kızlar hamile kalınca burayı bizleri ihmal etmeyin hee
hamile topiclerine takılı kalmayın
bozuluruz sonra:umursamaz:
Günaydın kıssslarrrrrr
biss korunmadık ve şu an hamileyim biraz erken oldu ama bebek istiyoduk biz sağlık açısından korunuyoruz ama şu anda benim de eşim korunuyo:)
[Hadi kıslar sizi kandırayımda yeni bi topik açalım 2010'da hamile kaldık peki ya sonrası delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
günaydın kızlarrrr
empatik canım hayırlı olsun,bana göre şuan erken gibi gelsede bu çok güzel bir haber,,
benimde adetlerim düzensiz kızlar,eylül ayında adet olmadım bende ekime girdik hala tık yok,
ama biz hep korunduk,yani eşim korundu..böyle diyince içime kurt düştü,akşama bi test alsammı acaba
Bir avaz derken avazın çıktığı kadar mı yani eyvahedigeldismile yok canım ben lmıyım :sm_confused: ağrısız düşünüyorum benempatik çok sevndim.. planlı olmaması bile sizin için süpriz olmuş. allah bir avazda doğurtsun canım (böle derlermiş)
aynen canımm,
selen gelinliğin hoşmuş canım...
kıslar iyi akşamlar herkese...zemuszemus
hoşgeldin selen üzülme
süperim nasıl üzülmeyim yaaa düşünsene ben hafta sonu izinliyim, o da sadece çarşamba günleri :sinifsinif: market alışverişimizi bile akşamları yapıyoruz
anlıorum senii.. en ii ben anlıorum yazın bi pikniğe bile gidemiyorsun dişçiye gidicem ne zaman gideriz die kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?