2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İnci senin durumun farklıymış tatlım..
Ama son bir yıldır diyorsun,annnesiyle kendi diyorsun..
Bir şeylerin yolunda olmadığını farketmedin ki,keşke müdahale etseydin..
Daha şimdiden böyleyse..Ne demek o laf,ne çirkin..
Boğazını sıkması ise,hem de balayı dönüşü..
Aman Allah'ım,korktum ben bu durumdan..

kıslar aşkım aradı akşama ne var dedi.dedimki aynı yemek var dedim..

inat ettim aynısı yapcam dedim banane banane..oda beni aç bırakmada diyorrkaydirigubbakcemile3

bende çok bağırır çağırırım valla cadıyım ama ark diyoki sen evlenince görürsün bağırmayı sus pus solursun diyo umarım öle olur:))))))))))))))))))))))

2 ay sonra gel anlata o zamna daha farkılı şeyler söyliceksin inci..
hiç şüphem yok..
rahat ol öyle herşeyi kafaya takma..anasını da dert etme..
aman 3 günlük dünya canını sıkmaya degmez..

haklısın canım. artık o ne yaparsa onu yapıyorum dünden beri. bakalım hepsine bir intikam borcum var :))

bizim tüm kavgalarımız neredeyse annesinin yüzündendir. ama düğün olur annesi karışmaz dedim öylede olucak çünkü oğlunla pek işi yok kayınvalidemin.. düğün masrafları için para bile vermemiş eşim maaşının yarısını çekmiş o yüzden para çekmesinede birşey demiyorum ama benim tepkimden mi korktu bilmiyorum bana düğünden bir hafta sonra söyledi buda kayınvalidenin yüzünden oldu.. inşallah düzelir diyorum. boğazımı sıkmasını hiç beklemiyordum çünkü babalarımızdan gördüklerimiz vardı onu birbirimize yaşatmak istemiyorduk ama oldu geri dönüşü yok. ama bununda öcü kötü olur bırakmam yanına :))

kıs odun demişsin yaa
bence oda anlamıştır hatasınıda odunluğundan gelip özür diliyemiyodur:))

belki de bütün stresin bi patlamasını yaşıyosunuz bu aralar
daha yeni düğünden çıktınız çünkü

herkes bu duyguları farklı yaşar ama sizinki kötü olmuş
nese geçti gitti bidaha yaşanmaz umarım

sen iyi yönleriyle bahset

ötemezsin değil ötmezsin canım
huzurunuz içinyerimseniben

ötmek istemezsin evet...dogru söylüyorsunuz..
aklıma geldi gecen aşkım diyorki sen hiç artık bagırmıyon diyokaydirigubbakcemile3

niye çünkü saygı sevgi var evlilikte diyokaydirigubbakcemile3

çoğu zaman bakmaya çalışıyorum ama olmuyor ama artık ben olumlu yapıcam başka çaresi yok :) daha başlarındayız düzelcek inşallah... dediğin gibi bir 2 ay geçsinde.

sabrın sonu selamettir...

senin gibi yaşayn çok insan var..

keyfinize bakın...eee ilk gecen nasıldı kısCADIARZU

yok hayatım çok özür diledi ayaklarıma kapandı ogün valla ben zor affettim. ama akşam boğazımı sıkmadı yinede ona benzerini yaptı.. birşey farketmedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…