2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar hamile kalınca burayı bizleri ihmal etmeyin hee
hamile topiclerine takılı kalmayın
bozuluruz sonra:umursamaz:

Yok güzelim burda teyzeleri eşliğinde doğurucam sırnaşık şey ,
Bahsettiğim topik açılana kadar burdayım merak etmeyin delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kıslar ben yemeğe kaçıyorum görüşürüz sonra hepinize afiyet olsn

ben yavaş yavş hazırlanayımhadi iyi öğlenler
herkese afiyet olsun:)

ohh nihayet işlerimi bitirdim geldim :) bi alışveriş işim kaldı
kızlar kaynatmış...

Günaydın kıssslarrrrrr
biss korunmadık ve şu an hamileyim biraz erken oldu ama bebek istiyoduk biz sağlık açısından korunuyoruz ama şu anda benim de eşim korunuyo:)

empatik çok sevndim.. planlı olmaması bile sizin için süpriz olmuş. allah bir avazda doğurtsun canım (böle derlermiş)

[Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol:
bizim için henüz erken tatlımlmaz:

o topiğe gecişe var dahagamyoncuiremsu[/QUOTE]

süpercim sana katılıyorum.. ben de sabah dedim ya benim için de erken öle bir topic için kaydirigubbakcemile3

ajikal'cim bence de bir test al ama sabah ilk idrarın ile yapman gerekiyormuş bu evde yapılan testleri aklında bulunsun

Slm kısslar ya bikaç gündür müfettişler var diye acayip yemekler çıkıyo çeşit çeşit hem de felaket yedim

empatik çok sevndim.. planlı olmaması bile sizin için süpriz olmuş. allah bir avazda doğurtsun canım (böle derlermiş)
Bir avaz derken avazın çıktığı kadar mı yani eyvahedigeldismile yok canım ben lmıyım :sm_confused: ağrısız düşünüyorum ben

[

[

[COLOR)[/COLOR]

:roflol:
bizim için henüz erken tatlımlmaz:

o topiğe gecişe var dahagamyoncuiremsu[/QUOTE]

süpercim sana katılıyorum.. ben de sabah dedim ya benim için de erken öle bir topic için kaydirigubbakcemile3
vereliniortakvereliniortak

slm kızlar bende geldim

aynen canımm,

selen gelinliğin hoşmuş canım...

kıslar iyi akşamlar herkese...zemuszemus

teşekkür ederim a.s.

yaa kocam evde bugün ve bende işteyim :gitme:
ayrıca artık kursa da başlıcam akşamları kaçta girerim eve bilinmez

empatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nasıl sevindm anlatamam hayırlı ugurlu olsun yaaaaaaaaaaaa::teytey::teytey::sm_cool:

??????????????????????????????????????????????????

süperim nasıl üzülmeyim yaaa düşünsene ben hafta sonu izinliyim, o da sadece çarşamba günleri :sinifsinif: market alışverişimizi bile akşamları yapıyoruz

anlıorum senii.. en ii ben anlıorum yazın bi pikniğe bile gidemiyorsun dişçiye gidicem ne zaman gideriz die kara kara düşünüyorum

anlıorum senii.. en ii ben anlıorum yazın bi pikniğe bile gidemiyorsun dişçiye gidicem ne zaman gideriz die kara kara düşünüyorum

o şimdilik hiç sorun etmiyo :ecrin_bebek: bakalım sonraları nolcak

eşin hafta içi izinli olamıyo mu bacım 1-2 saat denk getirsen de ona göre gitseniz
geçmiş olsun, dişten bende muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…