2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu kıs sabah rüya anlattım ya ben...
anam acaba birşey ögrendim ona çıkmış olabilir..

hmm bebek ne anlama geliyordu ..haber mi...
olabilirde canım

hem bak bugün empatiğin hamile olduğunu öğrendik .bunu duycakmışsın demekki..

canım benim eşim sulu sevdiği için ben sulu yapıyorum. etli yapacaksam önce eti başka bi yerde kavuruyorum biraz. sonra düdüdüklüye atıp suyunu da koyup kapatıyorum. ötünce de altını kısıp 15 dakika pişiriyorum.

eee normal tencere kaç dakika?

bellona yangın çıkmış..ordaki sekreter kıs hamileymiş..korkudan bebeği düşürmüş..kıs..

hem yangın ..hem bebek bir düşünsene..

ayy çok üzücü bi durum yazık yaa geçmiş olsun kıza

super normal tencerede fasülye ve etlerin diriliğine bakıp ona göre zaman ayarlayabilirsin. Ortalama yarım saat falan diye biliyorum.

super bence normal tencerede yapma
düdüklüde yap uğraşmazsın

ben normal tencerede yapayım dedm anamm pişman oldum yaa
az sulu istiyorum ben .normal tencerede suyu çok çekiyo az daha yakıyodum.hemde 1 saate yakın ocakta kaldı pişsin diyee.

ama düdüklü havayı tuttuğu için 1 bardak su yetiyo suyunu çekipte yanma riski yok ve çok değil 15 dkka

taze fasulyeden mi bahsediyoruz kıslar yaa:uhm:

süper düdüklü tencere hem çok pratik hem de kullanımı çok kolay. bir çok yemeği çok kısa sürede yapabiliyorsun. biran önce rahatlığına alış derim. ben pilavı yapıp demleyinceye kadar ana yemek hazır oluyor. zemuszemus

düdüklüden yapılışını baştan sona biriniz anlatın o zman kıslar 2 tabaklık yapcam ya ona göre

super sen sormamışmıydın kız yoksa sen kuruyumu sordun:))))

benim anlattığım taze fasulye

ben yaptığımı yazayım

göz kararı fasulyeni ayıkla.düdüklüye zeytinyağını koy, soğanını doğra bir iki çevir sonra .yemek kaşığının ucuyla salça koy tencereye ez onu karıştır.
1-2 tane domatesin büyüklüğüne göre 3 tanede olur domatesi küp küp doğra dök.
sonra fasulyelerini dök .
düdüklünün kapağını kapat düdüğünü havaya kaldır orta ateşte kalsın.
düdüğü ötünce ağzını aç 1 su bardağına yakın su dök ,kapağı kapat (düdüğü de kapat) altını kıs 15-20 dk kaynasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…