2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen yazdığım gibi yapıyorum süpercim niye haşlıyosunki zaten 15 dk da pişiyor:))

yanlız tarifime tuzu yazmamışım onuda sen koyarsın artıkkaydirigubbakcemile3
bide domatesin kabuklarını soyuyorum ben

hayır canım neresi çiğ kalıyo yaa pişiyor işte sen 20 dk kaynat ozaman

sen düdüklüde hiç yapmadığından böle dişosun bikere düdüklüde yap hep isticeksin:))
gerçekten hiç gereği yok haşlamanın inan bana

sen haşlamadan yazdığım gibi düdüklüde yap hak vericeksin
daha cumartesi yaptım kısss tecrübeyle sabit

süper ben düdüklüde yaptığım zaman hiç ayrı ayrı uğraşmıyorum. şöyle ki yağı, üstüne soğanı, üstüne az yeşil biber doğruyorum. üstüne et koyacaksam eti, koymayacaksam fasülyeyi koyuyorum. salçayı ya da domatesi ekliyorum. üstüne tuz ve biraz karabiber koyuyorum. bazen de bir diş kadar sarımsak koyuyorum. üstüne 2-2,5 bardak (eşim sulu seviyor die) su ekliyorum. düdüklünün kapağını kapatıp hızlı ateşe koyuyorum. düdük ötünce de altını kısıp 15 dakika bekliyorum. bitti buyrunnnnnnnnn

ooo kıslar pişirdi bile ham hamcokacimcoook

Eklentiler

• $images.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 24
ben geldim kızlaaarrr :)

bi sürü mama yaptım.. Kek, tuzlu kurabiye ve toz puding ile yapılan bir kurabiye yaptım... öldüm ama yorgunluktan

undomiel daha dur bunun daha hizmeti var:))

yarenay sen şeker de atıyomusun
bana kayınvalidem koy dedi koydum ama şekersziden de bi farkı yoktu yanii anlamadım.

zeytinyağlı yemeklerin çoğuna koyuyolar şeker
ama nedenni çözemedim

fırça yemeye geldim kızlar özledinizmi beni:))))))))))

canım şeker bazı sebzelerin dağılmasını önlüyor bize okulda patatesle deneyini yaptırmışlardı şeker koyulan suda dağılmıyor, şekerli suda kalıp gibi kalıyor o yüzden atılıyor şeker bir dene bak nasıl dağılmıycak sebzeler o zaman çok güzel oluyo birbirine girmiyo yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…