2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bak şimdi içime kurt düştü sen adetin ne kadar gecikince gittin doktora kaç gün geçti adet zamanının üstündeneyvahedigeldismile
8 gün geçmişti canım ama ben hamileliği aklımın ucundan geçirmedim çünkü gecikmelere alışıktım

yaş ilerleyince dogum zor oluyormuş hemde zuzu bende duymuştum..

Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

[Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

:roflol:
bizim için henüz erken tatlımlmaz:

o topiğe gecişe var dahagamyoncuiremsu

kızlar günaydın,
çok hastaydım 2 gündür raporluydum, hatırlayan düşünen herkes teşekkürler, şimdi işe geldim imzam gereken evraklar vardı, tekrar gicem
yine rapor alıcam
hepinizi öpüyorum, çok dikkat edin kendinize salgın var

gecmiş olsun arse,,,
eşimde hasta aynen kaç gündür..

empatik peki düğünden dolayı borç harç varmıydı canm
Borç vardı canım hala da var biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık , ama tahmin ettiğimizden daha hızlı ödüyoruz lojmanda kalıyoruz bulunduğumuz yer küçük bir ilçe çok fazla giderimiz olmuyor belki klişe bi söz olacak ama ben inanıyorum bebek kısmetiyle gelir diye,
[Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol:
bizim için henüz erken tatlımlmaz:

o topiğe gecişe var dahagamyoncuiremsu[/QUOTE]

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

geçmiş olsun canımm sende çok dikkatet kendine

hadi git iyileşde öle gel

super ne alak kıs ölesine sordum
yapcağımdan değil yani:))))

günaydın kızlarrrr

empatik canım hayırlı olsun,bana göre şuan erken gibi gelsede bu çok güzel bir haber,,

benimde adetlerim düzensiz kızlar,eylül ayında adet olmadım bende ekime girdik hala tık yok,
ama biz hep korunduk,yani eşim korundu..böyle diyince içime kurt düştü,akşama bi test alsammı acaba

super ne alak kıs ölesine sordum
yapcağımdan değil yani:))))

a.sa.s

a al ala ajıkaldelikafadulden

kıs 1 ay geçmiş hiçmi merak etmedin
al da yap
hadi hayırlıs

yavaş yvaş bebekler dökülmeye başlıyor

kızlar hamile kalınca burayı bizleri ihmal etmeyin hee
hamile topiclerine takılı kalmayın
bozuluruz sonra:umursamaz:

Sağol canım, ama düzensizlik olabiliyo evlilikle beraber hormonlarda değişiyo ben de zaten bu düşünceyle gitmiştim hastaneye ama dedim ya biz düzenli olarak korunmadık eğer eşin korunuyosa ki bana göre en sağlıklı ve güvenilir korunma yöntemi endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…