanslıyım kızlar, Kıbrıs'ta havalar daha sıcak. yeni yeni esmeye başladı. bi bugün terlemeden oturabiliyoruz hihoyyyt hastalık mevsimi gelmedi daha buraya yani :)

Merhaba Kızlar
Benimde aranıza katılalı 14 gün oldu :)
İş hayatına devam ediyorum. Yeni evim iş yerime ters kalsada yürütmeye çalışıyorum.
Eşim h.sonları çalışıyor izini h.içi benimde h.sonu malesef En sevmediğim yanıda bu..Keşke tek ortak günümüz olsaydı Gezemiyoruzzz yaaaaasenağlama

allah mesut etsin hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

mutluluklar..evet kötüymüş öyl olması yaa

hoşgeldin kaderdaşım :)kaydirigubbakcemile2

ya dün çok fena sallandık hisseden oldumu istanbulda olanlar

ya annemle uzanmıştık t.v izliyoduk bir sallandık nasıl sıçradığımızı hatırlamıyom evde bütün eşyalar sallandı şakır şakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…