2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarr
zorla işe geldim ama felaketim. geçmişi okuyayım dedim valla gözlerimden ateş çıktığı için okuyamadım.
bugünde izinliydim aslında ama gelmem gerekti. saat 3 de doktor gelecek yarın için rapor almaya çalışıcam tekrardan bakalım

hoşgeldin arse nein var geçmiş olsun

hoşgeldin arse
daha geçmedimi yaa

bakamıyomusun kendine kıss ilacını falan ihmal etme
mandalin falan yee

canım eşimin patronları 3 kardeş

eşim kaç kişiyle gircek bilmiyorum daha ya 3 ya 4 olur heralde bilmiyorum
eşimin dedeside giriyo

ama işte kim kimle gircek belli değil:bbo:
kaydirigubbakcemile3

2 kişi ise dedimmaddi açıdan zor olmaz mı dicektim:):):) 3-4 bin tlden başlıyo ya

kızzzz esrant ben seni karıştırdım .........yoksa Allah mı söyletti kızz. var mı öle bişey:)

anladım canım yok 2 kişi girmemiz biraz zor o kadar da zorlamayalım diyoruz .bakalım ama nasip ederse Rabbim kesmek istiyoruz

ama tefarruatını bilmiyorum.kim kimle kaç kişi gircek ben bilmiyorum:))

bizde 2 tane keçi kesecez...biri oğlakda olabilir.....bizde altınlarda var borç ta yok ikimizde çalışıyor ben 5 senedr keserim zaten çalışmaya başladıgımdan beri

anladım canım yok 2 kişi girmemiz biraz zor o kadar da zorlamayalım diyoruz .bakalım ama nasip ederse Rabbim kesmek istiyoruz

ama tefarruatını bilmiyorum.kim kimle kaç kişi gircek ben bilmiyorum:))

benim bildiğim büyük başa en fazla 7 kişi girebiliyo diye

SUPER 1 HAFTA BOYUNCA makinada kokmuyormu bulaşıklarakannehir

yok su bardaklarının neresi koksun kıs...

kola içiyoruz bardaklar hop makinaya..çay bardagı su bardagı..

omnun dışında kahvaltı tabagı koyuyorum..yada tencere..yemek tabagınıd sudan geciriyorum koyuyorum:sm_confused:

gnaydın arse gecmiş olsun tekrar canım

aaa inci gelmişş

günaydın kıss
nasıl geçti ne var ne yok anlat bakalımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…