8 gün geçmişti canım ama ben hamileliği aklımın ucundan geçirmedim çünkü gecikmelere alışıktımbak şimdi içime kurt düştü sen adetin ne kadar gecikince gittin doktora kaç gün geçti adet zamanının üstündeneyvahedigeldismile
yaş ilerleyince dogum zor oluyormuş hemde zuzu bende duymuştum..
darısı fatmanın başınaolumunekankayizsmile
8 gün geçmişti canım ama ben hamileliği aklımın ucundan geçirmedim çünkü gecikmelere alışıktım
Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
empatik peki düğünden dolayı borç harç varmıydı canm
kızlar günaydın,
çok hastaydım 2 gündür raporluydum, hatırlayan düşünen herkes teşekkürler, şimdi işe geldim imzam gereken evraklar vardı, tekrar gicem
yine rapor alıcam
hepinizi öpüyorum, çok dikkat edin kendinize salgın var
Borç vardı canım hala da var biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık , ama tahmin ettiğimizden daha hızlı ödüyoruz lojmanda kalıyoruz bulunduğumuz yer küçük bir ilçe çok fazla giderimiz olmuyor belki klişe bi söz olacak ama ben inanıyorum bebek kısmetiyle gelir diye,empatik peki düğünden dolayı borç harç varmıydı canm
[Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
anladım empatik Allah yardımcınız olsun
super ne alak kıs ölesine sordum
yapcağımdan değil yani:))))
günaydın kızlarrrr
empatik canım hayırlı olsun,bana göre şuan erken gibi gelsede bu çok güzel bir haber,,
benimde adetlerim düzensiz kızlar,eylül ayında adet olmadım bende ekime girdik hala tık yok,
ama biz hep korunduk,yani eşim korundu..böyle diyince içime kurt düştü,akşama bi test alsammı acaba
günaydın kızlarrrr
empatik canım hayırlı olsun,bana göre şuan erken gibi gelsede bu çok güzel bir haber,,
benimde adetlerim düzensiz kızlar,eylül ayında adet olmadım bende ekime girdik hala tık yok,
ama biz hep korunduk,yani eşim korundu..böyle diyince içime kurt düştü,akşama bi test alsammı acaba
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?