ne kadar söylemesekte..kaydirigubbakcemile3
ay ben çok mız mızdım paso aglıyordum be:ecrin_bebek:
bismillah daha zamanın var canım şöyle 2 ay bi gecsin
öle dme canım evlilik kolay değil iki afrklı insan artık aynı hayatı paylaşmaya aynıe vi paylaşmaya başlıyo illaki çatışmalar olucaktır ama zamanla o bi tarafından tutca sen tutacaksın ki geçim olsun
aynenvereliniortak
valla ilk zamanlar bir çok tartışıyorduk..ben hemen birköşeye gecip mız mız aglıyordum..annemi özlüyordum..sonra sonra oturdukaydirigubbakcemile2
O ağlama nöbetleri bende de çok oldu..
Evi,ailemi o kadar çok özlüyordum ki..
annemlere ya da eşimin ailesine gidip tekrar kendi evimize döndüğümüzde,
sordum bir gün.
özlüyor musun evimizi diye..
Yüzüme baktı cevap vermedi..
Ben de "evet ben de özlemiyorum" dedim
Güldük ikimiz de..
Tam 2 ay olmuştu ben bu eve alışalı.
Şimdi evden çıkmak bile istemiyorumopuyorumnanaktan
Çok seviyorum evimi ve eşimi artıkbayanssulusmile
İlk zamanlar,cicim zamanları falan hikayeymiş diyorum anneme,ilk zamanlar daha bi zor geçiyor bence.
Sonra bi alışınca,işte güzellikler o zaman başlıyoropuyorumnanaktan
aynen esrant bende tam saymıştı 2 ayda alıştım..valla çok anne düşkünü degildim bekarken..
ama o eve girip çıkmak bir tuhaf oluyordu..tüm anılar o evde ya..ablam hep derdi misafir olarak gelcen ertık bu eve derdi..demek bunu söylemek istemiş..zor zor..
hayata bile kızıyodum bu ayrılıklar niye diye falan ama alıştım..
harbi cicim ayı fikrine katılıyorum kıs
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
birde şöyle pozitiflik bende bitiyordu..ben iyi olursam sorun yoktu..ben her küçük detaya takılıp bagırıyordum..içimdeki şeylerden ötürü..
ama şimdi rahartım...oda rahatyerimseniben
Erkekler genelde düz mantık olduğu için,evet,her şey kadınlarda bitiyor gerçekten..
Yuvayı dişi kuş yapar derler,çok doğru..
severek evlendik bide bu adam 6 yıl peşimde koştu.. birde bana hiç olmadık yerde ş.siz dedi diye yanından ayrıldığım için benim boğazımı sıktı.. normal olsa hiç bişe demicem ama normal diil ki..inci ne diyeceğimi şaşırdım siz severek evlenmedinizmi
ne demek boğazımı sıktı şaşırdım kaldım .hem de yolun ortasında akannehir
arkadaşm gerçekten ne diceğimi bilemedim
orasını bilemiyorum artık.inci haklısın canım..,
benimki hiç öyle şeyler yapmaz..sanki sinsilik yapmış seninki
afedersin ama onun gibi oduna bişey olmaz :)) benim sinir sistemimi bitirdiler bir senedir analı oğullu ama onlara birşey olmaz..inci belliki eşinde bunalımdadır kıs
günaydın kızlar[/QUOTtünaydın zuzu
severek evlendik bide bu adam 6 yıl peşimde koştu.. birde bana hiç olmadık yerde ş.siz dedi diye yanından ayrıldığım için benim boğazımı sıktı.. normal olsa hiç bişe demicem ama normal diil ki..
orasını bilemiyorum artık.
afedersin ama onun gibi oduna bişey olmaz :)) benim sinir sistemimi bitirdiler bir senedir analı oğullu ama onlara birşey olmaz..
olumunekankayizsmile
birde şöyle pozitiflik bende bitiyordu..ben iyi olursam sorun yoktu..ben her küçük detaya takılıp bagırıyordum..içimdeki şeylerden ötürü..
ama şimdi rahartım...oda rahatyerimseniben
nasılsınız bakem
bende öyleyim ufak detaylara takılıp duruyorum onada bağırıyorum öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?