2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy hiç hatırlatmayn dişi
dün eşim dişini çektirdi bütün akşam yattı kıyamam hep kanadı
başı falan çok ağrıdı dişinden

bi yattı bi kalktı uyutmadı dişi bnde başındaydım .uykumda yok cin gibi gözler:)
arada kaldırır başını sever öper beni sonra küt:) o da anladı sıkıldığımı :))

aglama demenin ne faydası var:gitme:

:a015:

içelim kıslar t.kahvesini hayde...

zuzu bend e yedim ohhh

ay bana da super bana da şimdi ne güzel gider

geçmiş olsun eşine, diş ağrısı nedir gayet iyi bilirim az çekmedim hala da çekiyorum alsanaalsanasmile

o şimdilik hiç sorun etmiyo :ecrin_bebek: bakalım sonraları nolcak

eşin hafta içi izinli olamıyo mu bacım 1-2 saat denk getirsen de ona göre gitseniz
geçmiş olsun, dişten bende muzdaribim

o pazartesileri izinli bense c.tesi-pazar şuan oda yogun bende bakacaz bakalım bi çaresine...

sağol selen .
diş çok kötü yaa akşam hiçbişy yemedi gece yattığımızda karnı nasıl gurul gurul gurluyodu:gitme:

superim sağol ne güzel geldi şimdi

o pazartesileri izinli bense c.tesi-pazar şuan oda yogun bende bakacaz bakalım bi çaresine...
senin pazartesi bi şekilde izin alabilme şansın yokmu bacım, diş bu ya sızısı da bişeye benzemiyor ki

sağol selen .
diş çok kötü yaa akşam hiçbişy yemedi gece yattığımızda karnı nasıl gurul gurul gurluyodu:gitme:

ah bilirim bilirim benneyaptımki umarım rahat eder eşin bundan sonra

bakacaz bakalım pazretsi eğitim vermem gerek işlerişm yogun oluyo önümüzdeki p.tesi olur inş. gidebiliriz..dişim agrımıyo ama gitmem lazım bi dişçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…