2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inciiiiiiiiiiii mutluluklar kaç gün izindeydin canımmmmm

hadi bize gönderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fotolarıdelikafaduldendelikafadulden

süper gene foto demeye başladın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

az izin kullnmışsın..

ay heaven ne zaman gelicek acaba ne yaptı..kıs korkuyordu oo

ya kızlra anlatayımda gülün:))))

şimdi biz balayında herşey rahattı yaa otelde ohh ye iç git yüz gel odan toplanmışş ohh ne rahat.

tatil bitti evde ilk pazarımız denize gittik .iyi hoşş.
eve geldik yorgun argın ee banyo yap havluları sudan geçir sık as banyoyu topla falan ayyyy bi zor geldi bana:))
o zaman ahh annecim nerden de evlendim ben yaaa dedim:)))
hemde ilk defa düşün başka bişy zor gelmiyoda iki havlu yıkaması zor geliyo:) ama nasıl yorulmuşum:))
hiç makinaya da atmak gelmiyo aklıma:)))

tabii herşeyi annem yaprdı biz duş alır çıkardık hemen o kadın yemeği hazırlardı havlumuzu yıkardı .

codaaaaaaaaa codaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap ver ses bir iki ses bir iki yaşam belirtisi var mı? :hulya:

inşallah oturur.

zamanı bekleye bekleye bir hal oldum zaten :))

öle dme canım evlilik kolay değil iki afrklı insan artık aynı hayatı paylaşmaya aynıe vi paylaşmaya başlıyo illaki çatışmalar olucaktır ama zamanla o bi tarafından tutca sen tutacaksın ki geçim olsun

aynenvereliniortak

valla ilk zamanlar bir çok tartışıyorduk..ben hemen birköşeye gecip mız mız aglıyordum..annemi özlüyordum..sonra sonra oturdukaydirigubbakcemile2

aynenvereliniortak

valla ilk zamanlar bir çok tartışıyorduk..ben hemen birköşeye gecip mız mız aglıyordum..annemi özlüyordum..sonra sonra oturdukaydirigubbakcemile2

aynen canım eve bile gıcık oluyordum ilk zamanlar sonra dedim yaa bu ev benim bu yuva benm ben kime kızıyoum niye kızıyorum.. sarıldım 4 elle baktım herşey süper oldu

aynen canım eve bile gıcık oluyordum ilk zamanlar sonra dedim yaa bu ev benim bu yuva benm ben kime kızıyoum niye kızıyorum.. sarıldım 4 elle baktım herşey süper oldu

vereliniortak

öyle sahiden...o ev bile bana tatil gibi gelmiştikaydirigubbakcemile3

baktım tatil bitmiyor:bbo:

evlendigin zaman bütün hayatını baştan sona düşünüyorsun falan..nerden nerelre geldim hesabıboshayallersmile :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…