Hımm öyle pek elle tutulacak şeyler değil tatlım,arada olur ya küçük anlaşmazlıklar o şekilde demek iştemiştim yani..Öyle büyük sorunlarımız olmuyor..
kızlar ufo yu sordum en küçük boyuna (12 binlik dedi yanlış anlamadysam) 170,00 tlmiş
termostatlı dedi oda sıcak olunca kendi kendine atıyomuş sıcaklık düşünce kendini çalıştırıymş
1 saat çalışıyosa o yarım saatlik güç harcıyo diyo kıs galiba ufo alıcam
hem onun bi büyüğünün fiyatı 190 falanmş kesin konuşmadım eşimle bi akşam bakıcam tekrar.
benim kullanıcağım alan 10 metrekare bile değil yeter dedi kız en küçüğü.ama arada pek fark yok 20-30 tl fark varsa gerçekten onun büyüğünü alıym diyorum nede olsa kiracıyız başka bi ev olursa bu seferde küçük gelmesin
uhhh bi çırpıda anlattımsositososito
Merhaba Kızlar
Benimde aranıza katılalı 14 gün oldu :)
İş hayatına devam ediyorum. Yeni evim iş yerime ters kalsada yürütmeye çalışıyorum.
Eşim h.sonları çalışıyor izini h.içi benimde h.sonu malesefEn sevmediğim yanıda bu..Keşke tek ortak günümüz olsaydı Gezemiyoruzzz yaaaaasenağlama
Merhaba Kızlar
Benimde aranıza katılalı 14 gün oldu :)
İş hayatına devam ediyorum. Yeni evim iş yerime ters kalsada yürütmeye çalışıyorum.
Eşim h.sonları çalışıyor izini h.içi benimde h.sonu malesefEn sevmediğim yanıda bu..Keşke tek ortak günümüz olsaydı Gezemiyoruzzz yaaaaasenağlama
hoşgeldin papatya
o kötüymş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?