super bence normal tencerede yapma
düdüklüde yap uğraşmazsın
ben normal tencerede yapayım dedm anamm pişman oldum yaa
az sulu istiyorum ben .normal tencerede suyu çok çekiyo az daha yakıyodum.hemde 1 saate yakın ocakta kaldı pişsin diyee.
ama düdüklü havayı tuttuğu için 1 bardak su yetiyo suyunu çekipte yanma riski yok ve çok değil 15 dkka
ya ya ne demezsin zuzu 1 bardak su yetiyor he..
anam benim yemek yandı ..bir bardak suyla yapılır mı bunun kaynama payı var canım ya..
düdüklüyü kullanmak mı no artık..zor ya siz nasıl yapıyorsunuz onla kıslar..yorucu be..yormayın kendinizi..
zuzu tüm malzemeleri attım düdüklüye karıştırdım kavurdum 10 dakka kapadım düdüklünün agzını sonra bir bardak su ekledim 15 dakka dha bekledim..
yemek çok traş oldu ya..başarız oldu yemegğim..susuz oldu..
eşim lezzet vardı..dedi ama oda begenmedi zuzu:bbo:
tencereden şaşmam ya..benmi yanlış yaptım yoksaCADIARZU
günaydın öncelikle super.
sana yazdığım hiçbişeyde yanlışlık yoktu ben yaptım dedim sana cumartesi benim niye yanmadı.
1 su bardağı su yetiyor canım kaynama payı var diyosun
e zaten düdüklü suyu çekmez tencereye benzemez o zaten fasulye suyunu bırakır,bunu biliyosundur.
tüm malzemeleri koyduktan sonra ağzını kapat düdüğünü aç,düdük öttükten sonra kapağı aç suyu öle koy ,sonra kapat kısık ateşte 15dk dedim
bölemi yaptın aynen,canım.
günaydın zuzu
düdük ötmediki ben anlamıyorum hiç kullanmadım ötmesiiçin ne yapmak gerekirdi bilmiyorum
fıs diye ses çıkarır biliyorum bende öyle ses çıkmadı..buhar çıktıda:hulya:
günaydın zuzu
düdük ötmediki ben anlamıyorum hiç kullanmadım ötmesiiçin ne yapmak gerekirdi bilmiyorum
gül gül zuzualsanaalsanasmile
:roflol:
ay canım yaa kesin orada eksik bişey yaptın sen anlamadım walla:))
en iyisi tencereye devam:))
ama bence annenlerde denk gelirsen iyice bak canım hem kendi nnen utanma da sor.görerek öğrenirsen daha iyi kavrarsın .
düdüklü en basiti kıs yaprak sarmasını bile düdüklüde yapan var
bi makarna pilav yapanı duymadım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?