2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hmm anladım supercim ok.

hani dedim bazen meze falan yapıyosan yada hani sarımsaklı falan olursa diye dedim kokmazmı:)

ben sudan geçirmiyorum tabakları.sadece sıyırıyorum
ama sen bekletiyon byaa ondan heralde

benim tencere falan giriyo bide bi yemek yapsam bi sürü bulaşık çıkartırım ben huyum öle:)))

aaa inci gelmişş

günaydın kıss
nasıl geçti ne var ne yok anlat bakalımdelikafadulden

valla kına, düğün çok güzel geçti.. bir kaç gün hariç gerisi için güzel olduğunu söyliyemeyeceğim.. balayında bodrumdaydık. zeki mürenin müzesine gittik.. şimdide işteyim çok zor geliyor çalışmak :))

ben iiyim sen.....................
iyiyim bende..

canım çok kötü durumda olanları yıkıyorum elimle hemen çok yag olanları falan..bardaklarıda prılı pırıll olsun diye atıyorum canımm relax..

tencere zararlı diye okumuştum bir yerde ama tencereyi elde yıkmayı hiç sevmiyorum

ben bayramda mahvolucam yaa boshayallersmile bayram 2-3 gün önce annemlere gideyim diorum ordan arefe günü osmaniyeye geçerim eşim de annesiyle burdan ardahandan arefe günü otobüse binerler anca onlarda bayram sabahı osmaniyed eolur hilmi 3. günü veya 4. günü ardahana döner o hafta sonu yeğninin düğünü var ben ona kalacam bende pazar günü otobüse binerim pazartesi hemen işe gelirim uff pestilim çıkacak

illaki zor gelir inci:)))

hai gözün aydın sağ salim atlattın yaa buda geçti:)))

arsecim son dakka haberi sunayım hemen:)))

topikimizde hamile varrrrrdelikafadulden

empatik arkadaşımız hamilemiş bizde dün öğrendik:))))

inci daha çok tazesin ondn böle diyosun
yavaş yavaş alışırsın:)

inciiiiiiiiiiii mutluluklar kaç gün izindeydin canımmmmm

hadi bize gönderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fotolarıdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…