2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay gözlerim yaşardı ben ötmücem umarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saygı çok önemli yaa
biz aşkımla şakalaşırken falan hiç kötü kelimeler kullanmayız asla ve asla

ama bazı arkadşlarımda duyuyorum .bişey oluyo mesela eşi yanlışmı yapmış gülüyo falan aradada salak diyo .işte salak şöle yaptıakannehir
ay hiç dinlemek istemiyorum onlarılmaz:

benim dilim eşime öle şeyler sölemeye varmaz kızlar insan sevdiği aşık olduğu insana öle mi konuşur yaa anlamıyorum.Allah göstermesin o günleri...

bende ilk gecenin ertesi sabahı olmuştum bir hafta sürüyor birdekaydirigubbakcemile3

walla ben balayından sonra oldumkaydirigubbakcemile2

rahattık yanii

oo benim agzımda kaçsa hemen uyarır hemen oda yapsa hemen surat yaparız kırılırz o kelimeyle dahi..

biz çok komigizdir ya...bana diyorki sen çok alemsin diyor..makaraymışım hehehe

anlatıyım bir tane..yatıyorduk gece girdik yataga ben gıdıklanırım baktım hergece beni gıdıklıyor..gıcık oluyorum..gıdıklanınca insan gülerya...kaydirigubbakcemile3birgün dedimki..
aşkımm::) orjınal güldür..orjınal orjınal dedim..

ikimiz birden gülme krizine girdik o gün bugündür gıdıklamıyor....

hala dilimizde orjınal güldür orjınal:roflol::roflol::roflol:

allah seni ne yapmasın emi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar,
bizimde pazartesi günü 1 ayımız doluyo ama pek bişe anladığımız söylenemez bizde baya tartışıyoruz ya saçma sapan şeylere zamanla alışacaz umarım ama şunu anladımki aynı evin içine girip yaşamak ne kadar birbirini tanısanda çok zormuş gerçekten.allahım herkese huzur versin evinde en önemlisi oymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…